Read the Official Description

Practical Nursing is bedoeld om mensen voor te bereiden om in verpleegkundige situaties te werken die relatief stabiel en onveranderlijk zijn. Ze zijn ook bereid om ervaren, geregistreerde verpleegkundigen en artsen bij te staan ​​in verpleegkundige situaties die complex en veranderlijk zijn. Individuen overweegt inschrijving of ingeschreven in het verpleeghuis programma moeten zich ervan bewust dat voorafgaand misdrijfovertuigingen in aanmerking te komen mag verbieden voor licentiestatus na voltooiing van het programma.

Studenten dienen zich ervan bewust te zijn dat ze mogelijk een afstand moeten afleggen voor klinische ervaring en dat sommige klinische ervaringen zullen worden gepland tijdens avond / nachtelijke uren en in het weekend. Testen geneesmiddel kan worden vereist door de verschillende instanties. Criminele achtergrondcontroles en controles van volwassenen / afhankelijke misbruiken zijn vereist voor alle inkomende studenten.

Resultaten van de achtergrond en misbruikcontroles zullen worden beoordeeld om te bepalen of ze in aanmerking komen voor klinische inschrijving in het programma. Kosten voor vereisten vallen onder de verantwoordelijkheid van de student.

Toelatingseisen

De sollicitant moet het aanmeldingsproces afronden via de vertrouwenspersoon medische beroepen die zich bevindt in het Bureau voor Ontwikkeling van Studenten. Entree-eisen omvatten de volgende criteria:

 1. Voltooiing van een middelbare schooldiploma of gelijkwaardigheidsprogramma.
 2. Voltooiing van de middelbare school met een cijferpuntgemiddelde van 2,00 of hoger. Als
 3. ingeschreven in NIACC-cursussen, moet een totale GPA van 2,00 behalen om deel te nemen aan de PN
 4. programmeer en onderhoud een 2.00 of hoger gedurende de tijd die is ingeschreven in de
 5. programma.
 6. Voltooiing van een jaar biologie van de middelbare school, met een graad C of hoger,
 7. genomen in de afgelopen vijf (5) jaar.
 8. Voltooiing van een jaar Middelbare school Algebra I, met een cijfer van C of hoger,
 9. genomen in de afgelopen vijf (5) jaar.
 10. Bevredigende testresultaten van Accuplacer-beoordeling bij lezen, schrijven en rekenen
 11. (deze worden beheerd door NIACC).
 12. Goedgekeurde aanvragers worden geaccepteerd in het programma op basis van de datum van
 13. toepassing.

Nurse Aide Training

Een bewijs van voltooiing van de 75-uurs Staat van Iowa goedgekeurde Certified Nurse Aide Program of gelijkwaardig.

Stuur het bewijs van de succesvolle voltooiing van de schriftelijke en vaardigheidstest van de verpleegster Aide voor plaatsing in het register voor directe zorgarbeiders. Een transcript met vermelding van de aanvrager geslaagd beide tests, of een register-kaart zal dienen als controle.

Kandidaten die niet voldoen aan de vereisten of die een slechte academische geschiedenis hebben, kunnen voldoen aan de toelatingseisen door goedgekeurde college-cursussen met succes te voltooien en / of de testresultaten op een goedgekeurde manier te verhogen. Dit moet worden besproken met de vertrouwenspersoon medische beroepen.

Cursus Aanbevelingen

Zes semesters Engels worden aanbevolen voordat je je aanmeldt voor het programma.

Omdat het NCLEX-PN-examen een geautomatiseerde test is, wordt een computerklasse ten zeerste aanbevolen.

Een aanvraag voor het Practical Nursing-programma, transcriptie van de middelbare school, scores voor scores op middelbare schooltests (indien van toepassing), en alle transcripties van de universiteit moeten zich in de map van de sollicitant bevinden voordat de toelatingscommissie actie onderneemt over acceptatie in het Practical Nursing-programma.

Na acceptatie is een lichamelijk onderzoek vereist dat bewijs levert van de huidige immunisatie en een goede fysieke en mentale gezondheid.

Kandidaten die eerder zijn ingeschreven in een goedgekeurd verpleegprogramma kunnen een verzoek indienen voor een voortgezette status.

