Cursus echografie

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

De doelen van het echografie-technicusprogramma zijn om studenten op te leiden tot professionele sonograaf op medisch gebied, om interpersoonlijke vaardigheden te ontwikkelen in interactie met patiënt en medische administratie, om te trainen met behulp van geluidsgolven om een ​​beeld van het menselijk lichaam te produceren tijdens de onderzoeksprocedure, om te helpen om het vermogen te verbeteren om de juiste patiëntenzorg uit te oefenen, om ervoor te zorgen dat studenten de mogelijkheid hebben om beeld van hoge kwaliteit te procederen met optimaal informatie- tot diagnoseproces, en om begrip, medisch vermogen, probleemoplossend vermogen te bieden om te werken in echografiebezetting.


Wat doet een echografie-technicus?

Afgestudeerden van dit programma kunnen een verantwoordelijke positie aannemen als lid van het gezondheidsteam in een ziekenhuis, een beeldvormingscentrum, een spreekkamer of een kliniek. Positie kan ook beschikbaar zijn in de privépraktijk, de industrie of de overheid. De taken kunnen het uitvoeren van echoscopieën van de bovenbuik, het bekkengebied, microscopisch / scopisch, anatomie van aders en slagaders of oppervlakkige structuren omvatten.


Het programma voor ultrasone technologie bestaat uit het volgende:

 • Terminologie, anatomie, fysiologie (hoorcollege)
 • Buik
 • Buik
 • Verloskunde
 • Verloskunde
 • Fysica
 • Fysica
 • Vasculair I (Lezing
 • Vascular II (Lezing
 • Externship (in een zorgomgeving).


Hoewel sommige staten vereisen dat werknemers in deze functie een licentie hebben, is licentieverlening in Californië niet vereist om in deze functie te werken. Sommige afgestudeerden van het Ultrasound Technology-programma komen mogelijk in aanmerking om deel te nemen aan examens voor verificatie van het Amerikaanse register van diagnostische medische sonografen (ARDMS).

Hoewel de staat Californië geen licentie vereist voor diagnostische medische echografie, certificeren organisaties zoals het Amerikaanse register voor diagnostische medische echografie (ARDMS) de vaardigheden en kennis van echografen door middel van kwalificaties, waaronder registratie. Omdat registratie een onafhankelijke, objectieve maatstaf biedt voor de professionele reputatie van een persoon, veel werkgevers

geven de voorkeur aan geregistreerde diagnostische medische sonografen (RDMS).

Registratie bij ARDMS vereist het overnemen van de algemene echografieprincipes en het instrumentatie-examen "SPI" (na succesvolle voltooiing van de module Fysica / klas aan het ATI College , komen studenten in aanmerking om onmiddellijk voor dit SPI-examen te gaan zitten), naast het behalen van een examen in een specialiteit zoals een verloskundige en gynaecologische echografie, abdominale echografie of vasculaire technoloog.

Sonografen moeten een verplicht aantal uren voor permanente educatie doorlopen om de registratie bij de ARDMS te behouden en op de hoogte te blijven van technologische ontwikkelingen in verband met de bezetting. Afgestudeerden van het Ultrasound Technology-programma komen mogelijk in aanmerking voor ARDMS-specialiteitsexamens.

ATI College is nationaal geaccrediteerd door de Accrediterende Commissie van Career Schools and Colleges (ACCSC) sinds 2002.


Voorwaarde

Personen met een middelbareschooldiploma, GED of universiteitsgraad komen in aanmerking voor aanmelding. Elke kandidaat moet een toelatingsexamen doen (bestaat uit wiskunde en Engels) om zijn studieprogramma aan het college in te voeren.


Lesrooster

Dagklassen: 18 maanden, 8:30 uur tot 15:00 uur van maandag tot vrijdag.

Avondlessen: 27 maanden, 17.30 tot 22.30 uur van maandag tot en met donderdag.

Start data 2018-2019

Full time


Waarom kiezen voor ATI College ?

 • Nationaal geaccrediteerd door ACCSC
 • Financiële overheidssteun beschikbaar voor degenen die in aanmerking komen
 • Flexibele dag- en avondroosters
 • Geavanceerde praktijkgerichte training met echte patiënten
 • Een breed scala aan externe mogelijkheden
 • Toegewijde faculteit en staf
 • Carrière plaatsing hulp
 • Kleine klaslokalen
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

With over a decade of experience teaching allied health programs, ATI College is a leader in general ultrasound and echocardiography education. Program curriculums are comprehensively designed to full ... Lees meer

With over a decade of experience teaching allied health programs, ATI College is a leader in general ultrasound and echocardiography education. Program curriculums are comprehensively designed to fully and completely prepare you for an exciting career in the health-care industry. Lees Minder
Norwalk , Los Angeles + 1 Meer Minder