HEALTHCARESTUDIES

Certificaten in de Verenigde Las Cruces in de Verenigde Staten 2021

Een certificaat, dat is een educatief programma aangeboden door vele hogescholen en universiteiten, de leerlingen kunnen helpen meer inzicht krijgen vaardigheden en ervaring in hun bestaande carrière gebied. Veel programma's zijn kort en kunnen meestal in zo weinig als een jaar worden afgerond.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Las Cruces, is de tweede grootste stad in de staat New Mexico met ongeveer 97.600 inwoners wonen hier. Het is omgeven door een prachtig landschap grotendeels bestaande uit bergen en vlaktes. De stad wordt bediend door een grote openbare universiteit die programma's biedt tot doctoraat niveau, met een community college binnen haar grenzen ook.

Certificaten in de Verenigde Las Cruces in de Verenigde Staten

gevonden resultaten Filter

Fysieke diagnose / OMM Lab

Burrell College Of Osteopathic Medicine
Certificate
sep 2021
Engels
Campus

Training in klinische vaardigheden en fysieke diagnose begint in het herfstsemester van het eerste academiejaar met cursussen in klinische vaardigheden en osteopathische manip ...

Lees meer