HEALTHCARESTUDIES

Certificaten in de Verenigde Worcester in de Verenigde Staten 2021

Een certificaat, dat is een educatief programma aangeboden door vele hogescholen en universiteiten, de leerlingen kunnen helpen meer inzicht krijgen vaardigheden en ervaring in hun bestaande carrière gebied. Veel programma's zijn kort en kunnen meestal in zo weinig als een jaar worden afgerond.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Worcester is een historisch college stadje in Massachusetts. De stad is de thuisbasis van verschillende universiteiten die gespecialiseerd zijn in de geneeskunde, psychologie en farmaceutische wetenschappen. Taalbarrière is geen probleem omdat er verschillende instellingen die taalcursussen aanbieden.

Certificaten in de Verenigde Worcester in de Verenigde Staten

gevonden resultaten Filter

Volwassen Gerontologie Eerstelijnszorg NP

University of Massachusetts
Certificate
sep 2021
Engels

Het Post Graduate Certificate Program is bedoeld voor personen die eerder een masterdiploma in verpleegkunde hebben behaald. Dit certificaat stelt verpleegkundigen in staat om ...

Lees meer

Programma voor psychiatrische verpleegkundigen in de geestelijke gezondheidszorg (NP)

University of Massachusetts
Certificate
sep 2021
Engels

Het postdoctorale certificaatprogramma van de Psychiatric / Mental Health Nurse Practitioner (NP) is erop gericht om de reeds praktiserende NP de aanvullende klas- en klinisch ...

Lees meer