Diploma van het hoger onderwijs in Sport en Fitness

The Open University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Diploma van het hoger onderwijs in Sport en Fitness

The Open University

Diploma van het hoger onderwijs in Sport en Fitness

Dit diploma zal helpen om je op weg naar een carrière in de fitness-training, sport coaching of management. Het ontwikkelt werkgerelateerde en academische om uw prestaties en vooruitzichten op het werk te verbeteren, en verkent de belangrijkste principes van de sport wetenschap, opleiding, leiderschap en management. Je zult je leren toepassen op uw eigen praktijk, gericht op het voldoen aan de fysieke en psychologische behoeften van de deelnemers. Tegen het einde van de cursus zult u een meer effectieve, reflective practitioner en je zult goed op weg naar een diploma. Deze kwalificatie zal zijn van bijzonder belang voor studenten die wonen en werken in Schotland.

Belangrijkste kenmerken van de cursus

 • Verhoogt uw huidige effectiviteit als coach of oefening instructeur
 • Maakt gebruik van case studies en uw eigen werkomgeving om te reflecteren op de praktijk
 • Verbetert uw inzetbaarheid
 • Bouwt een solide basis voor verdere studie.

Let op: in aanvulling op uw OU studie, moet je identificeren en voltooien van een UK-geaccrediteerde opleiding in zowel coaching of training instructie.

Leerdoelen

Het diploma zal je in staat stellen om:

 • een inzicht in de theoretische en praktische kennis met de beroepspraktijk in de leermiddelen en de instellingen in de sport, fitness en gezondheid relevante ontwikkelen
 • ontwikkelen van het vermogen om te reflecteren op de ervaring van de praktijk om nieuwe inzichten en vaardigheden te produceren en toe te passen
 • het ontwikkelen van een vermogen om te herkennen en omgaan met de veiligheid, het eigen vermogen en het welzijn dilemma's op de werkvloer.

Onderwijs, leren en evaluatiemethoden

Kennis en begrip van de sport, fitness en gezondheid is ontwikkeld door middel van de belangrijkste lesmateriaal en in-tekst vragen, taken en activiteiten om uw leerproces te ondersteunen. De belangrijkste lesstof wordt aangeboden via ondersteund geopend learning modules met bijbehorende materiaal, inclusief module leesteksten, audio-visueel materiaal en gericht lezen. Summatieve evaluatie is vooral door schriftelijke-tutor gemarkeerde opdrachten (TMA), end-of-module rapporten en, in sommige gevallen, mondelinge beschrijvingen en verklaringen. Docenten ondersteunen uw ontwikkeling in alle leerresultaten door middel van online en face-to-face tutorials, geschreven feedback op opdrachten en online / telefonische ondersteuning.

Cognitieve vaardigheden worden beoordeeld door module opdrachten. Dit zal u toelaten om uw vermogen om een ​​duidelijke en gemotiveerde argumenten structureren en module vraagstukken te analyseren aan te tonen. -Work Based Learning projecten bieden u de mogelijkheid om onafhankelijk denken vaardigheden te tonen; om uw begrip van de theoretische concepten en de onderliggende principes voor het werken in de sport, fitness en gezondheid aan te tonen; om het bewijs van de reflectieve praktijk te tonen; en passende methoden van onderzoek gebruikt.

Belangrijke vaardigheden zijn gerelateerd aan een QCA National Standards en worden gepromoot binnen lesmateriaal en als onderdeel van de permanente evaluatie. Beoordelingscriteria voor TMA's vereisen dat u uw vermogen om effectief en adequaat communiceren schriftelijk en mondeling te demonstreren. De aanpak om de belangrijkste vaardigheden en leren op de werkplek is om ervaringen van studenten in het middelpunt van hun leren, en het gebruik van reflecterende processen om deze werkplek ervaringen interpreteren. Reflectie helpt studenten om hun sterke en zwakke punten te identificeren en ontwikkelen van een actieplan voor hun ontwikkeling te begeleiden.

Professionele vaardigheden worden ontwikkeld door middel van module werk waaronder evidence-based project werk. Dit is onderdeel van een groter bewustzijn en begrip van de praktijk in de planning, uitvoering en evaluatie van de werkzaamheden, met inbegrip van lichaamsbeweging en fitness-sessies. Reflectie op de praktijk zal centraal staan ​​in deze aanpak zijn. De beoordeling van de praktijk vaardigheden (op OU-niveau 2) is door middel van de waargenomen werk gebaseerde scenario's. Er kan een zekere ontwikkeling van de groep werkende vaardigheden door middel van het gebruik van web-based taken.

Vergoedingen

Wij geloven kosten moeten geen belemmering vormen voor het bereiken van uw potentiële zijn. Daarom werken wij hard om de kosten van de studie zo laag mogelijk te houden en hebben een breed scala aan flexibele manieren om te betalen te helpen verspreiden, of zelfs te verminderen, de kosten. Vergoedingen voor studie begint in academiejaar 2014/2015 zijn:

 • Vergoedingen worden betaald op een module per module basis - je hoeft niet te betalen voor het geheel van uw kwalificatie vooraf.
 • Als je zoals de meeste OU studenten studeren in deeltijd, een jaar studeren je een gemiddelde van 60 studiepunten - je studie voor zes jaar een diploma af te ronden. Onze typische vergoeding voor 60 studiepunten is £ 2.632.
 • Onze huidige vergoeding is £ 5264 - op basis van 120 studiepunten van de studie - die gelijk is aan een jaar full-time studie.
 • De totale kosten van de door u gekozen kwalificatie begint nu vanaf £ 10.528 op basis van onze huidige tarieven.

NB: Prijzen zijn onderhevig aan verandering.

Hoe lang duurt het?

 • Parttime - 4 jaar
 • Voltijd - 2 jaar
 • Termijn - 12 jaar

Carrière relevantie

Dit diploma is ideaal als u wilt uw prospects in de sport coaching, fitness of de leiding van recreatieve groepen te verbeteren. Het is ook waardevol als je zelfstandige in de sector sport en fitness, werken bij sportclubs of graag je carrière in sportmanagement of sportieve ontwikkeling.

Toelatingseisen

Je hoeft geen ervaring met het werken in de sport en fitness voor het starten van dit diploma nodig. Maar je zult de modules en de opdrachten veel gemakkelijker en meer voldoening als je kunt tekenen op werkervaring (betaald of onbetaald) in de sector tijdens je studie te vinden.

Als onderdeel van de Fase 2-werk-based learning module die je nodig hebt om te hebben opgedaan in de afgelopen acht jaar - afhankelijk van uw professionele belang - die:

 • een oefening instructie wordt erkend door het Register of Exercise Professionals (REPs) of
 • een coaching diploma van een gevestigde sport met een erkende Nationale Raad van Beheer.

Lees meer over dit programma op de website van Open Universiteit hier

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
The Open University
Duur & Kosten
Deze cursus is Online
Start Date
Startdatum
Open Inschrijving
Duration
Duur
2 - 12 jaar
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Milton Keynes, Engeland
Startdatum : Open Inschrijving
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Open Inschrijving
Verenigd Koninkrijk - Milton Keynes, Engeland
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan