Lees de Officiële Beschrijving

Het Engels programma is 15 jaar oud, en meer dan 600 internationale studenten hebben met succes hun studie afgerond en behaalde een diploma op het gebied van algemene geneeskunde of tandheelkunde.

De Faculteit der Geneeskunde biedt universitaire studie voor internationale studenten in twee medische takken:

  • Algemene geneeskunde - de cursus duurt 6 jaar (12 terms)
  • Dental Medicine - de cursus duurt 6 jaar (12 terms)
Geneeskunde

Beide - Algemene geneeskunde en Dental Medicine - zijn beschikbaar voor internationale studenten met een goede beheersing van het Engels. De Faculteit der Geneeskunde is nauw verbonden met de Teaching Hospital in Košice, waarin praktijkonderwijs in de klinische disciplines wordt uitgevoerd.

De laatste jaren van studie hebben betrekking op praktische opleiding in ziekenhuizen en zorginstellingen. De studie is afgerond door de staat examens voor de kamer van de faculteit Experts. Afgestudeerden zijn bekroond met de academische titel 'Doctor in de algemene geneeskunde ", afgekort" MUDr. "(Gelijk aan MD graad) en" Doctor of Dental Medicine ", afgekort" MDDr. "(Gelijk aan DMD).

In die beroepen waar de omstandigheden van het onderwijs in Slowakije zijn identiek met die in de Europese Unie, die reeds erkend (medische en tandheelkundige artsen), worden de lidstaten van de Europese Unie verplicht om de uitgegeven in Slowakije diploma's te aanvaarden, ongeacht de voertaal.

Medicine2

Afgestudeerd aan de tandheelkunde PROFIEL

De afgestudeerde van Dental geneeskunde heeft voldoende theoretische kennis van de theoretische, pre-klinische en klinische disciplines van Dental geneeskunde. Tijdens de praktische oefeningen in de onderwerpen van de tandheelkunde, zullen zij elementaire preventieve, diagnostische en therapeutische procedures te leren en zal gekwalificeerd om zelfstandig uit te voeren elementaire praktische procedures te worden. De studie van Dental geneeskunde duurt 6 jaar en haar afgestudeerden wordt de graad van "Doctor of Dental Medicine" (MDDr.), Die ook wordt erkend in elk land van de Europese Unie en in de meeste andere landen.

toelatingsexamen

Het toelatingsexamen test bestaat uit 100 vragen in de biologie en 100 vragen in de chemie. Aanvragers hebben 2 uur en 30 minuten om de test te voltooien.

Data van toelatingsexamen

  • 21 juni 2017
  • 18 augustus 2017

Termijnen voor de indiening van de aanvraag documenten

Kandidaten met de Slowaakse nationaliteit - tot 2017/02/28
Kandidaten zonder representatieve - tot 2017/05/31 (voor toelatingsexamen in juni)
Kandidaten zonder representatieve - tot 2017/07/24 (voor toelatingsexamen in augustus)
Kandidaten met een vertegenwoordiger van - volgens de geldende contracten

Toepassing en entree examengeld

40 EUR

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 1 andere vakken van Pavol Jozef Safarik University »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
6 jaar
Voltijd
Prijs
11,000 EUR
11 000 EUR / jaar
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum