HEALTHCARESTUDIES

Certificaten in de Verenigde San Jose in de Verenigde Staten 2021

Certificaat programma's zijn educatieve eenheden van studie die studenten helpen om kennis en ervaring op te doen onder de voogdij van gekwalificeerde personen. Sommige studenten nemen deze programma's om de vaardigheden die nodig zijn om verder te gaan in hun beroepen hebben.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

San Jose is de tiende grootste stad van de VS. De stad is de thuisbasis van een groot aantal hogescholen en universiteiten. De Anza Hotel, SAP centrum, Lick Observatory, Berg Hamilton, Plaza de Cesar Chavez en Kelly park zijn de belangrijkste attractie voor de volwassen studenten.

Certificaten in de Verenigde San Jose in de Verenigde Staten

gevonden resultaten Filter

Praktische verpleegkunde / beroepsopleiding

Carrington College
Certificate
sep 2021
<
Voltijds
Engels
Campus

Als u op zoek bent naar een carrière waarin u artsen kunt helpen en patiënten kunt verzorgen, dan is praktijkverpleging of beroepsverpleging een goede keuze. Carrington Colleg ...

Lees meer

Veterinaire technologie

Carrington College
Certificate
sep 2021
<
Voltijds
Engels
Campus

De missie van het Veterinary Technology-programma is om lokale en wereldwijde veterinaire gemeenschappen te voorzien van ethische afgestudeerden die zich inzetten voor levensl ...

Lees meer