HEALTHCARESTUDIES

Certificaten in de Verenigde Scranton in de Verenigde Staten 2021

Certificaat programma's zijn educatieve eenheden van studie die studenten helpen om kennis en ervaring op te doen onder de voogdij van gekwalificeerde personen. Sommige studenten nemen deze programma's om de vaardigheden die nodig zijn om verder te gaan in hun beroepen hebben.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Scranton Pennsylvania heeft een kleine stad voelen, en het is niet in de eerste plaats een universiteitsstad. Deze kleine stad net buiten Philadelphia is goed bekend als een bedrijf toevluchtsoord voor kleine startups.

Certificaten in de Verenigde Scranton in de Verenigde Staten

gevonden resultaten Filter

Uitvoerend certificaat in gezondheidsbeheer

The University of Scranton Online
Certificate
<
Deeltijd
<
10 maanden
Engels
Online

Het Executive Certificate in Health Administration biedt een strategische toolkit voor diegenen die een directe impact willen hebben op de gezondheidszorg en op verwante gebie ...

Lees meer

Health Informatics-certificaat

The University of Scranton Online
Certificate
<
Deeltijd
Engels
Online

Het online Graduate Certificate in Health Informatics biedt een versneld traject naar een carrière in het beheer van zorginformatie. Bestaande uit de eerste vier cursussen in ...

Lees meer