Diploma of Nursing

Algemeen

2 locaties beschikbaar
Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Diploma of Nursing

114940_114929_2017_1_OCSchoolofHealth_Stacked_FullGreen_FINAL-01.png

Welkom bij je diploma verpleegkunde! Als je een carrière wilt opbouwen die zinvol is, die je een gevoel van doel vervult en diverse vacatures biedt, is deze Diploma-cursus iets voor jou. Het diploma van verpleegkundige wordt aangeboden via een combinatie van on-campus en online leren en is het ideale startpunt voor studenten die een ingeschreven verpleegkundige in Australië willen worden.

Als je altijd al verpleegster wilde zijn, is dit waar je moet beginnen!

Cursus beschrijving

Deze Diploma van verpleegkunde cursus heeft een sterke praktische focus, die je zal voorbereiden om te werken als een gekwalificeerde verpleegkundige. Het is ook de enige kwalificatie die ertoe kan leiden dat u zich bij de Australian Health Practitioner Regulation Agency (AHPRA) registreert als een geregistreerde verpleegkundige, na succesvolle voltooiing.

Door dit diploma te bestuderen, zul je:

 • Geniet van de flexibiliteit van op lessen gebaseerd leren in combinatie met online onderzoek en praktische klinische plaatsing
 • Studeer in het buitenland op aantrekkelijke bestemmingen van wereldklasse (Perth en Adelaide)
 • Zorg voor een nationaal erkende Australische verpleegkwalificatie
 • Houd contact met gerespecteerde werkgevers die nu op zoek zijn naar studenten verpleegkunde, net als jij.

Wat ga je leren?

Naast het verwerven van de vaardigheden, ervaring en kwalificaties die nodig zijn om te werken als een ingeschreven verpleegkundige in Australië, zul je ook leren:

 • Over verpleging in het Australische gezondheidszorgsysteem
  • Juridische en ethische verplegingsvereisten in de Australische context
  • Professionele normen en verantwoordelijkheden in de Australische context
 • Hoe zorgprogramma's voor verschillende gezondheidsproblemen te implementeren en te bewaken
 • Een volledige reeks verpleegcompetenties, waaronder infectiebestrijding, wondbehandeling, geavanceerde eerste hulp en meer.

Cursus structuur

Hoe lang duurt je diploma?

18 maanden full-time over zes studieperioden.

Hoe ga je studeren?

Klas
Je schema heeft twee lesdagen per week met je docent. Er wordt van je verwacht dat je Engels spreekt en spreekt terwijl je op de campus bent, omdat dit je helpt je Engels te beheersen.

Online
Je zult ook online studeren met behulp van ons leerplatform, genaamd OpenSpace. U vult online leerpakketten, werkboeken en beoordelingsmateriaal in. Dit vereist gemiddeld een verbintenis van ten minste 10 tot 20 uur per week studietijd die u in uw eigen tijd moet voltooien.

Klinische plaatsingen

Plaatsing voor professionele ervaring

Je diploma omvat ook praktische werkrelevante ervaring door middel van klinische laboratoriumsimulaties en klinische stage in een combinatie van openbaar en particulier ziekenhuis, ouderenzorg en andere gezondheidsfaciliteiten.

De drie belangrijkste clusters van klinische stages die moeten worden voltooid, zijn: Inleiding tot verpleegkunde, fundamentele verpleegkundige zorg, complexe verpleegkundige vaardigheden.

Plaatsingsvereisten

Om in aanmerking te komen voor de klinische plaatsing, moet u aan de volgende vereisten voldoen:

 • Criminele geschiedeniscontroles
 • Vaccinatierapport met bewijs van actuele vaccinaties
 • Eerste hulp certificaat (HLTAID003)
 • Manual Handling Certificate (onderdeel van het Diploma)
 • Voltooiing van relevante elektronische systeembeheersysteemtraining (onderdeel van het Diploma)

Wat zijn de toelatingseisen voor de cursus?

