Doctor in de stomatologie (tandarts)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De faculteit Stomatologie werd in 1997 op de Kursk State Medical University geopend. Momenteel worden momenteel meer dan 300 studenten aan de faculteit opgeleid.

De faculteit biedt een vijfjarig programma van de stomatologie . Het leerproces is bedoeld om de ontwikkeling van praktische competentie te benadrukken. Zorgvuldige aandacht wordt besteed aan de ontwikkeling van de persoonlijkheid en werkgewoonten van de studenten, met nadruk op persoonlijke vaardigheden die sleutelfactoren zijn voor een succesvolle loopbaan.


leerplan

Studenten krijgen algemene vakken (scheikunde, biologie, wiskunde, natuurkunde, anatomie, fysiologie etc.) tijdens het eerste en tweede studiejaar. Later wordt meer aandacht besteed aan nieuw opkomende gebieden in de farmacologie: moleculaire biologie, biotechnologie, biofarmaceutica en biofarmaceutica. De klinische aspecten van moderne apotheken worden elk jaar sterker benadrukt. De opleiding omvat 6 maanden praktijkopleiding in openbare en ziekenhuisapotheken.


Studieprogramma

De studie van de tandheelkunde is onderverdeeld in theoretische onderwerpen (anatomie, fysiologie, histologie en embryologie, chemie, biochemie, biofysica) en preklinische en klinische onderwerpen (microbiologie, farmacologie, pathologische fysiologie, chirurgie, interne geneeskunde, neurologie, psychiatrie). De nadruk ligt op gespecialiseerde onderwerpen zoals preventieve tandheelkunde en cardiologie, preklinische tandheelkunde, prothetische technologie, tandradiologie, orthodontie, endodontologie, parodontologie, conserverende tandheelkunde en orale chirurgie. Een cruciaal onderdeel van het programma is gewijd aan praktische training. Het studieplan omvat ook cursussen over management, ethiek, wetgeving en sociale aspecten van de tandheelkunde. De opleiding Tandheelkunde wordt afgesloten met examens van de laatste staat in conserverende tandheelkunde, orthodontie en prothetiek en mondheelkunde.


Studieduur

5 jaar


Twee innames

september


Entry niveau

A-niveau (WAEC, NECO, IGCSE, IB), IB, Baccalaureat, WAEC, NECO, Higher Secondary School Certificate, Senior Secondary Education Certificate, National Senior Certificate, Matriculation.


KSMU afgestudeerden krijgen de graad van stomatologiearts in de huisartsenpraktijk (tandheelkundig arts in de huisartsenpraktijk).


Accommodatie wordt aangeboden in het nabijgelegen studentenhostel. Betaalbaar collegegeld.

Studentenleven

KSMU biedt studenten een opleiding van wereldklasse in een omgeving vol nieuwe kansen en ideeën die zullen helpen uw toekomst vorm te geven. Nieuwe vaardigheden leren, nieuwe en interessante mensen ontmoeten; vrienden maken voor het leven; deze zijn allemaal een normaal onderdeel van de universitaire ervaring en KSMU is geen uitzondering.

Met meer dan 5.500 studenten die aan de KSMU studeren (waarvan meer dan 1.200 internationale studenten zijn), is de campus een bruisende bijenkorf van activiteiten en een ware smeltkroes van multiculturele samenwerking. Van sportevenementen tot kunst, Kursk is een centrum voor innovatie en cultuur als geen ander.

Onze studenten zijn betrokken bij een scala aan activiteiten, variërend van sport tot kunst, sociale en andere intellectuele activiteiten en verrijkende activiteiten. Het KSMU bij KSMU heeft iedereen iets te bieden, ongeacht uw interesse.

Er zijn veel manieren waarop je nieuwe vrienden hier bij KSMU kunt ontmoeten, bijvoorbeeld door lid te worden van een van de vele levendige studentenverenigingen, of door er zelf een te maken! Onze grote en diverse studentengemeenschap zorgt voor een zeer interessante omgeving om te socialiseren, nieuwe vaardigheden te leren en nieuwe mensen te leren kennen!

Je hebt ook de gelegenheid om lokale historische bezienswaardigheden te bezoeken die je kunt bezoeken en verkennen met je nieuwe vrienden en meer te weten kunt komen over de Russische cultuur en geschiedenis. Je kunt uren doorbrengen in de plaatselijke cafés, winkels en musea of ​​een wandeling maken door een van de prachtige parken in de buurt.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Kursk State Medical University (KSMU) occupies a prestigious level in teaching General Medical, Dentistry and Pharmacy in English medium and in preparing international students. This occupancy shown a ... Lees meer

Kursk State Medical University (KSMU) occupies a prestigious level in teaching General Medical, Dentistry and Pharmacy in English medium and in preparing international students. This occupancy shown as being the oldest medical university teaching in English medium in Russia and holding the highest number of international students from different nationality as in it spheres. Lees Minder