Filter
Diploma
Maleisië Kuala Lumpur Studievorm: Alles Duur: Alles

Beste Diploma's in de Verenigde Kuala Lumpur in Maleisië 2019

Personen die willen niet de tijd of geld te investeren in de richting van een formele graad kan werken aan een diploma in plaats verdienen. Dit is ideaal voor mensen die net afgestudeerd aan de middelbare school of die op zoek te wijzigen of te jumpstart loopbaan.

Maleisië is een federale constitutionele monarchie in Zuidoost-Azië. Het bestaat uit dertien staten en drie federale gebieden en heeft een totale landmassa van 329.847 vierkante kilometer van elkaar gescheiden door de Zuid-Chinese Zee in twee even grote regio's, het schiereiland Maleisië en Maleisisch Borneo.

De universiteiten in de hoofdstad van Maleisië staan ​​bekend om hun voorkeuren met diverse internationale universiteiten en goede ranking. Dit maakt het krijgen van internationale en hoger onderwijs goedkoper en beter. Het heeft een aantal waardige universiteiten, zoals de Universiteit van Maleisië en de Universiteit van Kuala Lumpur.

Diploma's in de Verenigde Kuala Lumpur in Maleisië

Lees meer Lees Minder

Results

AIMST University

... [+]

Semester 2

Semester 3

Semester 6

Career Opties Financiële steun [-]
Maleisië Kuala Lumpur Alor Setar
April 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Geomatika University College

Diploma in Medical Assistant is speciaal ontworpen om studenten te ontwikkelen met een sterke basis en vaardigheden om de veranderende wereld van Medical geconfronteerd. ... [+]

DIPLOMA IN medisch assistent

Diploma in Medical Assistant is speciaal ontworpen om studenten te ontwikkelen met een sterke basis en vaardigheden om de veranderende wereld van Medical geconfronteerd.

Dit programma bieden de studenten de kennis, vaardigheden en houding ten opzichte van een medisch assistent of assistent Medical Officer. Na het afronden van het programma, zou de afgestudeerden in staat zijn om te begrijpen, diagnosticeren, behandelen eenvoudig kwaal, de zorg en het uitharden in de wellness en ziekte.

Ziekenhuis Training waarin de studenten verbindt direct naar de industrie zijn de extra functies van dit programma, waardoor ze de kans om een ​​praktische hands-on aanpak.... [-]

Maleisië Kuala Lumpur
January 2020
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
MAHSA University

MAHSA University's Diploma in Tandtechnologie is een nicheprogramma dat is ontworpen voor studenten die SPM of zijn equivalent hebben afgerond en geïnteresseerd zijn in e ... [+]

Programma Overzicht

MAHSA University's Diploma in Tandtechnologie is een nicheprogramma dat is ontworpen voor studenten die SPM of zijn equivalent hebben afgerond en geïnteresseerd zijn in een toekomst als tandtechnologen die werkzaam zijn in tandheelkundige laboratoria of klinieken.

Tandtechnologen maken / produceren prothesen voor de behandeling van beschadigde of kwaadaardige tanden, vervanging van ontbrekende tanden en bescherming van de tanden.

In de loop van het programma leren de studenten de complexe vaardigheden bij het ontwerpen, constructeren en repareren van tandprothesen en toestellen zoals bruggen, kronen, kunstgebitjes, orthodontische apparaten, mondwachten en andere tandartsen.... [-]

Maleisië Shah Alam Kuala Lumpur
January 2020
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands