Cursus In De Medische Neurowetenschappen

Coursera

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Cursus In De Medische Neurowetenschappen

Coursera

Medische Neurowetenschappen verken de functionele organisatie en neurofysiologie van het menselijk centraal zenuwstelsel, terwijl het een neurobiologisch kader biedt voor het begrijpen van menselijk gedrag. In deze cursus ontdekt u de organisatie van de neurale systemen in de hersenen en het ruggenmerg die sensatie bemiddelen, lichamelijke actie motiveren en sensorimotorische signalen integreren met geheugen, emotie en verwante fakulteiten van cognitie. Het overkoepelende doel van deze cursus is om de basis te bieden voor het begrijpen van de beperking van sensatie, actie en cognitie die letsel, ziekte of dysfunctie in het centrale zenuwstelsel meebrengen. De cursus zal voortbouwen op kennis die is verkregen door middel van eerdere studies van cel- en moleculaire biologie, algemene fysiologie en menselijke anatomie, omdat we vooral richten op het centrale zenuwstelsel.

Deze online cursus is ontworpen om alle kernbegrippen in neurofysiologie en klinische neuroanatomie op te nemen die in de meeste eerstejaarse neurowetenschappen in de scholen van de geneeskunde zouden worden gepresenteerd. Er zijn echter enkele thema's (bijvoorbeeld biologische psychiatrie) en diverse leerervaringen (bijv. Hands-on hersendissectie) die we aanbieden in de bijbehorende cursus die wordt aangeboden in de Duke University School of Medicine op campus die we niet proberen te reproduceren in Medische Neurowetenschappen online. Desalniettemin is ons doel om trouw in de praktijk te presenteren en een opleiding op het gebied van medisch schoolkennis op te stellen.

Deze cursus bestaat uit zes inhoudseenheden georganiseerd in 12 weken, met een extra week voor een uitgebreid examen: - Unit 1 Neuroanatomy (weken 1-2). Deze eenheid behandelt de oppervlakanatomie van het menselijke brein, zijn interne structuur en de algemene organisatie van sensorische en motorische systemen in de hersenstam en het ruggenmerg.

  • Unit 2 Neurale signalering (weken 3-4). Deze eenheid behandelt de fundamentele mechanismen van neuronale excitabiliteit, signaalgeneratie en voortplanting, synaptische transmissie, post synaptische mechanismen van signaalintegratie en neurale plasticiteit.
  • Unit 3 Sensorische systemen (weken 5-7). Hier leert u de algemene organisatie en functie van de zintuiglijke systemen die bijdragen tot ons gevoel van zelf ten opzichte van de wereld rondom ons: somatische sensorische systemen, proprioceptie, visie, auditie en balans.
  • Unit 4 Motorsystemen (weken 8-9). In dit onderdeel zullen we de organisatie en functie van de hersenen en spinaal mechanismen onderzoeken die de lichamelijke beweging regelen.
  • Unit 5 Brain Development (week 10). Vervolgens worden we aandacht besteed aan de neurobiologische mechanismen voor het bouwen van het zenuwstelsel in embryonale ontwikkeling en in het vroege postnatale leven; We zullen ook overwegen hoe de hersenen over de levensduur veranderen.
  • Unit 6 Cognition (weken 11-12). De cursus concludeert met een overzicht van de associatiesystemen van het cerebrale hemisfeer, met nadruk op corticale netwerken die perceptie, geheugen en emotie integreren in het organiseren van gedrag en planning voor de toekomst; We zullen ook hersensystemen overwegen om homeostase te behouden en de hersenen te regelen.

Deze cursus is ontworpen voor eerstejaarsstudenten op het niveau van de gezondheidsprogramma's op het afgestudeerde niveau. U kunt deze cursus met vertrouwen nemen als u momenteel ingeschreven bent in een curriculum van de gezondheidszorg of bent u aan het voorbereiden om dit te doen als u de gebruikelijke vereisten hebt voldaan. Deze cursus geeft u de fundamentele kennis die u nodig heeft in basis neurowetenschappen en klinische neuroanatomie. Als u geavanceerde studies in de hersenwetenschappen of een verwant biomedisch of bioengineerveld voert, trekt u een begrip van de menselijke hersenenanatomie en inzicht in hoe de voortdurende ontdekking in de neurowetenschappen de klinische praktijk vormt. Als u een gezondheidsprofessor bent, levert deze cursus een productief middel om uw kennis of fundamentele neurowetenschappen te beoordelen en bij te werken. Tenslotte, als je gewoon benieuwd bent naar de structuur en functie van het menselijk brein, maar geen verwachtingen heeft om deze kennis in de gezondheids- of onderzoeksberoepen toe te passen, kan je ook een betoverende en vervullende ervaring hebben, op voorwaarde dat je bereid bent te plegen tot Alle toegewezen lezingen, lezingen en evaluaties.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op August 5, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Online
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
13 weken
Deeltijd
Locations
Verenigde Staten - USA Online
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Verenigde Staten - USA Online
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan