Diploma van de holistische voeding

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Diploma van holistische voeding

Het Diploma van Holistic Nutrition is een 3-jaar (6-semester) programma dat het gebruik van voedsel om gezond te blijven en te behandelen ziekte verkent. Dit is de meest uitgebreide on-site programma van de holistische voeding in Canada, bestaat uit zowel theoretische als praktische cursussen en bevat koken en klinische cursussen. Dit programma is erkend door de National Association of Nutrition Professionals (NANP) en is een NANP aanbevolen opleiding.

Hebben bereikt voor de eerste keer een punt in het menselijk bestaan ​​waar meer mensen met overgewicht dan honger hebben, waarin onze kinderen levensverwachting is minder dan de onze, en waar de voedselbronnen en inheemse kennis sneller dan we ze kunnen bewaren zijn verdwijnen, toenemende nutritionele kennis over zowel lokale en wereldwijde schaal is van vitaal belang. Het Diploma van Holistic Nutrition is het trainen van studenten om de menselijke gezondheid en het milieu te verbeteren door het delen van kennis over voeding.

De doelstellingen van het Diploma van Holistic Nutrition zijn drieledig:

- de gezondheid van de mens verbeteren door de voedingspraktijken te verbeteren,
- het bewaren en verspreiden van inheemse op voedsel gebaseerde kennis en praktijken, en
- het wereldwijde ecosysteem beschermen door duurzame voedselpraktijken toe te passen.

Studierichtingen

De School van Holistic Nutrition biedt het hele jaar door educatieve mogelijkheden met een academische kalender gebaseerd op 3 semesters per jaar. Nieuwe studenten kunnen zich elk jaar in januari, mei en september inschrijven en studenten kunnen ervoor kiezen het hele jaar door studies te volgen of naar eigen goeddunken een semester of meer af te leggen. Door te kiezen voor hun cursus te laden elk semester kan een student elk semester op een part-time of full-time basis te voltooien.

Studenten die zich niet willen inschrijven voor een programma komen ook in aanmerking om individuele cursussen te volgen voor persoonlijke verrijking, mits aan de toepasselijke cursusvereisten is voldaan.

klinische opleiding

Studenten in het Diploma of Holistic Nutrition-programma kunnen alle klinische trainingen in de Student Clinic op de campus van de PRC voltooien of kunnen deelnemen aan ons Clinical Externship Program. Full-time studenten over het algemeen beginnen klinische opleiding via observatie tijdens de eerste week van de studies.

Admissions

Toelating tot het Diploma van Holistic Nutrition bij Pacific Rim College is op een concurrerende basis. Het invoeren van studenten moeten minstens 18 jaar oud, hebben een high school diploma of bevredigende post-secundair onderwijs, en alle niet-native Engels sprekende kandidaten moeten een beheersing van geschreven en gesproken Engels te demonstreren. Elke buitenlandse aanvrager kan nodig zijn om een ​​officiële score rapport van een Engels taalvaardigheid examen indienen, zoals TOEFL (Test van het Engels als vreemde taal), of IELTS (Internationaal Engels Language Test System).

Pacific Rim College is vastbesloten om alleen de hoogste kwaliteit gezondheidszorg beoefenaars te produceren. Als gevolg daarvan, behouden wij ons het recht voor om toe te geven en alleen studenten die tonen het potentieel te bereiken op de bovenste meest niveau te behouden. Aanvragers zullen worden geëvalueerd op basis van verdiensten, zoals hoge academische prestatie, emotionele volwassenheid, humanitaire activiteiten, ethiek, betrokkenheid van de gemeenschap en de gezondheid-gerelateerde ervaring.

Voor de aanvraag voor toelating tot het Diploma van Holistic Nutrition programma, klik dan op de onderstaande link. Aanvragers worden aangemoedigd om niet minder dan 6 weken voorafgaand aan de startdatum van het semester te solliciteren. Aanvragen worden na dit punt nog steeds geaccepteerd en zullen worden geëvalueerd, maar de inschrijfruimte is mogelijk pas beschikbaar in het volgende semester. Na een positieve beoordeling van uw aanvraag door onze toelatingscommissie, kan u worden gecontacteerd voor een interview, dat telefonisch kan worden uitgevoerd als een persoonlijk gesprek niet mogelijk is.

Les-en collegegeld


Collegegeld is gebaseerd op een per credit systeem. Hoewel het college biedt een sjabloon voor het beëindigen van de cursus binnen elk programma, uiteindelijk elke student bepaalt zijn of haar studielast en de planning en dus per semester collegegeld. Gecontroleerde credits niet van toepassing in de richting van de eisen afstuderen. Alle vermelde prijzen zijn in Canadese dollars. Voor elk semester, volledige collegegeld betaling verschuldigd is op de eerste dag van de klas.

Laatst bijgewerkt op dec 2017

Over de school

Pacific Rim College is a government (PCTIA) accredited academic institution of complementary and integrative medicine located on Vancouver Island in beautiful Victoria, British Columbia. The college w ... Lees meer

Pacific Rim College is a government (PCTIA) accredited academic institution of complementary and integrative medicine located on Vancouver Island in beautiful Victoria, British Columbia. The college was founded to provide world-class education, modern research opportunities and premier clinical services in a variety of medical modalities. Lees Minder