Doctor of Philosophy (PhD) in Health Care Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Met de komst van nieuwe technologie is de bedrijfswereld veranderd. Globalisering is een realiteit. Bij de hedendaagse professionals zijn vaardigheden vereist die nuttig zijn op verschillende gebieden: internet, banken, transport, economische en monetaire markten, ze moeten een internationaal idee hebben van het bedrijf en de wereld van communicatie.

Alle professionele gebieden vereisen goede managementvaardigheden. Selinus University afstandsonderwijs opleidingen bieden meer dynamische en praktische academische benaderingen dan die van het traditionele formele onderwijs. De toegang tot de meeste functies in verband met deze specialisaties hangt af van de capaciteit van de kandidaat en van zijn of haar professionele achtergrond. Een SUSL-opleiding voor afstandsonderwijs vormt een grote toegevoegde waarde en een pluspunt om uw kwalificaties en managementvaardigheden op elk gebied te ondersteunen.

Gezondheidszorgadministratie via afstandsonderwijs

  • Gezondheidszorg administratie
  • Vrouw
  • Gerontologie gezondheidsbeleid
  • Infectieziekten
  • Hygiëne
  • Gezondheidstechnologie
  • Planning van gezondheidsprogramma's
  • Langdurige zorg
  • Health Services Management
  • Ziekenhuis management

126132_photo-1454165804606-c3d57bc86b40.jpgHelloquence / Unsplash

Philosophy Doctor (Ph.D.) door Research via afstandsonderwijs

Geaccrediteerd door World Certification Institute (WCI)

Een Ph.D. door onderzoek via afstandsonderwijs is ideaal voor mensen die zich bezighouden met de wereld van het werk en die geen traditionele universiteit kunnen volgen. Selinus University is een particuliere en geaccrediteerde internationale instelling: een alternatief dat volwassen studenten over de hele wereld helpt hun academische doelen te bereiken.

Onderzoeken die in de loop van de jaren zijn uitgevoerd, hebben aangetoond dat een Ph.D. door onderzoek bereikt via afstandsonderwijs, in een gerenommeerde instelling zoals Selinus University, kan even nuttig zijn als een traditionele school. Wat eigenlijk belangrijk is, zijn de vaardigheden en professionaliteit.

In het tijdperk van gedigitaliseerde informatie en in het mondiale dorp waar we wonen, is Selinus University een belangrijk alternatief voor traditionele studies. Ons studiesysteem is efficiënt, afgestemd op de behoeften van drukbezette mensen en kan vanaf elke computerterminal overal ter wereld worden verzonden.

Doctor of Philosophy (Ph.D.), in Latin Philosophiae Doctor of Doctor Philosophiae, is de hoogste academische titel toegekend door universiteiten in de meeste landen. De Ph.D. omvat meestal alle programma's van het hele academische bereik. Als afgestudeerde onderzoeker zijn studenten die voor deze kwalificatie studeren meestal verplicht om bekwaamheid en beheersing van de materie voor het examen aan te tonen, maar ook om nieuwe originele bijdragen te leveren aan een bepaald gebied van menselijke kennis door origineel onderzoek.

De online Ph.D. door onderzoek via afstandsonderwijs bestaat uit origineel academisch onderzoek dat autonoom is uitgevoerd door de kandidaat, in een specifieke tak van menselijke kennis met als hoogtepunt een laatste doctoraat. scriptie.

In tegenstelling tot andere traditionele campusgebaseerde doctoraten, Ph.D. door Research is niet onderverdeeld in semesters, maar bestaat uit de ontwikkeling, autonoom en onafhankelijk, van theoretisch onderzoek naar een specifieke academische discipline voor de evaluatie van Selinus University. Dit onderzoek wordt geïmplementeerd in een scriptie, waarvoor de student maximaal 6 tot 24 maanden de tijd heeft om het te voltooien.

Het studie- en onderzoeksprogramma moet onafhankelijk door de student worden uitgevoerd. De supervisor zal geen echte tutor zijn, maar eerder een gespecialiseerde consultant, bij wie de student terecht kan voor hulp. De student kan studieboeken en internet gebruiken voor zijn onderzoek en heeft toegang tot de online bibliotheek. Door middel van gratis en onafhankelijk onderzoek verwerven studenten zeer gespecialiseerde kennis en een volledige beheersing van de specifieke vaardigheden die zij zullen ontwikkelen, argumenteren en verdedigen in hun hoogtepuntwerk: het proefschrift.

Cursusdetail

De Doctor of Philosophy (Ph.D.) online via afstandsonderzoek in deze belangrijke studie, wordt verkregen na het succesvol voltooien en verdedigen van de afstudeerscriptie. Dit onderzoek wordt gepresenteerd in de vorm van een doctoraatsthesis.

