Filter
Diploma
Nieuw-Zeeland Studievorm: Alles Tempo: Alles

Diploma's in Nieuw-Zeeland 2020

Individuen op zoek om hun carrière of opleiding aan te vullen kunnen inschrijven in een diploma programma. Diploma's kunnen van een student vaardigheden en kwalificaties te verbeteren door hen voor te bereiden voor een bepaalde carrière. Deze programma meestal slechts een korte tijd in beslag.

Nieuw-Zeeland is een eiland land in de zuidwestelijke Stille Oceaan. Het land bestaat uit geografisch twee belangrijke uitgestrekte gebieden - die van de Noord-en Zuid-eilanden - en talrijke kleinere eilanden. Buitenlandse studenten moeten een studentenvisum en een redelijk niveau van contant geld te besteden om een ​​cursus van studie uit te voeren op een Nieuw-Zeeland gevestigde onderwijsinstelling hebben. Nieuw-Zeeland onderwijsinstellingen zal de juiste immigratie-autoriteiten op de hoogte als een student niet langer hun ingeschreven cursussen, die kan dan schorten of te annuleren die student 's visum te wonen. Onderwijsinstellingen vaak ook deze inschrijving en aanwezigheidsregistratie gegevens elektronisch uit te wisselen met andere overheidsinstanties die verantwoordelijk zijn voor het verstrekken van studiefinanciering.

Diploma's in Nieuw-Zeeland

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Torrens University Australia

... [+]

[-]
Nieuw-Zeeland Auckland
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Ntec - National Tertiary Education Consortium

Deze kwalificatie is gericht op professionals in de gezondheid van verschillende etnische achtergronden die in de gezondheidszorg werken, zoals gezondheidszorg assistente ... [+]

Diploma in Health Services Management Level 7

Programme Delivery: National Institute of Education in Auckland en Christchurch.

Deze kwalificatie is gericht op professionals in de gezondheid van verschillende etnische achtergronden die in de gezondheidszorg werken, zoals gezondheidszorg assistenten, bestuurders en managers. Momenteel zijn er veel professionals de gezondheid met een minimale kwalificatie overnemen van verantwoordelijkheden van het management; dus dit programma biedt een mogelijkheid voor bijscholing in deze sector.

Het Diploma zal hen in staat stellen om deel te nemen in hoger niveau studie door het nemen van een leerling gerichte gezamenlijke aanpak, en daarmee het verbeteren van hun huidige niveau van kwalificatie.... [-]

Nieuw-Zeeland Auckland Christchurch Hastings Tauranga  + 1 Meer
Maart 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands