Cursus: Patiëntzorgtechnicusprogramma (PCT)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Doel van het programma:

Het programma is bedoeld om studenten voor te bereiden op een Patient Care Technician (PCT) in de staat Florida. Na voltooiing van het programma voor verpleegassistent komen studenten in aanmerking om een ​​aanvraag in te dienen bij de Florida State Board of Nursing om het examen Certified Nursing Assistant (CNA) af te leggen. Een patiëntzorgtechnicus moet een CNA worden om als PCT te oefenen.

Afgestudeerden komen in aanmerking voor het examen Certified Patient Care Technician via NCCT (geen staatsvereiste).

Programma beschrijving:

Het programma is bedoeld om studenten voor te bereiden op werk als beginnende, gevorderde, getrainde patiëntenzorgtechnici. Dit programma biedt een brede basis van kennis en vaardigheden en breidt de traditionele rol uit van de verpleegassistent voor acute en langdurige zorginstellingen. Het programma bestaat uit een reeks instructies met een kern van de gezondheidswetenschappen en zes professionele voltooiingspunten.

Een student die de toepasselijke competenties op een willekeurig werkpunt voltooit, kan doorgaan met het trainingsprogramma of als beroepsdetailer afsluiten. De Health Science Core is vereist voor alle gezondheidsprogramma's en -opties. De zes bezettingsplano's zijn: verpleegassistent, thuiszorgassistent, assistent patiëntverzorging, geallieerde gezondheidsassistent, gevorderde geallieerde gezondheidsassistent en patiëntzorgtechnicus.

Studenten moeten een negatief TBC-rapport van een arts overleggen voordat zij naar het klinische externship gaan. Studenten moeten een bewijs van de huidige reanimatiecertificering voor zorgverleners overleggen of zich registreren voor een regelmatig geplande reanimatieklasse en de toepasselijke vergoeding betalen.

Curriculumontwikkeling

Het Patient Care Technician-programma aan het College is ontworpen om te voldoen aan het Florida Department of Education Curriculum Framework voor Patient Care Technicians vanaf juli 2009. Het 600 uur durende programma behandelt de beoogde resultaten (01-36) van het hierboven geciteerde Curriculum Framework. Faculteitsleden evalueren en actualiseren voortdurend het curriculum om te voldoen aan zowel de gestelde kadervereisten als aan de behoeften van studenten.

Geschatte duur van de studie:

 • Dagklassen: 4 maanden (16 weken)
 • Avondlessen: 8 maanden (32 weken)

(600 klokuren)

* Boeken en materialen zijn NIET inbegrepen in de kosten van het lesgeld. Studenten moeten hun eigen uniformen kopen.

Toelatingseisen

Algemene toelatings- / aanvraagvereisten:

Aanvragers worden aangemoedigd om ruim van tevoren de voorgestelde startdatum van de lessen aan te vragen. Toekomstige studenten worden aangemoedigd om het College te bezoeken, de faciliteit te bezoeken en deel te nemen aan een persoonlijk interview met een toelatingsvertegenwoordiger. Hierdoor kan het individu een weloverwogen beslissing nemen over de beschikbare studieprogramma's, het institutionele beleid en de procedures en de documentatie die vereist is om zich in te schrijven voor hun gekozen programma. Om te beginnen met het aanvraagproces bij Care Hope College een kandidaat:

 • Wees minimaal 17 jaar, 8 maanden oud
 • Vul een aanvraagformulier in en onderteken het en betaal de niet-terugbetaalbare aanvraagkosten van $ 150,00
 • Bied bewijs van een socialezekerheidskaart
 • Verstrek het bewijs van afstuderen aan de middelbare school of het hogeschoolcollege door een High School Diploma, High School Transcript, General Education Development (GED) of een bewijs van post-secundair onderwijs in te dienen. Kandidaten met de inloggegevens van de International High School moeten worden vertaald en geëvalueerd om te bewijzen dat de US High School-equivalent of hoger is van een door de National Association of Credential Evaluation Services [NACES] goedgekeurde instelling.
 • Geef een geldige rijbewijs of door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs met foto.
 • Maak kennis met programma-specifieke toelatingscriteria voor de aangeboden programma's.

Algemene inschrijvingsvereisten

Om zich in te schrijven voor de programma's van het Care Hope College de kandidaat:

 • Voltooi de toelatings- / aanvraagvereisten
 • Vul de registratieovereenkomst in en onderteken deze
 • Vul het referentieformulier in
 • Betaal van toepassing collegegeld en kosten
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Care Hope College (formally known as Palm Beach Vocational Institution) was established in 1996 as an educational training institution to fill a growing need for quality health education. It was desig ... Lees meer

Care Hope College (formally known as Palm Beach Vocational Institution) was established in 1996 as an educational training institution to fill a growing need for quality health education. It was designed to develop “hands- on” professional health care workers. The programs are all designed to address the quality preparation of those who provide patient care in hospitals, long-term care facilities and private homes. Lees Minder