Diploma restauratieve en esthetische tandheelkunde

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het gebit heeft een grote invloed op het uiterlijk van een persoon. Mooie, witte tanden duiden op gezondheid, jeugd en zelfvertrouwen. Ontbrekende, gepolijste, verkleurde of defecte tanden beïnvloeden daarentegen het uiterlijk, het welzijn en de kwaliteit van leven. Tandheelkundige esthetiek omvat niet alleen mooie, witte tanden, maar ook gezond tandvlees en de functionele harmonie van de tandbogen van de boven- en onderkaak.

In de cursus worden de "rode esthetiek" met de bijbehorende reconstructieve maatregelen van de parodontale behandeling, evenals de "witte esthetiek" van bleken, composietrestauraties, fineren, kronen en brugrestauraties inclusief implantaatbehandelingen, opgenomen. Omdat esthetiek en functie echter onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, omvat de cursus ook functionele diagnostiek en de behandeling van craniomandibulaire disfunctie, evenals orthodontische aligner-technieken.

Het International Medical College heeft sinds 2003 uitgebreide ervaring in lesgeven en online kennisoverdracht met meer dan 1.200 succesvolle afgestudeerden uit meer dan 40 landen. Dit wordt aangevuld door internationaal gerenommeerde professoren, die verder worden uitgebreid en aangevuld door onze samenwerkingen met belangrijke internationale universiteiten in Europa. , het Midden-Oosten en Azië.

Diploma restauratieve en esthetische tandheelkunde

Het diploma bestaat uit twee certificaten:

  1. Certificaat restauratieve en esthetische tandheelkunde
  2. Certificaat geavanceerde restauratieve en esthetische tandheelkunde

Diploma afgegeven door:

International Medical College

Kamer van tandartsen Nordrhein / Duitsland

  • Diplomakosten: 18.000, - € (in plaats van 19.500, - €)
  • Accommodatie vergoeding: 2.800, - € (11 dagen, Duitsland + Hongarije)

Verblijfstarief: inclusief hotelaccommodatie * (categorie: 3 of 4 sterren) inclusief ontbijt en gratis internettoegang (wordt gereserveerd door IMC) en vervoer tussen de verschillende trainingsplaatsen.

De transfer bij aankomst en vertrek van en naar het hotel aan het begin en het einde van de cursus is uw zorg.

Toelatingseisen: tandheelkundig onderzoek of tandheelkundige vergunning.

Over IMC

Het International Medical College (IMC) van MIB GmbH als digitale hogeschool aan de Universiteit van Duisburg-Essen voert sinds 2003 postdoctorale internationale masterprogramma's uit. Met het nieuwe Oro-Facial Research and Education Center (OREC) wordt het IMC uitgebreid naar omvatten een ruimte voor permanente, gestructureerde, internationale geavanceerde opleiding.

Het beproefde concept van blended learning maakt deeltijdopleiding en vervolgopleiding mogelijk, evenals internationale overdracht en uitwisseling van kennis. Vanwege het overtuigende totaalconcept van technologie, didactiek, ondersteuning, persoonlijk contact en uitwisseling, en vooral vanwege de hoge kwalificatie van de docenten, wordt dit blended learning-concept breed geaccepteerd. Dit blijkt enerzijds uit de zeer positieve beoordelingen van meer dan 1.200 afgestudeerden uit meer dan 40 landen, en anderzijds uit geselecteerde samenwerkingen met excellente universiteiten in Europa, Azië en het Midden-Oosten.

Door cloudtoepassingen, case-based learning te integreren met live online discussies, de nieuwste kennis van onderwijs- en leertheorieën en didactiek, telemedische toepassingen en collegiale communicatiediensten te integreren, opent het OREC-platform een verscheidenheid aan opleidings- en communicatiemogelijkheden en garandeert het bewijs -gebaseerde en academische achtergrond.

Het IMC en het OREC beschouwen zichzelf als een innovatieve en visionaire blended learning van het algemene concept van academische en praktijkgerichte orale geneeskunde bijscholing en vormen zo de interface tussen de professioneel georiënteerde kamer en de universiteit met internationale expansie.

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The International Medical College (IMC®) is a university alliance of different Universities with the aim to perform postgraduate international Master Courses and continuing education programs in oral ... Lees meer

The International Medical College (IMC®) is a university alliance of different Universities with the aim to perform postgraduate international Master Courses and continuing education programs in oral medicine and medicine and biomedical and biomaterial science as blended learning concepts. Lees Minder