Het belangrijkste doel van de Doctoral Program in Biomedical Engineering (PDEBIOM), Gezamenlijk door de ministeries van Industriële Elektronica, Biological Engineering, Werktuigbouwkunde, Polymer Engineering en Informatica, School of Engineering, Universiteit van Minho aangeboden, is een educatieve omgeving die studenten aanmoedigt om de mogelijkheid om bij te dragen aan de vooruitgang van de technologie door middel van het ontwikkelen bieden onafhankelijk en creatief wetenschappelijk onderzoek op het gebied van biomedische technologie.

De wetenschappelijke domein van dit doctoraal programma is Biomedical Engineering, dit doctoraal programma bestaat uit een curriculum component, met 60 ECTS, en de voorbereiding van een proefschrift. De conclusie van het curriculum component zal een zekere mate van Advanced Studies in Biomedical Engineering te verlenen, met een eindcijfer verkregen uit de ratings van de cursussen die haar studieplan vormt.

Toegang tot hoger onderwijs

De conclusie van deze Doctoral degree maakt de realisatie van het onderzoek activiteit op postdoctoraal niveau.

Access-formulieren

De toegang tot deze cyclus van studies vereist een aanvraag in bij de School of Engineering van de Universiteit van Minho.

Deze informatie is geen vervanging van de raadpleging van de verordening van de studie cyclus leidt tot het verkrijgen van de graad van doctor aan de Universiteit van Minho en andere documenten.

Vormvereisten

Kan aan de Doctoral Program in Biomedical Engineering, houders van Master's degree in Biomedical Engineering of juridische equivalent. Kan ook houders van een diploma (5 jaar) toe te passen in gebieden met betrekking tot Biomedical Engineering met academische, wetenschappelijke en professionele uitzondering, indien erkend als waaruit blijkt dat de capaciteit om deze cyclus van studies uit te voeren door de Wetenschappelijke Raad van de School of Engineering.

Kan ook van toepassing op de Doctoral Program in Biomedical Engineering kandidaten die voldoen aan de eisen in de punten a) tot en met c) van paragraaf 1 van artikel 7 / Doctoral Program in Biomedical Engineering, en de kandidaten die voldoen aan de voorschriften in de letters b eisen) en c) van paragraaf 1 van artikel 30 / Decreto-Lei 74/2006 van 24 maart.

Aanvraagtermijnen

  • 1 Phase 24 augustus - 4 september, 2015 (Academisch Jaar 2015/2016)
  • 2e fase 4th to 15 januari 2016 (Academisch Jaar 2015/2016)
  • 3e fase 4th to 15 januari 2016 (Academisch Jaar 2016/2017)
Opleiding te volgen in:
  • Engels
  • Portuguese (Portugal)

Zie 1 andere vakken van University of Minho - School of Engineering »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
okt 2019
Duration
6 semesters
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
okt 2019
Aanmeldingslimiet

okt 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum