Read the Official Description

Wij bieden moderne, praktijkgerichte, internationaal erkende cursussen in algemene geneeskunde. Onze afgestudeerden zijn volledig concurrerend artsen, die hoog scoren in USMLE tests en het veiligstellen van banen over de hele wereld uit de VS naar Japan.

De curricula van de opleiding algemene geneeskunde is identiek aan die van de Tsjechische medische studenten, nagestreefd afgezien van wordt in het Engels gegeven. Zij voldoen aan de normen van de Europese Unie.

De zes-jarige generaal opleiding Geneeskunde is ook erkend door de Verenigde Staten, Canada en Maleisië, om maar die landen de meeste studenten vandaan komen.

Tijdens de eerste drie jaar van het programma hebben de studenten de verplichte lessen in de Tsjechische taal. Een goed begrip van de Tsjechische nodig is voor de communicatie met patiënten en collega's van de afdelingen, zoals verpleegkundigen, die alleen maar de Tsjechische mag spreken.

studieprogramma

De eerste vier semesters van de algemene geneeskunde opleiding hebben hoofdzakelijk betrekking op theoretische vakken (Anatomie, Biologie, Biochemie, Biofysica, Histologie, Fysiologie). Preklinische vakken (Pathologie, Microbiologie, Pharmacology) worden gegeven in semesters 5-7. Klinische onderwerpen worden geïntroduceerd in de volgende semesters (Interne Geneeskunde, Chirurgie, Kindergeneeskunde, Verloskunde en Gynaecologie, Neurologie) samen met onderwerpen in verband met de openbare gezondheidszorg (Sociale Geneeskunde, Medical Law).

Het hele zesde jaar is gewijd aan de opleiding nachtkastje in interne geneeskunde, chirurgie, gynaecologie en verloskunde. De opleiding wordt afgesloten in de 11e en 12e semesters met eindtoestand examens in Interne Geneeskunde, Chirurgie, Verloskunde en Gynaecologie, en Preventive Medicine.

Degree en accreditatie

Bij de diploma-uitreiking, worden de afgestudeerden in het algemeen Medicicine de graad Doctor in de Huisartsgeneeskunde (Medicinae Universae Doctor, afgekort als MUDr., Gelijk aan MD).

Afgestudeerden die EU-burger kan dan de geneeskunde beoefenen in alle landen van de Europese Economische Ruimte. Afgestudeerden die geen EU-burgers oefenen wereldwijd in landen waar onze faculteit wordt erkend.

Program taught in:
Engels

See 5 more programs offered by Palacky University »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
6 jaar
Voltijd
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Einddatum