Cursus in voeding

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus in voeding

Datum 1: 30 juni / 13 juli - datum 2: 21 juli / 3 augustus

Dit jaar het BAU ROME Zomerprogramma van Nutrition

De programma's zijn verdeeld in 2 sessies

Week 1
Van 1 juli tot 4 juli zal worden gehouden in de ziekenhuizen van Massa en Carrara, onder toezicht van Dr. Prof. Angiolo Tagliagambe, gerenommeerd Italiaans expert, professor en onderzoeker op het gebied van kankerradiochirurgie en 4.0-technologieën voor de behandeling van kanker. Plenaire sessies gewijd aan de presentatie en bespreking van casestudy's, beste praktijken en de meest innovatieve technologieën voor de beoordeling van de lichaamsmassa en de behandeling van kanker in het spijsverteringsstelsel van het menselijk lichaam, zullen worden afgewisseld met rotatiebezoeken aan de crisiseenheden die zich bezighouden met endocrinologie en metabolische ziekten, klinische en parenterale voeding. Aan het einde van deze sessie ontvangen de deelnemers een certificaat van deelname ondertekend door Dr. Tagliagambe.

Week 2
Van 8 juli tot 12 juli zal de focus liggen op management- en organisatorische kwesties, best practices en werkmethoden van een Italiaans Rehab Center of Excellence, Madre Cabrini DCA in Pontremoli (Toscane), dat bekend staat om het hoge succes bij het behandelen van eetstoornissen , dankzij de toepassing van een multidisciplinaire aanpak die voedingsbegeleiding combineert met psychologische hulp en werkt met de families van de patiënten. Deelnemers zullen worden ondergedompeld in het dagelijks leven van een revalidatiecentrum, in wisselwerking met patiënten, artsen, voedingsdeskundigen, psychiaters en psychologen, diëtisten, opvoeders, verpleegkundigen, fysiotherapeuten en deskundigen op het gebied van lichamelijke opvoeding en revalidatie. zal gericht zijn op management- en organisatorische kwesties, best practices en werkmethoden van een echt rehabilitatiecentrum, zoals Madre Cabrini, dat bekend staat om het hoge succes bij de behandeling van eetstoornissen, dankzij de toepassing van een multidisciplinaire aanpak die voedingswaarde combineert counseling met psychologische hulp en werken met de families van de patiënten. Deelnemers zullen dagelijks contact hebben met patiënten, artsen, voedingsdeskundigen, psychiaters en psychologen, diëtisten, opvoeders, verpleegkundigen, fysiotherapeuten en deskundigen op het gebied van lichamelijke opvoeding en rehabilitatie. Aan het einde van deze sessie ontvangen de deelnemers een certificaat van de stage bij Madre Cabrini DCA.

Logistiek
Deelnemers moeten aankomen op zondag (30 juni voor de stage nummer 1 en 21 juli voor de stage nummer 2) op de luchthaven van Pisa, allemaal samen met dezelfde vlucht. Een shuttle brengt de studenten naar Pontremoli, een klein juweeltje van de regio Toscane, die bezoekers verbaast met de rijkdom van de barokke paleizen en kerken en de schoonheid van de natuurlijke bronnen, ook beroemd omdat de VIP van de Italiaanse en internationale muziek, zoals Sting en Zucchero Fornaciari, woon hier.

Gedurende de gehele duur van het programma verblijven de deelnemers in de Madre Cabrini Residence, die tweepersoonskamers delen in studio's die zijn uitgerust met een kitchenette en een interne badkamer.

Voor de Stage nummer 1, check je in Madre Cabrini Residence is op zondag 30 juni, uitchecken op zaterdag 13 juli. Voor Stage nummer 2, check-in is op 21 juli en uitchecken is op zaterdag 3 augustus.

Na 13 juli en 3 augustus worden twee opties aangeboden:

 1. Pick-up voor de luchthaven van Pisa, terug naar Istanbul inbegrepen in de vergoeding.
 2. Weekendprogramma in Rome. In dit geval zijn de pendeldienst en accommodatie in Rome niet inbegrepen in de programmakosten, maar deze kunnen tegen zeer gunstige prijzen worden geregeld.

vergoedingen

Kosten zijn inclusief BAU Global Application Fee; ophalen en afzetten op de luchthaven van Pisa, accommodatie in een tweepersoonskamer om te delen in een studio in Madre Cabrini Residence, training, workshops en een pendeldienst naar de ziekenhuizen van Massa en Carrara voor de training in het ziekenhuis.

Studenten die zijn toegelaten tot dit programma moeten:

 1. Betaal hun kosten uiterlijk op 27 mei voor stage nummer 1 en niet later dan 14 juni voor stage nummer 2, om toelating en uitnodigingsbrieven te ontvangen die nodig zijn om een toeristisch visum aan te vragen, wat verplicht is als ze niet-EU zijn . In het geval van visumafwijzing worden de kosten terugbetaald. Banktransactiekosten zijn niet inbegrepen in het collegegeld voor het programma, wat betekent dat een netto totaalbedrag van 1600 euro per bankoverschrijving moet worden betaald aan:
  BAU EDUCATION SERVICES SRL
  Bank: Monte dei Paschi di Siena
  IBAN IT92P0103003271000061179440
  SWIFTCODE: PASCITM1A37
 2. Een medische en persoonlijke aansprakelijkheidsverzekering hebben die geldig is in Italië en het verzekeringspolisnummer en -bedrijf naar info@baurome.com stuurt;
 3. Stuur info@baurome.com een medisch certificaat dat hun perfecte lichamelijke gezondheidstoestand bewijst;
 4. Breng hun verplegingsuniformen;
 5. Beschikken over voldoende kennis van de Engelse taal.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The mission of the School is to create an international class of leaders, managers, entrepreneurs and creative people in the key areas of the Made in Italy excellence, such as Art, Architecture, Desig ... Lees meer

The mission of the School is to create an international class of leaders, managers, entrepreneurs and creative people in the key areas of the Made in Italy excellence, such as Art, Architecture, Design, Fashion and Culture. Lees Minder
Rome , La Spezia , Scandicci , Massa , Venetië + 4 Meer Minder