Clinical Research Associate Training Course

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Ga naar www.ccrpcourse.com voor meer informatie over opleidingskosten voor klinische onderzoeken en modules voor certificering van klinisch onderzoek .

CCRP Course / CCRP Course

Clinical Research Associate Training Course is een module met 110 modules onder leiding van Senior CRA en Physician of 25 Years, Dr.Kamal. Deze cursus biedt de training, ervaring, interviews, referenties en connecties die je nodig hebt om een ​​baan te krijgen die toezicht houdt op klinisch onderzoek. We bieden klinisch onderzoek en training voor verpleegkundigen, bachelor-afgestudeerden en internationale medische afgestudeerden.

Meer dan 1,9 miljoen studenten ontvangen elk jaar een bachelors of science. Terwijl een paar gaan naar PhD, Masters en medische programma's; velen staan ​​klaar om hun carrière te beginnen. Als nieuwe student die solliciteert op de wetenschappelijke arbeidsmarkt, kun je alleen stage lopen of erkennen dat zelfs instapbanen voor exacte vakken 1-2 jaar ervaring vereisen. Meer nog, je kunt je realiseren dat veel van deze banen intense arbeid vereisen in het lab of gewoon niet voldeden aan je verwachtingen voor je bachelordiploma. Dit is de reden waarom een ​​carrière als CRA moet worden overwogen.

Een klinisch onderzoekmedewerker of -coördinator leidt en houdt toezicht op klinische onderzoeken die worden uitgevoerd door artsen, verpleegkundigen en andere wetenschappelijke graadhouders. In tegenstelling tot de banen die u momenteel op de markt kunt toepassen, is een positie als CRA eigenlijk veel moeilijker te verkrijgen. Hoewel er veel generieke cursussen op de markt zijn; we hebben gezien dat veel van de studenten die bij ons komen nog steeds geen baan nawoord kunnen vinden. Dit komt omdat andere cursussen uw training niet aanvullen met de ervaring, verwijzingen, voorbeelden en verbindingen die nodig zijn om een ​​CRA-baan te beveiligen. Deze op wetenschap gebaseerde medische positie kan privé worden gedaan voor farmaceutische bedrijven zoals Pfizer of academisch in medische scholen.

Monitoring Therapy Trials in Chicago / Clarity Clinic Chicago

Niettemin, voor degenen die altijd al een carrière in de geneeskunde hebben gewild of een heel jaar voor de medische school willen hebben; dit is de volgende stap naar een voorsprong in je carrière. Omdat de positie niet overeenkomt met feitelijk werken in het laboratorium en een managementrol vereist; u krijgt 1-op-1 verbindingen met artsen en medisch personeel die later kunnen leiden tot een betere toepassing voor medische school en andere medische carrières.

Beste van alles; veel van deze functies accepteren personeel op afstand (en sommige laten je toe om 20-100% te reizen met volledige uitgaven, inclusief voedsel, huisvesting en gedekte reizen). Dit kan u helpen geld te besparen en tegelijkertijd uw salaris te verhogen. CRA's met ons opleidingsniveau kunnen tussen $ 7.000- $ 12.000 per maand verwachten; een bedrag dat niet gebruikelijk is in andere wetenschappelijke carrières.

Clinical Research Jobs instapniveau

Veel CRA's zijn in feite buitenlandse artsen die ervoor hebben gekozen om de USMLE niet te nemen of hun residency-training te herhalen. Sterker nog, sommige van onze studenten komen direct na ons verhuizen naar de VS en vragen zich af wat ze moeten doen met een MBBS-diploma in Amerika.

In tegenstelling tot wat je hebt geleerd tijdens je 3-4 jaar aan de universiteit of een internationale school; de informatie die nodig is om een ​​CRA te worden, bouwt voort op jouw diploma. Het is geen herhaling van een cursus die je hebt gevolgd in een undergrad en dus hebben we 110 modules (meer dan enige andere cursus beschikbaar) om je de gewenste positie als CRA te geven. Omdat we ook de interviewtraining verzorgen (1-op-1 tutoring sessies) voor de meerdere interviews met deze bedrijven; je kunt verwachten om het interviewverzoek veilig te stellen en alle rondes door te geven.

De cursus

De cursus beslaat 110 modules die een CRA moet kennen, zoals de rug van hun hand. Op basis van je doelen stellen we een uurlijks studierooster vast om elke module af te ronden. Je krijgt 1-op-1 les van de beroemde Senior CRA-leider Dr.Kamal na het beëindigen van elke module. De cursus verwijst naar meer dan 80 studieboeken en literatuur in CRA-training om ervoor te zorgen dat u de informatie hebt die zelfs uw toekomstige collega's en werkgevers misschien niet weten. Dit zal een blijvende indruk achterlaten na elk interview. De meeste studenten ontvangen interviewverzoeken slechts 1 maand in de cursus; een andere reden waarom de modules op zichzelf staan.

ICH GCP-training

15 modules - De ICH GCP trainingsmodules gaan in detail in op de volledige ICH GCP-richtlijnen. Ze leren je hoe je ze moet toepassen in plaats van alleen de protocollen te begrijpen. Dit is de essentiële basis van CRC-training.

Quality Monitoring

55 modules - De kwaliteitscontrolemodules zijn nodig om als supervisor te werken bij klinische proeven. Met deze modules kunt u de toepassing, voorbeelden en richtlijnen verkrijgen die nodig zijn om proeven met gemak te volgen in uw nieuwe functie.

Regulatory Training

10 Modules - Regelgevende training biedt u de mogelijkheid om de richtlijnen van de FDA-richtlijnen te begrijpen en toe te passen op elke individuele proef die u zult superviseren.

