Diploma implantologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Implantologie is de afgelopen 30 jaar de belangrijkste discipline in de tandheelkunde geworden. Met behulp van tandheelkundige implantaten kan niet alleen het comfort voor patiënten met een kunstgebit, maar ook de esthetiek en het uiterlijk aanzienlijk worden verbeterd. Maar ook bij orale revalidatie na bot- en kaakverlies door een ongeval, misvorming of tumor kan de kauwfunctie en esthetiek worden hersteld.

In deze cursus leert u alle aspecten van implantologie, van diagnostiek, planning, chirurgie en prothetische revalidatie met behulp van de nieuwste computerondersteunde methoden, inclusief esthetische aspecten. De essentiële knowhow wordt overgebracht door middel van didactisch voorbereide lesinhoud in zelfstudie, online live lezingen door internationaal gerenommeerde professoren, en praktische oefeningen in een anatomische chirurgische cursus en een klinische stage in Duitsland en Hongarije.

In een optionele aanvullende module kunt u, nadat de kuur is afgerond, ook zelf opereren en implanteren bij patiënten.

Het International Medical College heeft sinds 2003 uitgebreide ervaring in lesgeven en online kennisoverdracht met meer dan 1.200 succesvolle afgestudeerden uit meer dan 40 landen. Dit wordt aangevuld door internationaal gerenommeerde professoren, die verder worden uitgebreid en aangevuld door onze samenwerkingen met belangrijke internationale universiteiten in Europa. , het Midden-Oosten en Azië.

Diploma implantologie

Het diploma bestaat uit twee certificaten:

  1. Certificaat implantologie
  2. Certificaat geavanceerde implantologie

Diploma afgegeven door:

International Medical College

Kamer van tandartsen Nordrhein / Duitsland

Speciale aanbieding voor diploma:

  • Diplomakosten: 18.000, - € (in plaats van 19.500, - €)
  • Verblijfskosten: 3.000, - € (11 dagen, Duitsland + Hongarije)

Verblijfstarief: inclusief hotelaccommodatie * (categorie: 3 of 4 sterren) inclusief ontbijt en gratis internettoegang (wordt gereserveerd door IMC) en vervoer tussen de verschillende trainingsplaatsen.

De transfer bij aankomst en vertrek van en naar het hotel aan het begin en het einde van de cursus is uw zorg.

Toelatingseis: tandheelkundig onderzoek of tandheelkundige vergunning.

Over IMC

Het International Medical College (IMC) van MIB GmbH als digitale hogeschool aan de Universiteit van Duisburg-Essen voert sinds 2003 postdoctorale internationale masterprogramma's uit. Met het nieuwe Oro-Facial Research and Education Center (OREC) wordt het IMC uitgebreid naar omvatten een ruimte voor permanente, gestructureerde, internationale geavanceerde opleiding.

Het beproefde concept van blended learning maakt deeltijdopleiding en vervolgopleiding mogelijk, evenals internationale overdracht en uitwisseling van kennis. Vanwege het overtuigende totaalconcept van technologie, didactiek, ondersteuning, persoonlijk contact en uitwisseling, en vooral vanwege de hoge kwalificatie van de docenten, wordt dit blended learning-concept breed geaccepteerd. Dit blijkt enerzijds uit de zeer positieve beoordelingen van meer dan 1.200 afgestudeerden uit meer dan 40 landen, en anderzijds uit geselecteerde samenwerkingen met excellente universiteiten in Europa, Azië en het Midden-Oosten.

Door cloudtoepassingen, case-based learning te integreren met live online discussies, de nieuwste kennis van onderwijs- en leertheorieën en didactiek, telemedische toepassingen en collegiale communicatiediensten te integreren, opent het OREC-platform een verscheidenheid aan opleidings- en communicatiemogelijkheden en garandeert het bewijs -gebaseerde en academische achtergrond.

Het IMC en het OREC beschouwen zichzelf als een innovatieve en visionaire blended learning van het algemene concept van academische en praktijkgerichte orale geneeskunde bijscholing en vormen zo de interface tussen de professioneel georiënteerde kamer en de universiteit met internationale expansie.

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The International Medical College (IMC®) is a university alliance of different Universities with the aim to perform postgraduate international Master Courses and continuing education programs in oral ... Lees meer

The International Medical College (IMC®) is a university alliance of different Universities with the aim to perform postgraduate international Master Courses and continuing education programs in oral medicine and medicine and biomedical and biomaterial science as blended learning concepts. Lees Minder