HEALTHCARESTUDIES

Certificaten in de Verenigde Boise in de Verenigde Staten 2021

Een certificaat, dat is een educatief programma aangeboden door vele hogescholen en universiteiten, de leerlingen kunnen helpen meer inzicht krijgen vaardigheden en ervaring in hun bestaande carrière gebied. Veel programma's zijn kort en kunnen meestal in zo weinig als een jaar worden afgerond.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Boise heeft de grootste bevolking in de staat Idaho. Er zijn veel technische scholen om uit te kiezen en 4 universiteiten aanbieden 3-4 jaar opleidingen.

Certificaten in de Verenigde Boise in de Verenigde Staten

gevonden resultaten Filter

Praktische verpleegkunde / beroepsopleiding

Carrington College
Certificate
sep 2021
<
Voltijds
Engels
Campus

Als u op zoek bent naar een carrière waarin u artsen kunt helpen en patiënten kunt verzorgen, dan is praktijkverpleging of beroepsverpleging een goede keuze. Carrington Colleg ...

Lees meer

Veterinaire technologie

Carrington College
Certificate
sep 2021
<
Voltijds
Engels
Campus

De missie van het Veterinary Technology-programma is om lokale en wereldwijde veterinaire gemeenschappen te voorzien van ethische afgestudeerden die zich inzetten voor levensl ...

Lees meer