Doctor in de geneeskunde

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Doctor in de geneeskunde


In dit nieuwe tijdperk van de geneeskunde, is de Faculteit der Geneeskunde kijkt uit naar nieuwe uitdagingen en constructieve doorbraken terwijl het streven naar een hoger niveau van uitmuntendheid en leiderschap in onderwijs, onderzoek, en de service. De faculteit is vastbesloten om een ​​moderne benadering van de academische geneeskunde en brengen als voortdurend in ontwikkeling om te voldoen aan de meest veeleisende en up-to-date behoeften van onze docenten en studenten.


Ten eerste hebben we geïnvesteerd in de architectuur en de infrastructuur die de fysieke uitdrukking van onze ambities in het onderwijs van wetenschappen, geneeskunde, geesteswetenschappen, en de internationale outreach vormen. Ons medisch onderwijs gebouw, medische geesteswetenschappen bibliotheek, centrum voor de ontwikkeling van de faculteit, ateliers, laboratoria en gebouwen vormen de permanente basis voor onze gezamenlijke toekomst.


Ten tweede, de faculteit is een van de eerste medische scholen in de regio om fundamentele hervormingen door te voeren in het medisch curriculum. Wij bieden academische mogelijkheden om onze studenten dat vrijwel onovertroffen in Taiwan. Het curriculum moedigt zowel actieve individueel leren en collectieve samenwerking. Cursussen zijn beschikbaar over onderwerpen die overspannen de hele wereld, hebben betrekking op de laatste wetenschappelijke ontdekkingen, en graven diep in het verleden. Onze studenten worden begeleid door onze faculteit om de kennis, zowel in de breedte als de diepte van het leren na te streven.


Ten derde, hebben we zwaar in de faculteit geïnvesteerd door het ondersteunen en faciliteren van de leden van onze faculteit in hun academische ontwikkeling en persoonlijke groei. De Faculteit der Geneeskunde erkend dat de invoering van een nieuw curriculum van de herschikking van de vele middelen, alsmede de ontwikkeling van nieuwe zou vereisen. In het bijzonder, zouden nieuwe leer technieken nodig zijn. Commitment yang-Ming aan de faculteit ontwikkeling maakt deel uit van haar algemene streven naar perfectie.


Ten vierde, en het belangrijkste, hebben we ons opnieuw achter onze studenten door middel van processen van actieve bevordering van hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Naast hun medische studies, zijn onze studenten aangemoedigd om hun buitenschoolse belangen, het vrije denken en meningsuiting uit te breiden, toe te voegen aan hun intellectuele, artistieke en sociale rijkdom. Onze faculteit beseft dat we niet opleiden gewoon uitstekend artsen, maar ook gepassioneerd en verantwoordelijke personen, en onze focus op de individuele groei van elke student is een van onze meest trotse prestaties.


Onze aanhoudende groei in alle bovengenoemde domeinen heeft een sterke basis voor de rijping, moed en vrijheid ontwikkeld. Onze toewijding aan onze docenten en studenten is de meest trotse getuigenis van de toewijding van de Faculteit der Geneeskunde van de uitoefening van zijn idealen.

Leerplan

Onze nieuwe curriculum van plan om te evolueren als gebieden van de medische kennis vooraf. Het is gebouwd zowel fundamenteel en integratieve te zijn, heeft als doel om kennis te bieden dan alleen het onthouden van informatie, bevordert intellectuele nieuwsgierigheid, verbetert de studenten 'bekwaamheid op reflectie en analyse, moedigt beurs en de onafhankelijkheid van het denken, en ontwikkelt een waardering voor de mensheid en een diep gevoel van de voordelen van het leren.

Onze studenten zullen een snel veranderende wereld en een global village van toenemende kosmopolitische ervaringen en onderlinge verbondenheid te voeren. Zij moeten worden uitgerust met Engels talenkennis en om te leren om de traditionele ideeën, patronen en relaties te overstijgen om nieuwe bedachtzaam mode. We streven vooral dat ze afstuderen hebben bevorderd hun intellectuele, artistieke, morele en maatschappelijke capaciteiten als onafhankelijke denkers met een levenslange passie van leren.


Toelating

National Yang-Ming University (NYMU) Faculteit der Geneeskunde (FOM) nodigt de aanvragen van studenten die academische ervaring en geschiktheid voor de medische praktijk suggereren dat de potentiële wetenschappelijke prestatie en toewijding aan de behoeften van de gezondheid van de mens te dienen.

Elk jaar wordt de FOM aanvaardt ongeveer 120 nieuwe studenten. In overeenstemming met het ministerie van Onderwijs het beleid in de diversificatie college toelating, kunnen studenten FOM binnen via de volgende manieren:


ik. Toelating door de Nationale Onderzoek Studenten willen inschrijven door onderzoek moeten de volgende examens: Chinees, Engels, Wiskunde, Natuurkunde, Scheikunde, Biologie en algemene kennis.

II. Toelating van Self-Application Studenten willen inschrijven door zelf-applicatie moet afgerond middelbare school of gelijkwaardig diploma bezitten, evenals het nemen van de toelatingsexamens.Toelatingsexamens

ik. Eerste ronde Examen: Algemene schriftelijke proef gehouden door het ministerie van Onderwijs. Het schriftelijk examen bestaat uit Chinees, Engels, Wiskunde, Social Science en Biologie. Deze test is goed voor 40% van de categorie in onderzoek evalueren.

ii. Tweede-ronde-Examen:

een. Interview: Uitgevoerd door de universiteit, die goed is voor 50% van de evaluatie.

b. Aanbeveling Letters: 10% van de evaluatie.

iii. Anderen

1) Elk jaar De Faculteit der Geneeskunde accepteert twee buitenlandse studenten. Verwijzen wij u naar de jaarlijkse aankondiging voor meer informatie.

2) Studenten die uitstekende prestaties in wedstrijden internationaal erkend te bereiken kunnen worden vrijgesteld van bepaalde examens hierboven beschreven.

Let op: Alle eisen zijn onderhevig aan verandering. Verwijzen wij u naar de jaarlijkse bekendmaking op uw aanvraag.

Laatst bijgewerkt op dec 2015

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Founded in 1974, National Yang-Ming University, formerly known as National Yang-Ming College of Medicine, has been adhering to the school motto of "benevolent mind and art, putting knowledge into prac ... Lees meer

Founded in 1974, National Yang-Ming University, formerly known as National Yang-Ming College of Medicine, has been adhering to the school motto of "benevolent mind and art, putting knowledge into practice" while training excellent humane doctors to provide service by solving medical problems in remote and rural areas. Lees Minder
Taipei , Tainan + 1 Meer Minder