Cursus voor veterinaire technici

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Beschrijving van de cursus Veterinaire technicus

Deze cursus Veterinaire Technicus volgt de specificaties van de BOE voor deze training. Onze studenten zijn bekend bij de belangrijkste bedrijven in de sector, die hen vragen voor stages (en in veel gevallen voor aanwerving).

Aan het eind heb je de titel van veterinair technicus en de bijbehorende certificaten. Je hebt recht op 160 uur stage in bedrijven in de sector, met reële kansen op een baan.

Als u wilt, wordt deze cursus ook online gegeven.

Wat zal ik leren?

De theoretische en praktische kennis die essentieel is om dit beroep uit te oefenen. Je zult je technische vaardigheden perfectioneren in de uitoefening van dagelijkse taken, als een professional in de wereld van de diergeneeskunde en van bedrijven die zich toeleggen op dieren.

Je wordt de ondersteuningsprofessional in klinieken en bedrijven die zich toeleggen op dieren: echografie, röntgenfoto's, laboratoriumanalyse, assistentie in de operatiekamer, inperking van het dier voor verschillende procedures, etc.

Heb ik een vorige training nodig?

Er is geen voorafgaande training nodig voor deze cursus.

evaluatie

De algehele beoordeling van de cursus wordt verkregen met inachtneming van de behaalde graden in het theoretische gedeelte samen met de beoordeling behaald in de stageperiode: met dit doel, om de theoretische kennis die door de studenten is verworven te beoordelen, evaluaties van elk van de theoretische blokken. Als de stage eenmaal voorbij is, geeft het samenwerkingscentrum bovendien een beoordeling van de praktijken van de student in zijn faciliteiten.

materialen

Het gebruikte lesmateriaal is bewerkt door EUROINNOVA EDITORIAL (MAN_EU_1008; MAN_EU 1009; MAN_EU 1010; MAN_EU 1011; MAN_EU_ 1012: MAN_EU 1013) met als referentie het programma dat is gepubliceerd in BOE 41 van 17 februari 2011. Bovendien is dit De syllabus wordt uitgebreid met complementaire bibliografie en audiovisueel materiaal aangeboden door de onderwijsmedewerker van het IEEF Institute met klinische casussen, röntgenfoto's, echo-video's, operaties .... De zorgvuldige voorbereiding en de permanente bijwerking ervan maken dit materiaal een waardevol hulpmiddel voor de student tijdens de periode van ontwikkeling van hun trainingsactiviteit en hun daaropvolgende professionele activiteit.

  • Theoretische handleiding ontwikkeld door het IEEF-trainingsteam
  • Audiovisueel ondersteuningsmateriaal
  • Materiaal voor de oefeningen

Al het nodige materiaal wordt geleverd door IEEF.

Het klooster

We weten hoe belangrijk het voor u is om gekwalificeerde leraren ter plaatse te hebben die in staat zijn om hun leermethode aan te passen aan het ritme van elk van onze studenten. Daarom hebben we in IEEF een faculteit die volledig tot uw beschikking staat om al uw twijfels tijdens de cursus op te lossen. Naast dat het je helpt in alles wat je nodig hebt.

agenda

Module 1. Operaties van klantenservice, verkoop en administratie in veterinaire centra

Module 2. Laboratoriumanalyse in biologische monsters van dieren

Module 3. De veterinaire raadpleging

Module 4. Veterinair operatiekwartier

Module 5. Beeldvormingsprocedures voor diergeneeskundige diagnose

Module 6. Ziekenhuisopname van dieren

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

IEEF nace de la ilusión y el trabajo de Carlos Lázaro que, tras dedicarse a la formación durante años, decidió desarrollar una metodología propia enfocada a lograr las dos metas principales de cualqui ... Lees meer

IEEF nace de la ilusión y el trabajo de Carlos Lázaro que, tras dedicarse a la formación durante años, decidió desarrollar una metodología propia enfocada a lograr las dos metas principales de cualquier alumno: conseguir un aprendizaje efectivo y acceder a un buen puesto de trabajo. Lees Minder
Madrid , Móstoles + 1 Meer Minder