Diploma in de Verenigde Kuala Lumpur in Maleisië

Beste Diploma's in de Verenigde Kuala Lumpur in Maleisië 2018/2019

Master

Individuen op zoek om hun carrière of opleiding aan te vullen kunnen inschrijven in een diploma programma. Diploma's kunnen van een student vaardigheden en kwalificaties te verbeteren door hen voor te bereiden voor een bepaalde carrière. Deze programma meestal slechts een korte tijd in beslag.

Maleisië is een federale constitutionele monarchie in Zuidoost-Azië. Het bestaat uit dertien staten en drie federale gebieden en heeft een totale landmassa van 329.847 vierkante kilometer van elkaar gescheiden door de Zuid-Chinese Zee in twee even grote regio's, het schiereiland Maleisië en Maleisisch Borneo.

De universiteiten in de hoofdstad van Maleisië staan ​​bekend om hun voorkeuren met diverse internationale universiteiten en goede ranking. Dit maakt het krijgen van internationale en hoger onderwijs goedkoper en beter. Het heeft een aantal waardige universiteiten, zoals de Universiteit van Maleisië en de Universiteit van Kuala Lumpur.

Diploma's in de Verenigde Kuala Lumpur in Maleisië

Lees meer

Diploma in tandtechnologie

MAHSA University
Campus Voltijd 3 jaar January 2019 Maleisië Shah Alam Kuala Lumpur +1 more

MAHSA University's Diploma in Tandtechnologie is een nicheprogramma dat is ontworpen voor studenten die SPM of zijn equivalent hebben afgerond en geïnteresseerd zijn in een toekomst als tandtechnologen die werkzaam zijn in tandheelkundige laboratoria of klinieken. [+]

Programma Overzicht

MAHSA University's Diploma in Tandtechnologie is een nicheprogramma dat is ontworpen voor studenten die SPM of zijn equivalent hebben afgerond en geïnteresseerd zijn in een toekomst als tandtechnologen die werkzaam zijn in tandheelkundige laboratoria of klinieken.

Tandtechnologen maken / produceren prothesen voor de behandeling van beschadigde of kwaadaardige tanden, vervanging van ontbrekende tanden en bescherming van de tanden.

In de loop van het programma leren de studenten de complexe vaardigheden bij het ontwerpen, constructeren en repareren van tandprothesen en toestellen zoals bruggen, kronen, kunstgebitjes, orthodontische apparaten, mondwachten en andere tandartsen.... [-]


Diploma in Physiotherapy

AIMST University
Campus Voltijd 3 jaar April 2019 Maleisië Kuala Lumpur Alor Setar +1 more

[+]

Semester 2

Semester 3

Semester 6

Career Opties Financiële steun [-]

Diploma medisch assistent

Geomatika University College
Campus Voltijd 3 jaar January 2019 Maleisië Kuala Lumpur

Diploma in Medical Assistant is speciaal ontworpen om studenten te ontwikkelen met een sterke basis en vaardigheden om de veranderende wereld van Medical geconfronteerd. [+]

DIPLOMA IN medisch assistent

Diploma in Medical Assistant is speciaal ontworpen om studenten te ontwikkelen met een sterke basis en vaardigheden om de veranderende wereld van Medical geconfronteerd.

Dit programma bieden de studenten de kennis, vaardigheden en houding ten opzichte van een medisch assistent of assistent Medical Officer. Na het afronden van het programma, zou de afgestudeerden in staat zijn om te begrijpen, diagnosticeren, behandelen eenvoudig kwaal, de zorg en het uitharden in de wellness en ziekte.

Ziekenhuis Training waarin de studenten verbindt direct naar de industrie zijn de extra functies van dit programma, waardoor ze de kans om een ​​praktische hands-on aanpak.... [-]    HT