Diploma in cognitieve gedragstherapie Behaviour

Cursus: Diploma in Cognitieve gedragstherapie

Start datum: Dinsdag 27 september, 2016

Duur: 10 weken, dinsdagavond van 6.30 tot 09:30

Cursusgeld: € 945 (of € 995 als het betalen van het cursusgeld in termijnen) een bedrag van £ 76 te betalen aan het Instituut voor Commercieel Management op een succesvolle afronding van deze cursus zal zijn.

Multi-cursus Korting: Studenten die zich inschrijven voor twee of meer klassikale lessen met de School of Psychology kunnen dit doen op een vergoeding van € 895 per cursus.

Toekennende instantie: Het Instituut voor Commercieel Management (ICM)

CPD Credits: Dit evenement is goedgekeurd voor 9 CPD credits voor leden van de Psychology Society of Ireland.

Deze cursus geeft studenten met een geluid - en praktijkgerichte - inleiding op dit moderne en evidence-based benadering van de behandeling voor een verscheidenheid aan psychische problemen. CBT (zoals het vaak genoemd) wil onderzoeken en uitdaging cliënten met de wijze waarop hun gedachten, overtuigingen en houdingen aan verschillende gebeurtenissen en omstandigheden negatieve hun stemming en gedrag beïnvloedt. Hoewel open voor het grote publiek, raden we de cursus voor degenen die werkzaam zijn in een verscheidenheid van rollen waar contact met mensen die lijden aan psychische problemen een functie, bijvoorbeeld adviseurs, psychotherapeuten, artsen, verpleegkundigen, maatschappelijk werkers, psychologen, enz. Kunnen zijn

Deze cursus is alleen toegankelijk voor die van een relevante verzorgende beroepsgroep / human services achtergrond of die met aanzienlijke vrijwilligersorganisaties en maatschappelijke sector achtergrond. Gelieve te informeren als zeker weet of u in aanmerking komt.

Beschrijving

Cognitieve gedragstherapie (CGT) is een empirisch psychologische behandeling voor diverse psychologische problemen (voor bijvoorbeeld depressie en angst). De Diploma in Cognitieve gedragstherapie bij het City College is bedoeld om studenten kennis van de theoretische onderbouwing van de CGT en de die nodig zijn voor een grondige kennis van de praktijk van deze therapeutische benadering vaardigheden. CBT tracht te onderzoeken en uit te dagen cliënten met de wijze waarop hun gedachten, overtuigingen en houdingen aan verschillende gebeurtenissen en omstandigheden negatieve hun stemming en gedrag beïnvloeden. Hoewel open voor het grote publiek, raden we de cursus voor degenen die werkzaam zijn in een verscheidenheid van rollen waar contact met degenen die met psychische problemen een functie, bijvoorbeeld psychotherapeut, artsen, verpleegkundigen, maatschappelijk werkers, psychologen kan zijn etc.

Outline

 • Inleiding en historisch overzicht van cognitieve gedragstherapie (CGT).
 • Cognitieve formulering van stoornissen in CBT: De rol van de kern overtuigingen, aannames, en negatieve automatische gedachten.
 • Cognitieve en gedragsmatige interventies in CGT.
 • Beoordeling en formulering in CBT - de planning van de behandeling met klanten.
 • Vaststelling van relatie, structuur, en het toewijzen van huiswerk in CGT.
 • CBT voor depressie en angst 1: Key cognitieve en gedragsmatige strategieën.
 • CBT voor depressie en angst 2: Key cognitieve en gedragsmatige strategieën.
 • CBT voor depressie en angst 3: Key cognitieve en gedragsmatige strategieën.
 • Skills richten (intensieve vaardigheden te oefenen): toepassen van theorie naar praktijk.
 • CBT en complexe aandoeningen.
 • Vaardigheden evaluatie: Evaluatie van vaardigheden met daarop feedback.
 • Onderzoek in CBT - wat empirische studies suggereren.
 • Behandeling van de sterke punten van CBT's, beperkingen, en reflecties voor de toekomst.

Aanslag

Een 'Pass' rang op zowel de schriftelijke opdracht (Project) Nodig zal zijn voor de toekenning van de Diploma in Cognitieve gedragstherapie. Een 'Fail' rang zal resulteren in een certificaat van deelname voor de cursus, maar zonder het diploma wordt gegund. Studenten moeten ten minste 8 van de 10 natuurlijk avonden bij te wonen om af te studeren met ofwel het Diploma of Certificaat van deelname, tenzij er een ernstige en verifieerbare reden voor verdere afwezigheid wordt verstrekt. Ook de Project moet worden ingeleverd op de vervaldag, tenzij er een goede reden voor te laat komen wordt verstrekt. In dergelijke gevallen kan een verlenging worden toegekend aan het oordeel van de docent.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 1 andere vakken van City Colleges - Online Learning »

Deze cursus is Online
Duration
10 weken
Voltijd
Prijs
945 EUR
(Of € 995 als het betalen van het cursusgeld in termijnen)
Op locaties
Op datum