De Klinische Psychologie (PsyD) Programma Op KII

California Institute of Integral Studies

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

De Klinische Psychologie (PsyD) Programma Op KII

California Institute of Integral Studies

De Klinische Psychologie (PsyD) Program bij KII

De PsyD Program aan KII is uniek. Gelegen in het hart van San Francisco, onze was de eerste geaccrediteerde universiteit in Noord-Amerika om programma's die de inzichten van de westerse psychologie te verbinden met de oosterse spiritualiteit te bieden. We blijven vandaag een dynamische klinische psychologie curriculum dat de laatste wetenschappelijke onderzoek met 's werelds grote wijsheidstradities combineert presenteren. Wij zijn van mening dat een dergelijke synthese maakt diep begrip van de menselijke conditie, maar ook inzicht in de meest effectieve manieren van het helpen van mensen in nood.

De PsyD programma is zorgvuldig ontworpen om studenten voor praktijk gerichte carrière in de klinische psychologie te bereiden. Als lid van de Nationale Raad van Schools en programma's van Professional Psychology (NCSPP), onze arts-wetenschapper training model biedt een brede en algemene vorming in de klinische psychologie die bovendien integreert diepte-psychologische, maatschappelijke, ecologische en spirituele dimensies van menselijke ervaring in het curriculum.

Voltijd studenten die het programma in te voeren met regelmatige Standing (degenen die gaan met een BA) neemt doorgaans drie tot vier jaar om cursussen te voltooien. Dit wordt gevolgd door de stage, die een jaar duurt als het een full-time stage (ongeveer veertig uur per week), twee jaar als het een part-time stage (ongeveer twintig uur per week). Het proefschrift volgt ook cursussen en, terwijl het mogelijk is om het proefschrift te voltooien in een jaar, studenten nemen gewoonlijk twee jaar in beslag en schrijven hun onderzoek. Realistisch, kan een full-time student toegelaten met Regelmatig staan ​​verwachten om de mate te voltooien in vijf tot zeven jaar, afhankelijk van de keuze van hun stage en de aard van hun proefschrift project. Geavanceerd - status studenten (degenen die gaan met een master in de psychologie, of het equivalent) hebben de mogelijkheid om de voltooiing van het programma in vier jaar, met drie jaar van de verlaagde belasting cursussen en gelijktijdige proefschrift werk, gevolgd door één jaar stage. De meerderheid van Advanced Permanent studenten vier en een half tot vijf jaar aan de mate onze onderscheidende benadering van de klinische psychologie training wordt geleid door een visie van de klinische praktijk die een holistische en relationele benadering van de menselijke conditie benadrukt voltooien. We leren de leerlingen de waarde van de open onderzoek naar zelf en de ander. In het centrum van dit onderzoek is de gehele persoon die bestaat in relatie met andere personen, met de gemeenschappen, met culturele betekenis systemen, en met de natuur. Wij geloven dat psychologische lijden vaak te maken met het breken van deze cruciale relaties. In overeenstemming met de visionaire KII missie, we het onderwijsproces zelf te zien als holistisch en relationeel, en we streven naar "walk ons ​​gesprek" als een leergemeenschap - een die is creatief en transformatieve op zowel persoonlijk als professioneel niveau.

Onze cursus aanbod weerspiegelen de ruimdenkend, integratieve perspectief pionier op KII decennia geleden. Alan Watts, een leidende figuur in de overdracht van de oosterse spiritualiteit naar het Westen, beschreef de American Academy of Asian Studies (dat later KII) als "een van de belangrijkste wortels van wat later bekend kwam te staan, in de vroege jaren zestig, zoals San Francisco Renaissance. "In die tijd, de Bay Area werd synoniem met nieuwe stromingen in de psychologie die nog steeds het veld te transformeren. Net KII oprichters, onze docenten en studenten blijven werken aan snijvlak psychologie, in zijn diepste tradities, en de richting van het project van het realiseren van onze diepste menselijke potentieel.

KII is volledig geaccrediteerd door de westerse Vereniging van Scholen en universiteiten Senior College en de Universiteit van de Commissie (WASC-SASC). De PsyD Program is een lid van de Nationale Raad van Schools en programma's van Professional Psychology (NCSPP). Afgestudeerden van de PsyD programma op KII komen in aanmerking voor licentiestatus als psychologen in Californië en vele andere staten.

De San Francisco Bay Area is in de voorhoede van de verandering in de psychologie, vooral bij KII. Wij verwelkomen u ons bezoeken om te komen en meer informatie over de KII / Bay Area psychologie ervaring.

Klinische Psychologie (PsyD) Programma Licensure

Afgestudeerden van de PsyD programma op KII komen in aanmerking voor licentiestatus als psychologen in Californië en vele andere staten. In feite, in de afgelopen vijf jaar, volgens de EPPP gepubliceerde gegevens, KII studenten scoorden hoger op de nationale examen dan afgestudeerden van elke APA PsyD programma in de Bay Area goedgekeurd.

