HEALTHCARESTUDIES

2 Beste Deeltijd Diploma's in Nieuw-Zeeland

Personen die willen niet de tijd of geld te investeren in de richting van een formele graad kan werken aan een diploma in plaats verdienen. Dit is ideaal voor mensen die net afgestudeerd aan de middelbare school of die op zoek te wijzigen of te jumpstart loopbaan.

Nieuw-Zeeland is een eiland land in de zuidwestelijke Stille Oceaan. Het land bestaat uit geografisch twee belangrijke uitgestrekte gebieden - die van de Noord-en Zuid-eilanden - en talrijke kleinere eilanden. Buitenlandse studenten moeten een studentenvisum en een redelijk niveau van contant geld te besteden om een ​​cursus van studie uit te voeren op een Nieuw-Zeeland gevestigde onderwijsinstelling hebben. Nieuw-Zeeland onderwijsinstellingen zal de juiste immigratie-autoriteiten op de hoogte als een student niet langer hun ingeschreven cursussen, die kan dan schorten of te annuleren die student 's visum te wonen. Onderwijsinstellingen vaak ook deze inschrijving en aanwezigheidsregistratie gegevens elektronisch uit te wisselen met andere overheidsinstanties die verantwoordelijk zijn voor het verstrekken van studiefinanciering.

Deeltijd Diploma in Nieuw-Zeeland

gevonden resultaten Filter

Diploma in de gezondheidszorg management niveau 7

Ntec - National Tertiary Education Consortium
Diploma
mrt 2020
<
Voltijd
Engels
Campus

Deze kwalificatie is gericht op professionals in de gezondheid van verschillende etnische achtergronden die in de gezondheidszorg werken, zoals gezondheidszorg assistenten, be ...

Lees meer

Diploma van verpleegkundige

Torrens University Australia
Diploma
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
18 maanden
Engels
Campus

Lees meer