Diploma spoedeisende medische zorg

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Aanvragers moeten een gestructureerd persoonlijk interview, een fobie-evaluatie, een medisch onderzoek, een fysieke fitheid- en een zwemvaardigheidsevaluatie ondergaan.

Carrière

Diploma spoedeisende medische zorg Afgestudeerden komen in aanmerking om zich te registreren bij de Health Professions Council of South Africa als Emergency Care Technicians (ECT's). ECT's zijn verantwoordelijk voor de behandeling van zieke en gewonde personen in de pre-ziekenhuis spoedeisende hulpomgeving. Carrièremogelijkheden bestaan in openbare en particuliere medische noodhulpdiensten, zowel lokaal als in het buitenland.

Toelatingseisen

  • Minimale APS: 26
  • Taal van onderwijzen en leren - Engels: 5 (60%)
  • Wiskunde: 4 (50%)
  • Wiskundige geletterdheid: niet geaccepteerd
  • Natuurwetenschappen: 4 (50%)
  • Life Sciences: 4 (50%)
  • Extra onderwerp 1: 4 (50%)
  • Extra onderwerp 2: 4 (50%)

Toelating voor internationale aanvragers is afhankelijk van het voldoen aan de nalevingsvereisten zoals bepaald door de Immigration Act No 13 van 2002, de voorschriften die daar zijn vastgesteld in het beleid van de universiteit.


Het voldoen aan de minimumvereisten van de faculteit voor een bepaald programma betekent niet noodzakelijkerwijs een toegang tot dat programma vanwege ruimtebeperkingen. Alle aanvragers moeten de NBT (National Benchmark Test) voltooien voordat ze worden toegelaten. Het resultaat van de NBT zal informatie bevatten die is genomen over de plaatsing van de aanvrager. Levensoriëntatie is niet inbegrepen bij de berekening van APS.

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.

Alle onderzoeksprogramma's voor Masters en PhD's kunnen het hele jaar door registreren.

Einddatum: Academisch begint in januari en eindigt in december. De deadline van het programma wordt bepaald door de duur van het programma.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Lees meer

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Lees Minder