De "Doctor of Philosophy" is het enige doctoraat dat op afstand kan worden behaald. Het moet duidelijk zijn dat laboratoriumwerk of beroepspraktijk niet online of via een andere vorm van afstandsonderwijs kan worden uitgevoerd. De belangrijkste vereiste van de online Ph.D. via afstandsonderwijs door onderzoek is het indienen en bespreken van de eindscriptie, bestaande uit ten minste 90/100 pagina's voor beoordeling en evaluatie door een academische commissie van de Selinus University. In sommige gevallen kan materiaal dat eerder door kandidaten is gepubliceerd, worden meegeteld voor Ph.D. doeleinden. Om de vereiste doctoraatspunten te voltooien, als de scriptie onvoldoende is, kunnen ook aanvullende diepgaande rapporten van 15-20 pagina's op basis van handboeken worden gevraagd.

Cursusvorm en beoordeling Onderwijs

Het afstandsonderzoek Ph.D. programma is specifiek ontworpen voor een online publiek. Het is gereserveerd voor volwassen studenten met minstens 5 jaar ervaring in de professionele tak van de gekozen Major. Het proefschrift (laatste proefschrift) moet onafhankelijk door de student worden uitgevoerd met de steun van een adviseur. Het vermogen om het werk zelfstandig te doen, wordt geëvalueerd voor het eindcijfer. Naast de toewijzing van een gespecialiseerde adviseur hebben studenten toegang tot de online bibliotheek en de Academische editie van de Encyclopaedia Britannica.

Voltooiing van een filosofie Doctor-programma is vaak een zeer nuttige vereiste voor werk en beroep in het veld in veel kennisgebieden. De laatste jaren is het doctoraat, met name in ontwikkelingslanden, waar een gebrek aan basisopleiding ontbreekt, ook vereist voor hooggekwalificeerde beroepen, maar ook om te werken in multinationals, niet-gouvernementele organisaties en in veel particuliere bedrijven die hun werknemers een academische "certificering" hoger dan een bachelor- of masterdiploma.

Carriere vooruitzichten

Onze opleidingen zijn loopbaangericht en zijn volledig compatibel met internationale onderwijssystemen. De toegankelijkheid van het studieprogramma vindt plaats via een proces van evaluatie en educatieve affiniteit dat de professionele ervaring van de kandidaat, eerdere studies, certificeringen en CV omzet in academische credits.

Onze studieprogramma's volgen niet strikt de educatieve modellen van individuele landen en daarom zijn onze campussen niet geaccrediteerd door het bevoegde lokale ministerie van Onderwijs. Onze opleidingen worden beschouwd als een niet-gereguleerd hoger onderwijs binnen de constitutionele vrijheid om onderwijs te organiseren. De certificaten en particuliere diploma's die zijn toegekend door Selinus University mogen daarom geen toegang geven tot overheidsfuncties, gereglementeerde beroepen of verdere studies aan andere openbare instellingen. Hoewel het zeer nuttig kan zijn als professionele erkenning bij multinationals, particuliere bedrijven, NGO's, internationale verenigingen of als consultant.

Toelating

De Ph.D. is de hoogste onderwijskwalificatie. Alleen de best gekwalificeerde professionals hebben een Ph.D. Een masterdiploma is meestal voldoende voor de meeste beroepen. Een Ph.D. vereist de voltooiing van een masterdiploma of gelijkwaardig, en het behalen van minimaal 65 academische studiepunten, ongeveer 1000 uren studie, plus een proefschrift. Een scriptie uitwerken is een goede gelegenheid om onderzoek te doen naar specifieke onderwerpen of om de basis te leggen voor een goede publicatie.

De vereisten voor toelating tot de opleiding op afstand van de Universiteit van Selinus, naast het bezit van de masteropleiding, variëren afhankelijk van de faculteit en de major van de studie. Het is altijd nodig om het CV te sturen. Er zijn geen onderscheid naar ras, kleur, geslacht, overtuigingen en / of religie. De eindevaluatie van het proefschrift kan ook worden toegevoegd validatie van professionele credits door APEL (Accreditation Prior Experiential Learning).

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Our university is an institution free and private. It is legally registered as ibc in the state of the Commonwealth of Dominica and in Italy as a permanent establishment. It is an independent internat ... Lees meer

Our university is an institution free and private. It is legally registered as ibc in the state of the Commonwealth of Dominica and in Italy as a permanent establishment. It is an independent international university exclusively involved in Online and Distance Learning education: in other words an open university for adults who carries out his institutional work seriously. Lees Minder