Read the Official Description

In de loop

De cursus geeft de studenten een leren in de praktijk gericht op de professionele markt door een faculteit bestaat uit artsen docenten die veel ervaring hebben in hun respectieve gebieden van atuação.No Veterinary Complex ontwikkeld pedagogische praktijk, onderzoek, voorlichting en medische en chirurgische zorg van de kleine en grote dieren, als aanvulling op de theoretische instructie.

De draagconstructie heeft drie operatiekamers, acht klinische zorg klinieken, klinische laboratoria, het fokken van dieren en preventieve geneeskunde, autopsie kamers en chirurgische techniek, anatomie laboratoria en microscopie, vloeibare room en imaging industrie ( radiologie, echografie en echocardiografie), evenals grote verzorging van dieren tuin, kraampjes en kennels voor het houden van dieren Complex en onder de zorg.

Tijdens de cursus wordt de student aangemoedigd om deel te nemen aan onderzoeksactiviteiten uitgevoerd door docenten, alsmede technische en wetenschappelijke samenwerking onderhouden met nationale en buitenlandse instellingen, zoals de San Diego Zoo, waarmee het het enige project gehandhaafd in het land gefinancierd door de Zoological Society of San Diego. educatieve activiteiten worden gepromoot, met inbegrip van cursussen en lezingen aan de gemeenschap over de basiszorg in de omgang met dieren, de verantwoordelijkheid van huisdiereigenaren en het welzijn van dieren, vaccinatiecampagnes en sterilisatie van honden en katten, adoptiedier projecten verlaten en diergeneeskundige hulp aan landbouwbedrijven .Professores de cursus en studenten die het wetenschappelijk onderzoek te doen vormen een onderzoeksgroep getiteld structurele en functionele Veterinary Pathology, in de CNPq (Nationale Raad voor wetenschappelijke en technologische ontwikkeling), welke projecten in onderzoekslijnen van infectieziekten en parasitaire aandoeningen bij huisdieren ontwikkelt geregistreerd en Wild, Experimentele Pathologie, Oncologie en Veterinair Toxicologie.

Arbeidsmarkt

De dierenarts ontwikkelt acties met betrekking tot de gezondheid van dieren en de productie, de volksgezondheid, de voedselproductie en milieubescherming. De activiteiten zijn gericht op veterinaire klinieken en ziekenhuizen, universiteiten en onderzoeksinstellingen, financiers of overheidsbestuur, paardensport en jockeys samenlevingen, dierentuinen, laboratoria en veterinaire producten fabrieken, koelkasten, dierlijke producten inspectiediensten bedrijven landbouw- en plattelandsbeleid coöperaties.

differentiaal

Studenten verkregen in 2010 ENADE de beste gemiddelde van alle veterinaire cursussen van meer São Paulo, toe te voegen tot een maximale score 5 gegeven door de controle commissie in plaats van de INEP / MEC voor de voortreffelijkheid van zijn pedagogisch project en infrastructuur. De cursus heeft een partnership met Anclivepa (National Association of Small Animal Clinical Dierenartsen) tot gespecialiseerde cursussen en Professional Improvement Program te voeren in Interne Geneeskunde in kleine dieren.

Vrijwilligerswerk

Veterinaire Complex Locatie: Av. Luitenant Laudelino Ferreira do Amaral, 700 (campus São Miguel) Telefoon: 2037-5792Horário service: van maandag tot vrijdag, 08:00-12:00 en van 13u tot 17u, zaterdag 08:00-12:00.

extra informatie

Morning - 7,30-12,50. Zaterdag klassen in sommige semesters.

Program taught in:
Portuguese (Brazil)

See 1 more programs offered by Universidade Cruzeiro do Sul (UNICSUL) »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Mar. 2019
Duration
Prijs
1,896 BRL
By locations
By date
Begindatum
Mar. 2019
Application deadline

Mar. 2019

Location
Application deadline
Einddatum