Lees de Officiële Beschrijving

Word een MD SCHULDVRIJ (ARTS VAN GENEESKUNDE)

100% Scholarship voor het eerste jaar van het programma beschikbaar

USMLE Step-1 Pass-garantie

TAU Advantage

  • USMLE Stap 1 Pass-garantie
  • Residency-programma in de VS.
  • Afgestudeerd met minder schulden
  • Greenbook Clinical Rotations

Accreditaties

ECFMG

Educational Commission for Foreign Medical Graduates (ECFMG) evalueert de bereidheid van International Medical Graduates om naar residency (USMLE) of fellowship-programma's in de VS te gaan. TAU is een ECFMG goedgekeurde school.

FAIMER

De Stichting voor Bevordering van Internationaal Medisch Onderwijs en Onderzoek (FAIMER) bevordert excellentie in het onderwijs van internationale gezondheidsberoepen door programmatische en onderzoeksactiviteiten. Vermeld in FAIMER, World Directory of Medical Schools.

MCC

Medical Council of Canada (MCC) evalueert medische kandidaten, door middel van examens en het verlenen van een kwalificatie Called (LMCC) aan diegenen die geneeskunde willen beoefenen in Canada. TAU wordt herkend als mijn MCC.

MCI

De Medische Raad van India (MCI) is een wettelijk orgaan voor het vaststellen van uniforme en hoge normen voor medisch onderwijs in India. De Raad verleent erkenning om de geneeskunde in India te praktiseren. TAU wordt erkend door MCI.

Medische Raad van Guyana

De medische raad van Guyana is de regelgevende instantie die is opgericht om de werking van de medische gemeenschap in Guyana te verbeteren en te bewaken. TAU wordt erkend door de medische raad van Guyana.

Nationale Raad voor Accreditatie

De Nationale Raad voor Accreditatie is opgericht met als doel een systeem voor kwaliteitsborging te creëren dat zal reageren op de nationale en mondiale veranderingen en tegelijkertijd de kwaliteit van onderwijs en opleiding in Guyana zal bevorderen. TAU is geaccrediteerd door de medische raad van Guyana.

Hoogtepunten MD-programma

  • USMLE Stap 1 Pass Garantie of de school betaalt voor een evaluatieprogramma van uw keuze, tot $ 5000
  • Academic Curriculum Partnership met Ponce Health Sciences University (PHSU), Puerto Rico, VS voor het MD-programma.
  • Greenbook Clinical Rotations in Chicago. Rotaties beschikbaar in 15 andere steden in de VS.
  • Ingebouwde USMLE-training. 96% slagingspercentage in USMLE
  • Betaalbare kostenstructuur met flexibele betalingsplannen

vergoedingen

HET BEWUSTMAKING VAN DE VOORZITTER
Deze beurs houdt 100% afstand van collegegeld in voor de volledige 4-jarige cursus. Per intake 1 kandidaat zal worden geselecteerd voor deze beurs. De kandidaat wordt gekozen op basis van MCAT, GPA
HET ONDERZOEK VAN DE KAMERMAN
Deze beurs houdt 100% afstand van collegegeld in voor het volledige eerste jaar van het programma. De Kandidaat wordt gekozen op basis van MCAT, GPA
ACADEMISCH EXCELLENTIE-BEURSSCHAP
Deze beurs houdt 100% afstand van collegegeld in voor het eerste semester van het programma. De Kandidaten worden gekozen op basis van MCAT, GPA

FAQS

Vereist Texila American University (TAU) de SAT / MCAT voor toelating?
Om te voldoen aan overheidsvoorschriften, zijn MCAT-scores vereist van geaccepteerde studenten voorafgaand aan de registratie, maar TAU gebruikt MCAT-scores niet als voorwaarde voor acceptatie aan de universiteit.
Wat is de minimale GPA die moet worden toegepast?
Er is geen minimum GPA vereist voor de behandeling van de aanvraag. TAU's toelatingscommissie evalueert en beoordeelt de kandidaten die voldoen aan de minimumcriteria die van toepassing zijn.
Wat zijn de academische normen van TAU?
TAU biedt het Doctor of Medicine (MD) -programma aan met een academisch curriculum-partnerschap met de Ponce Health Sciences University (PHSU), een liaisoncommissie voor medisch onderwijs (LCME) geaccrediteerde universiteit.
Kern- en keuzerondes worden uitgevoerd in academische ziekenhuizen en klinische poliklinische programma's op de aangesloten sites van TAU. Sommige electieve rotaties worden aangeboden in Canada en Zuid-Afrika.
Kunnen TAU-afgestudeerden in de Verenigde Staten oefenen?
Ja. TAU's afgestudeerden komen in aanmerking om alle Amerikaanse medische licentie-examens (USMLE) te nemen door zich te registreren bij de Educational Commission for Foreign Medical Graduates (ECFMG) en komen in aanmerking voor licentieverlening in de Verenigde Staten.
Kan ik een licentie krijgen buiten de Verenigde Staten?
Ja. TAU afgestudeerden verwerven hun Doctor in de geneeskunde (MD) Degree die internationaal wordt erkend. De licentievereisten verschillen echter per land. De afgestudeerden wordt geadviseerd om te verwijzen naar de medische raad van het specifieke land voordat ze toestemming krijgen om te oefenen.
Hoe TAU studenten ondersteunt bij het verkrijgen van een residentie?
Na afronding van het basiswetenschappelijk curriculum helpt het Bureau voor Studentenaangelegenheden studenten zich voor te bereiden op hun residentie. In 2016-2017, USMLE stap 1 eerste poging percentage was 89%. Studenten worden bijvoorbeeld op de tijdlijn geleid om MATCH te ontmoeten, vereisten voor afstuderen en hoe de Medical Student Performance Evaluation (MSPE) effectief kan worden afgerond.
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 3 andere vakken van Texila American University »

Laatst bijgewerkt op June 29, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Sept. 2019
Feb. 2020
Duration
Vraag informatie aan
Deeltijd
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019, Feb. 2020
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Sept. 2019, Feb. 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum