Cursus: Anatomie en fysiologie (online)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Een goed begrip van anatomie en fysiologie is vereist als basis van alle praktische trainingen in schoonheid en holistische therapie.

De cursus behandelt alle anatomie en fysiologie vereist voor niveau 2 en niveau 3 nationale beroepsnormen (NOS) voor schoonheidsbehandelingen, nagels en holistische therapiebehandelingen.

Alle modules en examens worden online ingevuld.

Zoals met alle cursussen die worden aangeboden bij Gateway International College , is volledige tutorial-ondersteuning beschikbaar gedurende uw leerervaring en worden cursusmaterialen verstrekt, inclusief duidelijke en gemakkelijk te begrijpen cursusdocumenten en audio / visuele bronnen. Studenten ontvangen ook een exemplaar van het full colour 480-pagina's anatomie- en fysiologieboek van de gilde - normale kosten £ 19,95.

Deze cursus is geaccrediteerd door de Guild of Beauty Therapists, de toonaangevende professionele schoonheidsorganisatie in het Verenigd Koninkrijk, voor lidmaatschaps- en verzekeringsdoeleinden en na voltooiing van de cursus zullen studenten een GTi-certificaat in anatomie en fysiologie ontvangen.

** Houd er rekening mee dat het vermelde aantal theorie-uren dat vereist is om deze cursus te voltooien alleen als richtlijn wordt gegeven. Het werkelijke aantal benodigde theorielessen hangt af van de snelheid waarmee je leert.

Kwalificatie: GTi-certificaat in anatomie

Cursusaccreditatie: gilde van schoonheidstherapeuten

Therapeuten Vereiste voorkennis: geen. Deze cursus is geschikt voor iedereen die geen voorkennis heeft van anatomie en fysiologie.

Cursustype: online

Theorieuren: 30 uur

Examen: GTi online examens

CPD-punten: 30 punten

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Established in 2014 Gateway International is a vocational college, providing a range of beauty and holistic courses in the UK.

Established in 2014 Gateway International is a vocational college, providing a range of beauty and holistic courses in the UK. Lees Minder