44 Deeltijd Diploma Opleidingen in Europa for 2024

Deeltijd Diploma Opleidingen in Europa for 2024Filter
    • Online

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Afstand leren

    Engels

    Het Postgraduate Diploma in Clinical Exercise stelt clinici in staat om op een veilige, effectieve en wetenschappelijke manier oefeningen voor te schrijven als ziektepreventie- en behandelingsmodaliteit. Het diploma gaat verder dan het certificaat door studenten te leren hoe ze relevante literatuur kritisch kunnen beoordelen, wat er nodig is om klinisch onderzoek uit te voeren en hoe ze gegevens op de juiste manier kunnen analyseren.

    • Online United Kingdom

    Deeltijd

    16 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Via deze 100% online en parttime PG Dip Public Health leer je hoe je de volksgezondheid in jouw regio en internationaal kunt verbeteren. Je zult een reeks nuttige vaardigheden opdoen die kunnen worden toegepast om echte verandering in de gemeenschappen of contexten van je praktijk te stimuleren. Op deze online PG Dip bestudeer je belangrijke onderwerpen, waaronder gezondheidsbevordering, de principes en methoden van epidemiologie en de toepassing van technieken voor de beoordeling van de gezondheidsbehoeften van de bevolking, terwijl je essentiële persoonlijke en professionele vaardigheden ontwikkelt die relevant zijn voor gezondheidswerkers. Aan het einde van de cursus kun je je studie voortzetten en doorstromen naar de volledige masteropleiding.

    • Online United Kingdom

    Full time, Deeltijd

    18 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Deze kwalificatie bereidt geregistreerde gezondheidswerkers voor op verbeterde klinische praktijkrollen. Je ontwikkelt je kennis en kritisch begrip van verbeterde klinische praktijk, leiderschap, onderzoek en onderwijs, en de vaardigheden die je in staat stellen om met een hoge mate van autonomie te handelen. Je verbetert je vaardigheden op het gebied van holistische en systematische beoordeling, complexe besluitvorming en het leveren van hoogwaardige evidence-based interventies voor patiënten, cliënten en hun families. Het diploma bevat ook een module voor niet-medisch voorschrijven die u, na succesvolle afronding, in staat stelt om wettelijke erkenning te verkrijgen als niet-medische voorschrijver binnen uw vakgebied.

    • Online

    Full time, Deeltijd

    24 weken

    Afstand leren

    Engels

    • Antwerp, België
    • Online

    Deeltijd

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Postdoctoraal Epidemiologie. Het 2-jarige dagdeelprogramma richt zich op studenten die al een masterdiploma in een biomedisch domein hebben, enige werkervaring hebben en hun vaardigheden en kennis op het gebied van de epidemiologie willen verbeteren.

    • Limerick, Ierland

    Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    • Sharjah, Verenigde Arabische Emiraten
    • Lagos, Nigeria
    • + 14 more

    Deeltijd

    10 weken

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Deze PG-kwalificatie helpt professionals die al in de gezondheidszorg werken of streven naar een carrière in de gezondheidszorg. Deze cursus is het meest geschikt voor beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg, ziekenhuisbeheerders, managers, supervisors, artsen, artsen, verpleegkundigen, paramedici en ondersteunend personeel in ziekenhuizen, klinieken en apotheken om principes te verwerven voor effectief gezondheidszorgbeheer, wat essentieel is voor de toonaangevende ziekenhuizen en gezondheidszorg bedrijven. De cursus heeft een duidelijke aantrekkingskracht vanwege de groeiende vraag naar geschoolde professionals in de groeiende gezondheidszorgsector in de regio, met veel internationale bedrijven die naar de regio verhuizen. De cursussen zijn bedoeld om zorgprofessionals de kennis en vaardigheden te bieden die nodig zijn om een effectieve manager in de zorgsector te zijn, deelnemers inzicht te geven in de externe context waarin zorgorganisaties opereren, hoe ze worden beheerd en analytische technieken die kunnen worden toegepast. tot besluitvormingsprocessen binnen de gezondheidssector. PG Diploma in Healthcare Management and Leadership is gecertificeerd door CIQ, UK PG Diploma in Healthcare Management & Leadership.

    • Online

    Deeltijd

    1 Jaar

    Afstand leren

    Engels

    Het programma Anatomische Wetenschappen is een unieke kans voor studenten die aspecten van de menselijke anatomie willen verkennen door de flexibiliteit van een online leerprogramma. Dit is een kwalificatie op postdoctoraal niveau voor medische, biomedische en aanverwante gezondheidswerkers en mensen in de holistische praktijk met interesse in de menselijke anatomie. Het programma is gebaseerd op het hoog aangeschreven onderwijzend en onderzoekend personeel binnen de universiteit. Ons programma in Anatomische Wetenschappen wordt volledig online aangeboden en is daarom afhankelijk van het gebruik van IT.

    • Guildford, Verenigd Koninkrijk

    Deeltijd

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Je ontwikkelt en scherpt je analytische en kritische denkvaardigheden aan, waardoor je je onderwijs en je eigen professionele praktijk verbetert. Je onderzoekt en analyseert belangrijke onderwijs- en leiderschapsvraagstukken in de gezondheidszorg en de sociale zorg, terwijl je de hedendaagse theorie en praktijk uitdaagt en bespreekt.

    • UK Online, Verenigd Koninkrijk

    Deeltijd

    447 uur

    Afstand leren

    Engels

    Dit nationaal erkende, QCF vermeld Diploma in Health & Social Care thuis studie cursus is bedoeld om zelfstandig te worden onderzocht of als vervolg op van niveau 2 en is bedoeld om kennis en begrip van een scala van onderwerpen fundamentele ontwikkeling van het werken in de gezondheidszorg en sociale zorg.

    • Online

    Full time, Deeltijd

    6 uur

    Afstand leren

    Engels

    Leer meer over de anatomie en fysiologie van het cardiovasculaire, respiratoire, spijsverterings- en zenuwstelsel.

    • Newton Abbot, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    4 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Dit is een online cursus voor afstandsonderwijs die u vanuit uw eigen huis of werk kunt volgen. Geschikt voor beginners en mensen die al werkzaam zijn als medisch secretaris of administrateur die erkenning willen krijgen voor hun kennis en vaardigheden en die op zoek zijn naar meer kansen op werk en promotiekansen.

    • Redcar, Verenigd Koninkrijk

    Deeltijd

    Op de campus

    Engels

    Het Diploma Toegang tot Hoger Onderwijs is een kwalificatie die mensen zonder traditionele kwalificaties voorbereidt op een studie aan de universiteit.

    • London, Verenigd Koninkrijk

    Deeltijd

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    BCNH Level 6 Diploma cursussen zijn bedoeld voor kandidaten die kwalitatief hoogstaand onderwijs willen, maar niet noodzakelijkerwijs de tijd of financiële middelen hebben om zich in te zetten voor een volledig BSc (Hons) -programma.

    • Glasgow, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Maak een verschil in de levens en het welzijn van kinderen en gezinnen terwijl je je carrière voortzet met onze PgD Specialist Community Public Health Nurse (Health Visiting).