HEALTHCARESTUDIES

Certificaten in de Verenigde Natick in de Verenigde Staten 2021

Een certificaat is een korte schoolse programma dat helpt de studenten met de opleiding en training die ze nodig hebben om zich te kwalificeren voor de promotie op het werk of hun bestaande academische resultaten te vullen. Deze programma's worden normaal gesproken direct in minder dan een jaar.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Certificaten in de Verenigde Natick in de Verenigde Staten

gevonden resultaten Filter

Anatomie en fysiologie voor de preklinische aanbieder - CA

National College Of Technical Instruction
Certificate
sep 2021
Engels
Campus

Deze cursus is bedoeld om studenten een basisoverzicht te geven van de anatomie en het fysiologisch functioneren van het menselijk lichaam.

Lees meer

Advanced Cardiac Life Support: INSTRUCTOR-cursus

National College Of Technical Instruction
Certificate
sep 2021
Campus

Deze cursus is bedoeld voor ACLS-aanbieders (Advanced Cardiac Life Support) die hun instructeurscertificering willen behalen.

Lees meer

Aanbieder van geavanceerde medische levensondersteuning

National College Of Technical Instruction
Certificate
sep 2021
Engels
Campus

Deze cursus geeft studenten de mogelijkheid om de gepresenteerde kennis te integreren in een praktisch formaat voor toepassing in en buiten het ziekenhuis.

Lees meer