DHSc in milieugezondheid

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Milieugezondheid is een gezondheidsdiscipline die zich richt op het voorkomen en beheersen van fysische, chemische en biologische gevaren die schadelijk zijn voor de menselijke gezondheid.

Het doel van deze kwalificatie is om gekwalificeerde studenten analytische specifieke probleemoplossende en reflectieve competenties te bieden op een geavanceerd academisch niveau, culminerend in de productie van een proefschrift op het gebied van milieugezondheid.

In so many ways, gardening is a very beneficial activity, not only for the environment, but for those who partake in this exercise. While wearing protective gloves, this boy was enjoying the fresh outdoor air, as he was planting what appeared to be vegetables in his raised-bed home garden.

Aan de University of Johannesburg “The Future. Opnieuw bedacht. ' is niet zomaar een pakkende zin

De instelling neemt het voortouw in heel Afrika in het 4e Industriële Revolutie Denken, de toekomst opnieuw vormgevend voor alle disciplines 4IR is de volgende golf van industrialisatie die we moeten begrijpen en vormgeven om de toekomst van dit land - en het Afrikaanse continent - op te bouwen zo rijkelijk verdiend. 4IR gaat niet alleen over robotica en automatisering; het gaat over de vooruitgang van de samenleving om mensen in hun kracht te zetten en generaties te verheffen.

Terwijl de wereld vooruitgaat naar de 4e industriële revolutie, doet UJ dat ook met "Education 4IR" - het 4IR-denken en -technologie in het curriculum brengen in verschillende cursussen en met behulp van innovatieve blended learning-technologieën. Dit betekent dat afgestudeerden van UJ beter voorbereid zijn op de toekomst van het bedrijfsleven en de industrie, aangezien AI en 4IR een grotere rol spelen in onze manier van leven en werken.

Aan de University of Johannesburg is het onze plicht om de toekomstige leiders van ons land trots en moedig te omhelzen en te navigeren door de onvoorstelbare complexiteit van 4IR, zodat ze ten volle kunnen profiteren en een betere morgen kunnen leveren. Toekomstige leiders zoals jij! Hier leiden we een moedig gesprek; het ontwerp van een nieuwe morgen duwen en vormgeven. Hier ondernemen we actie en bouwen we aan de nieuwe wereld.

Toelatingseisen:

Een masterdiploma met een gemiddelde van 65% in milieugezondheid of een gelijkwaardige kwalificatie op een gelijkwaardige standaard zoals bepaald door de facultaire onderzoekscommissie en goedgekeurd door het faculteitsbestuur. Selectie is gebaseerd op academische verdiensten en op goedkeuring door de facultaire onderzoekscommissie.

Duur van het programma:

  • Voltijds: minimaal 2 jaar en maximaal 4 jaar
  • Parttime: minimaal 2 jaar en maximaal 5 jaar

Contact details:

Naam: mevrouw C Mokoatle / Tel 011559 6229 / E-mail: charlottem@uj.ac.za.

Laatst bijgewerkt op May 2020

Over de school

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Lees meer

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Lees Minder