Van toepassing zijn op de klinische psychologie (PsyD) Programma

De nadruk op de voorbereiding voor de klinische praktijk dit programma combineert rigoureuze beurs, begeleid klinische ervaring en practica en stages. PsyD studenten vervullen een diversiteit en identiteit competentie eis door het nemen van drie gangen verbinden de klinische praktijk met cultuur en etniciteit, gender en seksualiteit, en religie en spiritualiteit.

Voor veldervaring studenten kunnen van toepassing zijn op meer dan 90 communautaire agentschappen, waar een gevarieerde mix van klanten. Daarnaast hebben ze toegang tot het Instituut spannende reeks van publieke programma's.

Onze opleiding filosofie bestaat uit vier componenten:

 • leren in een multiculturele context, waarin practica en het werk in de klas integreert
 • een relationele model van leren en training
 • aanzienlijke reflectie op de klinische praktijk
 • breed scala van de wetenschap

Toelatingsvoorwaarden

 • Toelating Application
 • Niet-terugbetaalbare $ 65 Application Fee
 • Graad Eis: Een undergraduate degree (BA, BS, of het equivalent) van een geaccrediteerde hogeschool of universiteit in de psychologie of 12 semester eenheden / 18 kwart-eenheden van de psychologie natuurlijk het werk
 • Academische Vereisten: 12 semester eenheden / 18 kwart-eenheden van de psychologie cursus werk, waaronder een cursus statistiek.
 • Afschriften: Officiële transcripties van alle geaccrediteerde academische instellingen bijgewoond binnen de Verenigde Staten. Afschriften moeten aankomen in hun officiële, verzegelde enveloppen.
 • Minimaal GPA van 3,0 op de undergraduate-diploma verlenen van instelling - voor de laatste 60 semester eenheden of 90 kwart-eenheden natuurlijk werk.
 • Academisch schrijven Voorbeeld: Een schriftelijk steekproef van acht tot tien pagina's (getypt, dubbele regelafstand) die een goede illustratie van uw vermogen om kritisch en reflectief denken en demonstreert graduate niveau schrijfvaardigheid. Een monster dat externe bronnen gebruikt moet bevatten goede citaten. U mag kopieën van eerder werk, leggen zoals een recente wetenschappelijke paper, artikel, of een rapport dat de wetenschappelijke vaardigheden weerspiegelt.
 • Twee brieven van aanbeveling: Brieven van aanbeveling zal worden aanvaard van studieadviseurs, docenten, professionele begeleiders, of iemand in staat om getuigen van uw volwassenheid, motivatie, en het vermogen om het werk voor de PsyD Program ondernemen. Aanbevelers moet standaard zakelijke formaat te gebruiken en omvatten volledige contactgegevens-naam, e-mail, telefoonnummer en postadres.
 • Doel Verklaring: Een one-pagina (getypt, dubbele regelafstand) verklaring van uw educatieve en professionele doelstellingen.
 • Autobiografische Verklaring: Een vier tot zes pagina (getypt, dubbele regelafstand) zelf-reflectie, levensduur autobiografische verklaring bespreken van uw waarden, emotionele en spirituele inzichten, aspiraties, en het leven ervaringen die hebben geleid tot het besluit van toepassing op de PsyD programma .

Internationale studenten en personen die hebben gestudeerd aan instellingen buiten de VS en Canada kunnen hebben aanvullende eisen.

Geavanceerde staan

Een beperkt aantal geavanceerde Permanent studenten die een MA of MS graad in de psychologie (of gelijkwaardig) hebben afgerond met een GPA van 3,25 en voltooide 500 practicum uren kan elk jaar worden toegelaten. Geavanceerde status studenten voltooien een beperkt aantal eenheden in een programma dat is ontworpen om op een geval per geval, afhankelijk van voorafgaande graduate cursussen. Studenten toegelaten met Advanced Permanent moeten alle verplichte vakken vullen bij KII of demonstreren vóór oplevering door de indiening en de herziening van syllabi van eerdere cursussen.

Spring Toelating in de Psychologie Doctoral Program

Eenmaal toegelaten tot de PsyD programma, een beperkt aantal studenten hebben de mogelijkheid om in te schrijven in een aantal cursussen voor de lente of zomer semester vóór hun val semester begint. Met de goedkeuring van de afdeling PsyD, kunnen studenten zich inschrijven in geselecteerde cursussen voor aanvang van de val semester, later tot de val cohort mee. Studenten die deze optie gebruiken vermindering van het aantal banen nodig tijdens hun eerste en / of tweede jaar van de studie. Deze optie kan zorgen voor een grotere speelruimte om curriculum planning voor individuele studenten. Studenten die beginnen met lessen in de lente of zomer semesters nemen worden beschouwd als leden van de student cohort dat officieel begint in het eerste semester van het jaar dat ze zijn toegelaten en zullen door de practicum sequentie met die cohort bewegen.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 - 4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - San Francisco, Californië
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates