Read the Official Description

Deze online cursus richt zich op de preventie van hart- en vaatziekten door middel van goede voeding en de veranderingen die in het dieet moeten worden aangebracht op grond van cardiovasculaire problemen en risicofactoren voor hen (bijv. Hypertensie, verhoogde bloedlipiden, bloedsuiker enz.). Het is gebaseerd op de expertise van de Universiteit van Athene op gezondheidsonderwerpen en heeft de laatste jaren succesvol gewerkt, in het Grieks, met tot nu toe veel afgestudeerden.

In deze context presenteert de cursus de basisprincipes van voedingswetenschap (het belang van vitamines, mineralen en water, de factoren die de energiebehoefte bepalen), aanbevelingen voor een uitgebalanceerd dieet en de kenmerken van het mediterrane dieet. Daarnaast presenteert het de medische voedingstherapie, mogelijke interacties tussen geneesmiddelen en voedingsstoffen, de veranderingen in het dieet op grond van cardiovasculaire problemen en risicofactoren. Tegelijkertijd beschrijft het atherosclerose en verduidelijkt het de rol van voeding in dit proces.

De huidige cursus is opgenomen in de gezondheidscategorie van onze online cursussen; het loopt via een gebruikersvriendelijk educatief platform terwijl het gebaseerd is op de nieuwste voedingsaanbevelingen ter preventie van hart- en vaatziekten, plus hoe ze in de praktijk kunnen worden toegepast. Zodra de deelnemer alle eenheden met succes heeft voltooid, ontvangt hij / zij een certificaat van gespecialiseerde training. Houd er rekening mee dat je kunt kiezen, of je nu persoonlijke educatieve ondersteuning hebt tijdens de cursus, of de benodigde hulp ontvangt van het educatieve forum waartoe je toegang hebt. Elke keuze brengt andere kosten met zich mee voor de aanvrager.

Het programma wordt aangeboden in twee versies:

1) met persoonlijke educatieve ondersteuning en totale kosten 1200 €. In dat geval ontvangen elearners volledige academische ondersteuning van hun persoonlijke privéleraar, delen zij eventuele zorgen of angsten met betrekking tot het programma en ontvangen zij relevant academisch materiaal.

2) met educatieve ondersteuning door de gemeenschap en een totale kost van 400 €. In dat geval kunnen elearners hun vragen / vragen stellen in de aangepaste blog voor de cursus. Alle vragen ontvangen feedback van ons academische team.

Maximumaantal aanvragers dat moet worden geaccepteerd: 50

Deelnemer Profiel

Het programma "Voeding, mediterraan dieet en management van hart- en vaatziekten" valt in het bredere veld van klinische voeding en is gericht aan gezondheidswerkers (artsen, voedingsdeskundigen, diëtistenassistenten, verpleegkundigen, trainers) en aan het grote publiek.

Een middelbare schooldiploma wordt beschouwd als de minimale kwalificatie voor de deelname aan het programma.

Programma Doelstellingen

De richting van het programma is tweeledig, omdat het zowel de preventie van hart- en vaatziekten door middel van goede voeding als de veranderingen die in het dieet moeten worden gemaakt op basis van cardiovasculaire problemen en risicofactoren voor hen (bijv. Hypertensie, verhoogde bloedlipiden, bloed suiker enz.).

De directionele as van het programma is de praktische toepassing van de nieuwste voedingsaanbevelingen met betrekking tot de preventie van hart- en vaatziekten. Daarom worden in het kader van het programma de basisprincipes van de voedingswetenschap gepresenteerd (dwz het belang van vitamines, mineralen en water, de factoren die de energiebehoeften bepalen), aanbevelingen voor een uitgebalanceerd dieet, de kenmerken van het mediterrane dieet, indicatief diëten volgens co-existente gezondheidsproblemen en mogelijke interacties tussen drugs en voeding. Daarnaast wordt het proces van het ontwikkelen van atherosclerose weergegeven en wordt de rol van voeding daarin verduidelijkt.

Bijzondere aandacht wordt besteed aan de presentatie van de secties met een verscheidenheid aan voorbeelden, audiovisueel materiaal en praktisch advies over de keuze van voedsel en de manier van koken. Wij zijn van mening dat de nawerking van de aanwezigheid van het programma de belichaming zal zijn van het principe van Ancel Keys, een van de pioniers van het aanwijzen van de relatie tussen voeding en hart- en vaatziekten, "eet goed en blijf goed".

Program taught in:
Engels

See 5 more programs offered by E-Learning University of Athens »

Deze cursus is Online
Begindatum
Juni 2019
Duration
24 weken
Prijs
1,200 EUR
EURO 1200 (persoonlijke educatieve ondersteuning) / EURO 400 (steun voor gemeenschapsonderwijs).
By locations
By date
Begindatum
Juni 2019
Application deadline

Juni 2019