Studenten moeten met succes alle cursusvereisten voor elk semester voltooien voordat ze zich inschrijven voor het volgende semester.

Studenten die zich terugtrekken uit het programma moet formele aanvraag voor terugkeer en bij de aanvaarding te maken zal worden beschouwd op een beschikbare ruimte basis.

Nadat hij is toegelaten tot het programma, kan een student de deelname aan het programma niet langer dan één (1) jaar uitstellen.

Na deze periode moet een student zich opnieuw aanmelden voor het programma. Overnamecriteria worden behandeld in het PN Student Handbook. Een student mag het programma slechts één keer opnieuw invoeren.

Studenten moeten een C-cijfer behalen in alle verpleegkundecursussen en op zijn minst een C in voorgeschreven ondersteuningscursussen om de vervolgprogressie in het PN-programma voort te zetten. Er is echter een algemene GPA van 2,00 in het voorgeschreven curriculum en een minimaal totaal cumulatief hellingspuntgemiddelde van het college van 2,00 vereist voor de graduatie van het PN-programma.

Als de student later een aanvraag voor het ADN-programma wil indienen, raadpleegt u de ADN-optie voor praktijkoefenaars met licentie in de catalogus.

Elke transferstudent die toelating aanvraagt, die is ingeschreven voor een ander curriculum dan NIACC. zal een ontmoeting hebben met de divisiestoel om plaatsing in het curriculum te bespreken nadat de volgende items zijn ontvangen van de overdrachtsinstelling: cursus-syllabi, klinische plaatsingsdocumentatie (uur / sites) die voldoende theorie, klinische uren en ervaringen vergelijkbaar met de eerste jaar van het ADN-curriculum.

De student zal ook, na schriftelijke toestemming, contact met instructeurs van de overdrachtsinstelling toestaan ​​met betrekking tot theorie, klinisch en over al het gedrag van de student van de Health Division Chair bij de overdrachtsinstelling. Informatie verkregen uit deze contacten zal worden overwogen bij de acceptatie en de juiste plaatsing in het NIACC-curriculum.

Het aanvraagproces, de toelatingseisen en het curriculum zijn te vinden in de ADN-optie voor een brochure met praktijklicente verpleegkundigen

Diploma Verdiend

Na succesvolle afronding van het Practical Nursing-curriculum ontvangt de student een diploma en komt hij in aanmerking voor het NCLEX-PN-examen. Na het behalen van dit examen, krijgt de afgestudeerde een officiële status als verpleegkundige en is hij bereid om te werken in een erkende praktijkpositie voor startende verpleegsters onder toezicht van gekwalificeerd personeel. Het programma is goedgekeurd door de Iowa Board of Nursing.

Kosten

Collegegeld is gebaseerd op het aantal studiepunten uur en legaal verblijf en is onderhevig aan verandering of wijziging.

Financiële steun / Beurzen

De financiële steun is beschikbaar in de vorm van subsidies, studiebeurzen, leningen, en part-time dienstverband (werk studie). Studenten die om financiële steun door het invullen van de gratis applicatie voor Federal Student Aid (FAFSA).

Carrièremogelijkheden

Licensed Practical Nurses werken binnenshuis voor:

 • Ziekenhuizen, verpleeghuizen, klinieken en andere gezondheidszorgfaciliteiten
 • Onderhoud gezondheidsorganisaties
 • Prive-artsenpraktijken
 • Public health agencies
 • thuiszorgdiensten
 • Overheidsinstellingen
 • Welzijns- en religieuze organisaties
 • Verpleegstersregisters en tijdelijke gezondheidsinstanties
 • Particuliere plicht

Licensed Practical Nurses werken met:

 • Patiënten en hun families
 • Thermometers, stethoscopen en andere medische apparatuur
 • Verbanden, katheters en andere medische benodigdheden
 • Patiëntenrecords en grafieken
 • Verschillende soorten medicatie
 • Artsen bevelen
 • Afsprakenboeken
Program taught in:
Engels

See 12 more programs offered by North Iowa Area Community College »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
1 jaar
Voltijd
Prijs
7,042 USD
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Einddatum