Filter
Certificate
Zuid-Afrika Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Certificaten in Zuid-Afrika 2019/2020

Een certificaat is een korte schoolse programma dat helpt de studenten met de opleiding en training die ze nodig hebben om zich te kwalificeren voor de promotie op het werk of hun bestaande academische resultaten te vullen. Deze programma's worden normaal gesproken direct in minder dan een jaar.

Zuid-Afrika, officieel de Republiek Zuid-Afrika, is een land gelegen in het zuidelijke puntje van Afrika. Het is verdeeld in negen provincies. Zuid-Afrika is niet alleen een jumping off point, het is zelf een fantastische bestemming met een rijke cultuur, flora & fauna en geschiedenis.

Certificaten in Zuid-Afrika

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Regent Business School

De Higher Certificate in Health Care Services Management (HCHCSM) is een 1 jaar durend programma bedoeld voor de gezondheidszorg huisartsen en aanverwante specialisten. ... [+]

De Higher Certificate in Health Care Services Management (HCHCSM) is een 1 jaar durend programma bedoeld voor de gezondheidszorg huisartsen en aanverwante professionals zoals artsen, verpleegkundigen, fysiotherapeuten en optometristen, evenals niet-medische personen die geïnteresseerd zijn in het nastreven van het beheer van een loopbaan in de gezondheidszorg diensten in de private en publieke sector.

Het programma heeft een tweeledig doel: schoolverlaters wordt gemachtigd met de initiële management training en professionals in de gezondheidszorg, die leidinggevende posities bekleden, maar hebben geen formele management training zal leidinggevende opleiding en competenties te verwerven.... [-]

Zuid-Afrika Durban Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands