De Perdana University Graduate School of Medicine (alt = "PUGSOM) biedt het eerste en enige Graduate Entry Medical-programma in Maleisië aan, dit is een Amerikaans curriculum en bereidt de student voor op het Amerikaanse Medical Licensing Exam (USLME).

Een vereiste is een bachelordiploma in een van de wetenschappen, zoals biomedische wetenschappen, biochemie, biotechnologie, immunologie, genetica, immunologie, voeding of farmacie met een minimum CGPA van 3,5.

Het MD-programma op alt = "PUGSOM is ontwikkeld om aan de Maleisische behoeften en de internationale verwachtingen te voldoen.Verschillende onderwijsleermethoden worden gebruikt om de leerresultaten van het programma te bereiken, waaronder lezingen, tutorials, kleine groepsdiscussies, teamgebaseerd leren , onderzoeksprojecten, klinische sessies met gestandaardiseerde / gesimuleerde patiënten, klinische sessies met echte patiënten in ziekenhuisomgevingen.

Teaching-learning in de eerste twee jaar van het vierjarige MD-programma is bedoeld voor studenten die een stevige basis hebben in de medische basiswetenschappen terwijl ze vroegtijdig worden blootgesteld aan klinische symptomen. De laatste twee jaar wordt uitgevoerd door een reeks klinische stages in de verschillende medische en chirurgische disciplines. Intersession-cursussen worden gedurende de vier jaar van de medische opleiding gegeven.

Onze cursussen maken gebruik van een online Moodle-platform, dat de student voorziet van ons exclusief curriculum en directe toegang tot ons gewaardeerde panel van docenten, terwijl het tal van examen- en quizvragen levert, en elke student een uniek op maat gemaakt stappenplan en exclusieve aanbiedingen aanbiedt. teststrategieën voor hun succes.

De unieke combinatie van onze exclusieve inhoud, evenals vrijheid van studenten, flexibiliteit, full-time toegang en ondersteuning door ons panel van deskundige docenten is wat het alt = "PUGSOM MD-programma onderscheidt van andere." Dit geeft onze studenten een enorm voordeel op weg naar succes op hun examen en tijdens de wedstrijd als ze op zoek zijn naar een residentie.Onze staat van dienst voor succes blijkt niet alleen uit het aantal succesverhalen van studenten die we de afgelopen drie jaar hebben verzameld, maar ook uit het feit dat we een slagingspercentage van meer dan 95% in de 1e afgestudeerde cohort en meer dan 80% slagingspercentage in de tweede afgestudeerde cohort, voor USMLE, voor zowel Stap 1 en Stap 2 CK en Stap 2 CS. Onze 3e cohort is in 2017 afgestudeerd.

We nemen elke student en evalueren ze grondig vanaf de eerste week van hun MD-programma, en zorgen ervoor dat hun aandachtsgebieden onmiddellijk worden aangepakt, zodat we onze studenten als een geheel en op individuele basis kunnen begeleiden. Ons programma behandelt alle aspecten van het 'testbare' materiaal zoals vastgesteld door de USMLE-organisatie en leert studenten wat ze moeten weten om de exacte vaardigheden en strategieën te beheersen die vereist zijn om het examen te halen. Door doelbewust onze klassengrootten klein te houden, voorzien we elke student van een volledige onderdompeling in de verschillende klinische scenario's die we presenteren voor maximale vaardigheidsopbouw en succes op het daadwerkelijke Stap 2 CS-examen.

Curriculum Structuur

Het MD-programma op alt = "PUGSOM is ontwikkeld om aan de Maleisische behoeften en internationale verwachtingen te voldoen." Studenten zijn academisch voorbereid op het Amerikaanse Medical Licensing Exam (USLME).

Verschillende leer-leermethoden worden gebruikt om de leerresultaten van het programma te bereiken. Onderwijzen-leermethoden omvatten lezingen, tutorials, kleine groepsdiscussies, teamgebaseerd leren, onderzoeksprojecten, klinische sessies met gestandaardiseerde / gesimuleerde patiënten, klinische sessies met echte patiënten in de kliniek en in ziekenhuisomgevingen.

Teaching-learning in de eerste twee jaar van het vierjarige GEM-programma op alt = "PUGSOM is bedoeld voor studenten met een sterke basis in de biomedische en gezondheidswetenschappen, terwijl ze worden voorzien van vroege klinische blootstelling vanaf het eerste semester in het eerste jaar van medische school.

In de laatste twee jaar in de medische school wordt lesgeven door een aantal klinische stages in de verschillende medische en chirurgische disciplines uitgevoerd. Intersession-cursussen worden gedurende de vier jaar van de medische opleiding gegeven.

Aan het einde van het MD-programma kunnen studenten op een bekwame en competente manier geneeskunde beoefenen.

Career Pathway

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 4 andere vakken van Perdana University »

Laatst bijgewerkt op Oktober 5, 2018
Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
4 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum