Read the Official Description

Cancer Research UK schat dat 1 op de 2 mensen in het VK de diagnose kanker krijgt tijdens hun leven. Het is een ziekte die op een bepaald moment invloed heeft op het leven van de meeste mensen. Dus inzicht in kanker en de ontwikkeling van nieuwe behandelingen is van intrinsiek belang voor ons allemaal.

Deze gratis online cursus is voor iedereen toegankelijk, hoewel deze is ontworpen voor personen met een eerdere interesse in biologie, inclusief huidige studenten, en verpleegkundigen of medici die hun kennis op dit gebied willen vergroten.

Gedurende zes weken zullen we drie belangrijke vragen over de diagnose en behandeling van kanker onderzoeken:

  • Waar komen we vandaan?
  • Waar zijn we nu?
  • En waar gaan we heen?

De cursus biedt inzichten in de ervaringen van patiënten en maakt discussies over belangrijke kwesties mogelijk. Gastsprekers zullen actieve onderzoekers en degenen die betrokken zijn bij directe patiëntenzorg omvatten.

Je krijgt ook de kans om je eigen internetonderzoek te doen naar een van de meest opwindende gebieden van kankeronderzoek.

Welke onderwerpen ga je bespreken?

Deze cursus onderzocht drie belangrijke vragen over de diagnose en behandeling van kanker: waar komen we vandaan? Waar zijn we nu? En waar gaan we heen? Er werd gekeken naar de biologische basis van kanker, invloeden op oorzaak, hoe het wordt gedetecteerd en behandeld, en de ontwikkeling van nieuwe behandelingsstrategieën.

Leerders kregen inzicht in de ervaringen van patiënten, bespraken belangrijke kwesties met betrekking tot dit onderwerp en kregen ook de kans om hun eigen internetgebaseerd onderzoek in te zetten naar een van de ontwikkelingsgebieden van Epigenetics.

Wat ga je bereiken?

Aan het einde van de cursus kun je ...

  • Demonstreer begrip van elementaire celbiologie in verband met de ontwikkeling van kanker
  • Bespreek factoren die bijdragen tot de ontwikkeling van kanker, inclusief milieu- en genetische aspecten
  • Identificeer huidige benaderingen die worden gebruikt om kanker te identificeren en te behandelen
  • Denk na over strategieën die kunnen worden gebruikt in toekomstige kankertherapieën en de implicaties voor de samenleving

Voor wie is de koers bedoeld?

Een achtergrond in de biologie kan nuttig zijn, maar is niet absoluut noodzakelijk, want de cursus zal uw kennis week op week opbouwen.

Studenten die geïnteresseerd zijn in het aanvragen van de Cancer Sciences of medische genetica MSc-programma's aan de Universiteit van Glasgow worden ook aangemoedigd om in te schrijven voor deze cursus.

FutureLearners die de "Inside Cancer: How Genes Influence Cancer Development" van de University of Bath hebben afgerond, zullen ontdekken dat deze cursus voortbouwt op hun eerdere kennis.

Program taught in:
Engels
FutureLearn

See 61 more programs offered by FutureLearn »

Deze cursus is Online
Begindatum
Jan. 2020
Duration
6 weken
Deeltijd
Prijs
Free
By locations
By date
Begindatum
Jan. 2020
Application deadline

Jan. 2020

Location
Application deadline
Einddatum