Internationale studenten toelatingseisen

Om in aanmerking te komen voor inschrijving, moet je voldoen aan de onderstaande minimale toelatingseisen.

Je zal moeten:

 1. 18 jaar of ouder zijn
 2. Voldoe aan het Australische ministerie van Binnenlandse Zaken om in aanmerking te komen voor een studentenvisum voor Australië
 3. Voer een online test uit om uw vaardigheden op het gebied van taal, geletterdheid en cijfers (LLN) te beoordelen aan de hand van de standaardniveaus van het Australian Core Skills Framework (ACSF)
 4. Het overzeese equivalent van een Australian Senior Secondary Certificate (jaar 12) met succes hebben voltooid
 5. Voer een van de volgende taalvaardigheidstests uit en voldoe aan de vereisten voor testresultaten:
  - IELTS (Academische module) test
  - OET Online-test
  - PTE Academische test
  - TOEFL iBT-test
 6. Je moet een Genuine Temporary Entrant (GTE) -beoordeling voltooien, inclusief bewijs van financiële draagkracht om te studeren en in Australië te wonen voor de duur van je cursus
 7. Je moet tijdens je cursus in Zuid-Australië of West-Australië verblijven
 8. Je moet bewijs leveren van de vereiste Overseas Students Health Cover (OSHC) voor de duur van je cursus.

Meer informatie over uw toelatingseisen vindt u in de cursushandleiding.

Geregistreerd worden als een geregistreerde verpleegster

Na succesvolle afronding verlaat u deze cursus met een diploma van verpleegkunde. Afgestudeerden die willen werken als ingeschreven verpleegkundige moeten zich registreren bij de Australian Health Practitioner Regulation Agency (AHPRA). U moet voldoen aan de AHPRA Criminal History Registration Standard en de Nursing and Midwifery Board of Australia (NMBA) English Language Skills Registration Standard.

Studievereisten

Breng uw eigen apparaat

Om deel te nemen aan deze Diploma of Nursing cursus, moet u toegang hebben tot een laptop, notebook of tablet voor de duur van de cursus. Zowel voor het online onderdeel dat je thuis voltooit als voor het gefaciliteerde leren dat je op de campus samen met je docent uitvoert, moet je dit apparaat gebruiken.

Handboeken en bronnen

U moet enkele handboeken kopen om u te helpen uw cursus te voltooien, die worden vermeld in de cursusgids. U ontvangt ook een lijst met optionele bronnen en de tijd die wij aanbevelen, is het meest waardevol.

Kledingvoorschrift

U moet zich houden aan een professionele dresscode die voldoet aan de vereisten van de School of Health en het bureau voor klinische plaatsing.

Hoe te solliciteren

We willen uw inschrijvingsproces zo eenvoudig mogelijk maken, zodat u zich kunt concentreren op het leren van nieuwe vaardigheden en het verdienen van geweldige kwalificaties.

Om het Diploma of Nursing aan te vragen, neem contact op met de erkende onderwijscentra hieronder. Zij zullen u informatie geven over de cursus, vergoedingen, eventuele vragen beantwoorden en u een formulier verstrekken om in te vullen.

Het aanvraagproces is snel en gemakkelijk en het is de eerste stap om uw dromen waar te maken.

Schrijf je vandaag nog in.

Open Colleges School of Health | RTO 40049 | CRICOS 03733E | CRICOS Cursuscode 099132C

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Open Colleges School of Health is the trading name of YourLife Health & Learning Inc (RTO 40049 | CRICOS Provider 03733E). We are a nationally recognised training organisation with a strong his ... Lees meer

Open Colleges School of Health is the trading name of YourLife Health & Learning Inc (RTO 40049 | CRICOS Provider 03733E). We are a nationally recognised training organisation with a strong history of high quality, campus-based and blended industry-based training and a reputation for providing quality graduates to the nursing, health and community care industries in Australia. Lees Minder
Keswick , Perth + 1 Meer Minder