HEALTHCARESTUDIES

Certificaten 2021 in Zuid-Amerika

Certificaat programma's zijn educatieve eenheden van studie die studenten helpen om kennis en ervaring op te doen onder de voogdij van gekwalificeerde personen. Sommige studenten nemen deze programma's om de vaardigheden die nodig zijn om verder te gaan in hun beroepen hebben.

Zuid-Amerika is de vierde grootste continent. Het is politiek verdeeld in 12 onafhankelijke landen. Zuid-Amerika is de thuisbasis van de majestueuze Andes gebergte en de geheimzinnige Amazonerivier. De wereld 's grootste regenwoud, met miljoenen soorten exotische dieren, is ook gevonden in Zuid-Amerika.

Certificaat in Zuid-Amerika

gevonden resultaten Filter

Graad in de verpleegkunde

Faculdade de Ciências Médicas da Santa Casa São Paulo (FCMSCSP)
Certificate
<
Voltijds
<
4 jaren
Portuguese (Brazil)
Campus

De cursus Undergraduate Nursing, Faculteit der Medische Wetenschappen van Santa Casa de São Paulo begon zijn didactische en pedagogische activiteiten op 26 maart 2001.

Lees meer

Specialisatie in oogheelkunde

Escuela Superior de Oftalmología, Instituto Barraquer de América
Certificate

De specialisatie in oogheelkunde wordt in de omgeving gedefinieerd als het medisch-chirurgische specialisme dat de studie en medische of chirurgische behandeling van aandoenin ...

Lees meer

Otologie en neurotologie

Universidad Juan N Corpas
Certificate
Spaans

In overeenstemming met hun trainingsproces zal de Otologie- en Neurotologiespecialist de vaardigheden en competenties hebben die hem in staat stellen promotie-, preventie-, di ...

Lees meer