Read the Official Description

Diploma in Health Services Management Level 7

NTEC

Programme Delivery: National Institute of Education in Auckland en Christchurch.

Deze kwalificatie is gericht op professionals in de gezondheid van verschillende etnische achtergronden die in de gezondheidszorg werken, zoals gezondheidszorg assistenten, bestuurders en managers. Momenteel zijn er veel professionals de gezondheid met een minimale kwalificatie overnemen van verantwoordelijkheden van het management; dus dit programma biedt een mogelijkheid voor bijscholing in deze sector.

Het Diploma zal hen in staat stellen om deel te nemen in hoger niveau studie door het nemen van een leerling gerichte gezamenlijke aanpak, en daarmee het verbeteren van hun huidige niveau van kwalificatie.

DUUR

1 jaar

Programma-inhoud

Het diploma is verdeeld in drie leren blokken, elk met een combinatie van sector-specifieke gebieden van studie en leerresultaten die studenten bloot te stellen aan aspecten van de volwasseneneducatie en de gezondheid promoties management en opleiding in Nieuw-Zeeland. Het diploma omvat de levering van zes documenten die in totaal 120 studiepunten, waaronder een 30 credit research paper. De aandachtsgebieden zijn beheren en voor capaciteitsopbouw in de Zorgsector, Gezondheidsbevordering in NZ, en het uitvoeren van onderzoek op een NZ-gebaseerde Health Care Project.

Programma Outcomes

Na voltooiing van deze kwalificatie, zal afgestudeerden demonstreren kennis, vaardigheden en inzicht van de praktijken, theorieën en principes die nodig is om effectieve managers in de gezondheidszorg of werken in een professioneel gerelateerd veld. Ze zullen ook worden uitgerust met de vaardigheden, attitudes en waarden die nodig zijn om te kunnen als zelfverzekerd, onafhankelijk en reflecterende professionals in de gezondheidszorg werken.

Carrière Profielen

Afgestudeerden zullen worden gekwalificeerd om werk te zoeken in Nieuw-Zeeland en internationaal in een reeks van managementfuncties in de gezondheidszorg organisatie en de gezondheidszorg. Posities open voor afgestudeerden kunnen omvatten

 • Zorginstellingen Supervisor
 • Gezondheidszorg Unit coördinator of manager
 • Residential Services Manager
 • Dag Services Manager
 • Gezondheid en Welzijn Services Manager
 • Community Health Coördinator
 • Health Promotions Manager

Pathways

De kwalificatie kan leiden tot verdere studie op het gebied van de gezondheidszorg management, op universitair niveau, post graduate niveau of relevante industrie kwalificaties.

Toelatingseisen

 • 18 jaar of ouder (internationale studenten).
 • Succesvolle afronding van een minimum van een Niveau 6 of een gelijkwaardig diploma; of minstens 3 jaar werkervaring in een relevante sector.
 • Internationale studenten eisen IELTS 6,0 (academische) algemeen, of het equivalent niveau van het Engels.
 • Of moeten de studenten hebben opgedaan goedkeuring voor speciale toelating door de Academische Raad.

Intakes in 2015:

8 januari, 26 februari, 26 maart, 28 mei, 18 juni, 20 augustus 10 september

Program taught in:
Engels
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Mar. 2019
Duration
1 jaar
Voltijd
By locations
By date
Begindatum
Mar. 2019
Application deadline
Begindatum
Mar. 2019
Application deadline
Begindatum
Mar. 2019
Application deadline
Begindatum
Mar. 2019
Application deadline

Mar. 2019

Location
Application deadline
Einddatum
Location
Application deadline
Einddatum
Location
Application deadline
Einddatum