Course Animal Veterinary Auxiliary Zoo

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Vakbeschrijving van Zoo Animal Veterinary Assistant in Madrid

Deze cursus Animal Veterinary Assistant Zoo in Madrid (gezicht) volgt de specificaties van de BOE voor deze training. Onze studenten zijn bekend bij de belangrijkste bedrijven in de sector, die hen vragen voor stages (en in veel gevallen voor aanwerving).

Aan het einde heb je de titel van Auxiliary Animal Veterinarian of Zoo, en de bijbehorende certificaten. Je hebt recht op 160 uur stage in bedrijven in de sector, met reële kansen op een baan.

Als u wilt, wordt deze cursus ook online gegeven.

Wat zal ik leren?

Met deze cursus verkrijgt u de nodige kennis voor behandeling, ondersteuning, eerste hulp, vaccinatie en antiparasitaire plannen, voedsel en reproductief beheer van de belangrijkste in dierenparken aanwezige wilde dieren.

Heb ik een vorige training nodig?

Er is geen voorafgaande training nodig om deze cursus te volgen.

materialen

  • Theoretische handleiding ontwikkeld door het IEEF-trainingsteam
  • Audiovisueel ondersteuningsmateriaal
  • Materiaal voor de oefeningen

Al het nodige materiaal wordt geleverd door IEEF.

Het klooster

We weten hoe belangrijk het voor u is om gekwalificeerde leraren ter plaatse te hebben die in staat zijn om hun leermethode aan te passen aan het ritme van elk van onze studenten. Daarom hebben we in IEEF een faculteit die volledig tot uw beschikking staat om al uw twijfels tijdens de cursus op te lossen. Naast dat het je helpt in alles wat je nodig hebt.

agenda

Blok 1. Dierkunde, biologie en ecologie van dierentuindieren

Blok 2. Communicatie

Blok 3. Eten

Blok 4. Reproductie

Blok 5. Onderwerping, inperking en hantering, veiligheidsvoorschriften

Blok 6. Anatomie van het bewegingsapparaat

Blok 7. Fysiologie van de verschillende systemen

Blok 8. Verkenning van de verschillende groepen

Blok 9. Epidemiologie en farmacologie

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

IEEF nace de la ilusión y el trabajo de Carlos Lázaro que, tras dedicarse a la formación durante años, decidió desarrollar una metodología propia enfocada a lograr las dos metas principales de cualqui ... Lees meer

IEEF nace de la ilusión y el trabajo de Carlos Lázaro que, tras dedicarse a la formación durante años, decidió desarrollar una metodología propia enfocada a lograr las dos metas principales de cualquier alumno: conseguir un aprendizaje efectivo y acceder a un buen puesto de trabajo. Lees Minder
Madrid , Móstoles + 1 Meer Minder