Diergeneeskunde

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De getrainde professional is bevoegd om op te treden op het gebied van klinische en gezelschapsdieren chirurgie, kliniek en chirurgie van landbouwhuisdieren of de sport en ook in multidisciplinaire teams op het gebied van de volksgezondheid, ecologie, sanitaire voorzieningen en de preventie van zoönosen. In de productie en het fokken van dieren activiteiten, is actief op het gebied van de veehouderij creatie en productie van vlees en melk van verschillende soorten, evenals de technologie en de inspectie van dierlijke producten. landbouw en agribusiness beheer en de technische controle van de drugslaboratoria dier- en veevoederfabriek zijn ook gebieden van de rol van de dierenarts, onder vele anderen.

Het verloop van de Diergeneeskunde Farm School beschikt over moderne Veterinary Hospital die educatieve procedures, onderzoek en dienstverlening aan de gemeenschap organiseert. De cursus is dag, duurt 5 jaar.

De Diergeneeskunde cursuscentrum UNIVESITÁRIO PRESIDENT ANTONIO CARLOS / Campus Juiz de Fora een professional in staat om te gaan met diergeneeskundige activiteiten om ruimte vragen met betrekking tot de economische, sociale, ecologische en politieke oplossing moeten vormen. De professional moet een brede theoretische kennis, praktische, wetenschappelijke en technologische, evenals het vermogen, kritisch denken en creativiteit, dus je kunt technologieën te genereren en voldoen aan de behoeften in overeenstemming met de huidige behoeften, met name in de regio, op basis van de belangen van de gemeenschap en in permanente en harmonieuze integratie tussen dieren, mensen en de volksgezondheid.

De algemene doelstelling van Diergeneeskunde natuurlijk is de opleiding van huisartsen binnen een holistische visie, de vaardigheden en competenties die nodig zijn voor de preventie-activiteiten, diagnose en behandeling van dierziekten, dierlijke productie, technologie van dierlijke producten en volksgezondheid. De cursus biedt solide training professionals ethisch gepleegd met de productie en verspreiding van kennis, het plegen van de gemeenschap behoeften, alsmede de analyse en de bouw van de natuur en de maatschappelijke rol van de dierenarts.

Laatst bijgewerkt op feb 2016

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

A UNIPAC- Universidade Presidente Antônio Carlos iniciou suas atividades na cidade de Barbacena, no ano de 1965, sendo seu fundador o Professor Bonifácio Andrada.

A UNIPAC- Universidade Presidente Antônio Carlos iniciou suas atividades na cidade de Barbacena, no ano de 1965, sendo seu fundador o Professor Bonifácio Andrada. Lees Minder