Cursus in noodsituaties en het urgente zorg voor kinderen: een survival guide

FutureLearn

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Cursus in noodsituaties en het urgente zorg voor kinderen: een survival guide

FutureLearn

Deze gratis, drie weken durende online cursus zal u tonen hoe te herkennen en te behandelen een aantal van de meest voorkomende medische aandoeningen die invloed hebben op kinderen.

We zullen een combinatie van korte lezingen, video simulaties en begeleide groepsdiscussies te gebruiken, om u kennismaken met een aantal voorwaarden, waaronder:

  • Koorts
  • ademhalingsmoeilijkheden
  • Hoofd wond
  • Buikpijn
  • beslaglegging
  • Uitslag
  • uitdroging
  • Ziekte
  • minor Injury

Voor elke staat, zullen we kijken naar hoe kinderen te presenteren, wat belangrijk is in het beheer ervan buiten het ziekenhuis, en welke andere dingen kunnen gelijkaardige symptomen veroorzaken is.

Leren met ervaren consultants en paramedici

Het team presentatie van de cursus omvat consultants in Emergency Medicine Children's en Senior Geavanceerde Paramedics van de Universiteit van Birmingham en een scala aan medische instellingen, waaronder Birmingham Children's Hospital, Bristol Children's Hospital, West Midlands Ambulance Service, en de Universiteit van Leicester en Ziekenhuis.

We moedigen groepsdiscussie van alle leerlingen, ongeacht de rol. Bijvoorbeeld, als je een van de paramedicus en u soortgelijke ervaringen hebben ondervonden wij u van harte welkom om ze te delen. Gelieve rekening te houden identificerende informatie niet te delen. Ook als u een niet-Paramedic, maar wilt u uw ervaringen delen bent u welkom om dit te doen.

Wat ga je bereiken?

Blijk geven van begrip van de meest voorkomende oorzaken, de eerste analyse en de prioriteiten beheer van kinderen met de volgende: koorts, ademhalingsmoeilijkheden, hoofdletsel, buikpijn, toevallen, huiduitslag, uitdroging, ziekte en lichte verwondingen.

Wie is de cursus voor?

Deze cursus is vooral bedoeld voor ervaren professionals in de gezondheidszorg werkzaam zijn in de pre-ziekenhuisomgeving, waaronder paramedici, pre-ziekenhuis medische teams, huisartsen (huisartsen) en de gezondheid van bezoekers.

Kennis van de medische terminologie zal het leren ervaring te verbeteren, maar deze cursus ook aan iedereen die zorgt voor onwel kinderen, waaronder leerkrachten, ouders en grootouders relevant zijn.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
FutureLearn
Duur & Kosten
Deze cursus is Online
Start Date
Startdatum
Open Inschrijving
Duration
Duur
3 weken
Deeltijd
Price
Prijs
Gratis
Locations
Verenigd Koninkrijk - UK Online
Startdatum : Open Inschrijving
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Open Inschrijving
Verenigd Koninkrijk - UK Online
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan