HEALTHCARESTUDIES

Certificaten in de Verenigde normaal in de Verenigde Staten 2021

Certificaat programma's zijn educatieve eenheden van studie die studenten helpen om kennis en ervaring op te doen onder de voogdij van gekwalificeerde personen. Sommige studenten nemen deze programma's om de vaardigheden die nodig zijn om verder te gaan in hun beroepen hebben.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Normaal ligt in Illinois, VS. De stad wordt gescheiden door de instellingen die volledig geaccrediteerd bieden twee jaar, vier en associate vier jaar opleiding. 24 parken, musea, de uitdager leercentrum en de paden die door het normale stad zijn belangrijke recreatieve voorzieningen in de stad.

Certificaten in de Verenigde normaal in de Verenigde Staten

gevonden resultaten Filter

Online schoolverpleegkundige afgestudeerd certificaat

Illinois State University
Certificate
sep 2021
Engels

Het School Nurse Graduate Certificate-programma bereidt schoolverpleegkundigen voor op het afleggen van het inhoudsexamen voor de Professional Educator License-Certified Schoo ...

Lees meer