HEALTHCARESTUDIES

Certificaten in de Verenigde Oranje in de Verenigde Staten 2021

Een certificaat is een korte schoolse programma dat helpt de studenten met de opleiding en training die ze nodig hebben om zich te kwalificeren voor de promotie op het werk of hun bestaande academische resultaten te vullen. Deze programma's worden normaal gesproken direct in minder dan een jaar.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Orange is stad, Californië, werd de VS opgenomen als stad in 1871. Oranje was ook bekend als Plaza stad als de hele stad werd gebouwd rond een plein. De stad is de thuisbasis van enkele van de hogescholen en universiteiten. Vanwege veel recreatiefaciliteiten de omgeving van de stad is zeer gezond voor het hoger onderwijs.

Certificaten in de Verenigde Oranje in de Verenigde Staten

gevonden resultaten Filter

Certificaat in Medical Office Management

American Heritage College
Certificate
<
Voltijds
Engels
Campus

Studenten verwerven kennis op alle gebieden die nodig zijn voor medisch kantoorbeheer, inclusief terminologie, records management, ethische kwesties en meer. Studenten die dee ...

Lees meer