Audit en inspecties

5 Modules - De modules voor auditing en inspecties leiden u op om klinische tests voor te bereiden voor audits door uw bedrijf, overheidsorganisatie of academische organisatie.

Monitoring rapporten schrijven

20 Modules - Deze modules dompelen u onder in het begrijpen, toepassen en leren schrijven van monitoringrapporten, follow-upbrieven en professionele write-ups die vereist zijn in de CRC-positie na elk bezoek aan of bezoek aan een klinische site.

Competentietest van CRA

15 modules - Het testen van competenties van de modules van CRA is de volgende cursus die nodig is om ervoor te zorgen dat je klaar bent voor CRA-onderzoek na je CRC-carrière. Dit kan u in de toekomst meer dan $ 2-5k besparen en u een superieure aanvrager maken, zelfs met een cv op instapniveau. Wij vestigen onze CRC's als toekomstige leiders in de ruimte voor klinische proeven door ervoor te zorgen dat u het volledige onderwijs hebt dat nodig is om sneller in uw carrière te worden gepromoveerd dan zonder de cursus.

CRC Immersion Recruitment

5 ervaringen - We bepalen de vereiste basisonderdompeling en relaties met enkele van de beste CRC-recruiters om ervoor te zorgen dat je een baan in het veld krijgt na een volledige CRC-training. Onze immersiemodules bootsen echte klinische proeven na om ervoor te zorgen dat u nieuwe ervaringen hebt om toe te voegen aan uw cv wanneer u spreekt met uw CRC-recruiter.

CRC Letters of Reference

5 referenties - Onze top clinical trial supervisor leidt een interview met een aanbieding en een referentieadvies na goedkeuring op basis van uw succes in de cursus. We kunnen tot 5 referentiebrieven bieden na het interviewen van je en het begrijpen van je ervaring van de cursus en onderdompeling.

Voorbereiding CRC-interview

5 sessies - Dr.Tiwana werkt 1-op-1 met elke student om hen voor te bereiden op maximaal 4 gespreksronden die ze zullen tegenkomen bij het aanvragen van de CRC-positie. Deze videoconferentiesessies zijn essentieel bij het ontwikkelen van het juiste dialect dat nodig is om de ervaring en bereidheid voor de positie over te brengen.

De training

Online training en ervaring van maximaal 6 maanden worden aangeboden afhankelijk van uw achtergrond en behoefte. U kunt uw huidige baan voortzetten als u meer online ervaring wilt met het beheren van onderzoeken. Tijdens deze online ervaring, zul je de werkelijke rol van een CRA nabootsen en volledig worden ondergedompeld in een externe positie in onze schijnprocessen. De ervaring zal je apart zetten van andere aanvragers, omdat je niet alleen een sterkere informatieachtergrond hebt, maar ook de ervaring hebt om je cv op te nemen met betrekking tot volledig ondergedompelde trainingsproeven. Dit type training samengevoegd met de verstrekte informatie wordt momenteel niet aangeboden door een andere cursus.

De interviews

Onze training biedt u een ervaren recruiter die instaat voor uw tot honderden posities in het hele land (zij het op afstand of op reis). We hebben onze eigen ervaren recruiters die de tijd nemen om uw achtergrond, vaardigheden en leercurve te begrijpen om u bij een werkgever te plaatsen die graag in uw team zit. De recruiter werkt maximaal 2 jaar met u samen om ervoor te zorgen dat u de beste baan op de markt hebt en klaar bent om in een fulltime of contract-naar-contract positie te worden geplaatst. Voordat we je bij een van onze recruiters plaatsen, trainen we je 1-op-1 voor elke interviewronde, zodat je de ervaring krijgt die je nodig hebt.

Carrières met een wetenschappelijke graad

Hoewel er verschillende carrières bestaan ​​met een bachelordiploma, is de beste blootstelling aan een medische carrière met een bachelor in de wetenschapscertificering door klinisch onderzoekcoördinatoren. Dit kan al in je laatste jaar van de universiteit worden gedaan om je voor te bereiden op een baan direct buiten de universiteit.

CRA-posities direct uit undergrad zijn bijna onmogelijk te wijten aan de jaarlijkse 1,9 miljoen afgestudeerden van wetenschappelijke graden (en ongeveer 2000 aanvragen per positie). Daarom is certificering een essentiële investering in uw carrière.

CRA-posities na het huren dekken de kosten van reizen, huisvesting, eten en meer als u klinische locaties bezoekt. De meesten betalen $ 7-12k per maand met het potentieel om na 2 jaar over te stappen naar een CRA-positie.

Hoewel veel functies je CRA-training zullen financieren of vergoeden; het beveiligen van een beginpositie is het moeilijke deel. Daarom biedt onze cursus 110 modules, training, onderdompeling en voorbereiding op interviews met een Senior CRA en een arts van 20 jaar.

Onze cursus maakt bijna iedereen die geïnteresseerd is in het gebruik van hun wetenschappelijke graad in de geneeskunde mogelijk. We nemen studenten zonder medische achtergrond op voor artsen die op zoek zijn naar een betere positie vanwege hun internationale medische graad.

href = "https://claritychi.com

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

A Clinical Research Associate or Coordinator directs and supervises clinical trials that are run by physicians, nurses, and other science-degree holders. Unlike the jobs you currently can apply to on ... Lees meer

A Clinical Research Associate or Coordinator directs and supervises clinical trials that are run by physicians, nurses, and other science-degree holders. Unlike the jobs you currently can apply to on the market, a position as a CRA is actually much more difficult to obtain. While many generic courses exist on the market; we have seen that many of the students who come to us still cannot find a job afterward. Lees Minder