De Faculteit Gedrags- Health biedt geaccrediteerde, erkende en betaalbare doctoraten en masters voor behavioral gezondheidswerkers die verlangen om hun persoonlijke en professionele ontwikkeling uit te breiden.

Onze programma's bieden kandidaten de kans om hun educatieve bezigheden op een deel of full-time basis door verbeteren: - Verkenning van de huidige trends, filosofieën, praktijken en methodologieën; - Stimulering van de interactie met andere geestelijke gezondheidszorg professionals en opvoeders; - Bieden kandidaten de gelegenheid om formeel concentreren op hun specifieke gebied (s) van belang.

Kandidaten die met succes onze doctoraatsopleiding hebben afgerond genieten van de erkenning, alsmede de verworven kennis die nodig is om hun professionele doelen te ontmoeten en beter te bedienen van hun klanten, organisaties en gemeenschappen.

PSYCHOALANYSIS

Sinds 1979 International University for Graduate Studies (IUGS) is het verlenen van doctoraten in de psychoanalyse. De resultaten zijn betere carrièrekansen, persoonlijke voldoening en een verhoogde professionele vaardigheden geweest voor de ontvangers van de doctoraten.

Het doctoraatsprogramma's, de promotie en de D.Psychoan, worden aangeboden aan kandidaten die beschikken over een passende professionele achtergrond. De psychoanalyse programma is opgezet voor professionals die de psychoanalyse gebruiken als een belangrijke therapeutische aanpak. Afgestudeerden hebben bijgedragen door onderwijs, onderzoek en publicaties, alsmede in hun therapeutische praktijken, met inbegrip van het universitair onderwijs en betrokkenheid bij internationale Psychoanalytic instituten, waaronder de Nationale Vereniging voor de Bevordering van de psychoanalyse.

IUGS accepteert vakken uit goedgekeurde psychoanalytische instituten. Studenten die afstuderen van een erkende geaccrediteerde graduate Instituut zal hebben voldaan aan de eisen voor de zesenzestig (66) studiepunten in de overdracht. Studenten kunnen de doctoraatsopleiding in te voeren voordat het invullen van hun psychoanalytische cursussen.
Elke IUGS programma is gewijd aan het behoud van een standaard van uitmuntendheid, terwijl inzicht in de behoeften van lerende volwassenen die bezig zijn professionals. Kandidaten interactie met docenten, medewerkers en andere studenten in een rijke, ondersteunende leergemeenschap.

Degree kandidaten studeren met wetenschappers en professionals uit andere universiteiten, non-profit organisaties, openbare instanties, lokale overheden, internationale organisaties, school systemen, private klinische praktijken, en gezondheidszorg-systemen. Studies zijn afgestemd op de specifieke leerbehoeften van elk individu.

Daarnaast hebben veel mate kandidaten zijn ervaren artsen met succesvolle psychotherapie praktijken. Dit doctoraat is relevant voor de psychoanalyse professionals wiens carrière paden hebben ze geleid tot belangrijke rollen in Institute betrokkenheid, hoger onderwijs, en bloeiende psychotherapie praktijken. Elke IUGS programma is gewijd aan het behoud van een standaard van uitmuntendheid, terwijl inzicht in de behoeften van lerende volwassenen die bezig zijn professionals.

Instructional Filosofie en Missie

De primaire taak van de opleiding in Behavioural Health cursussen is;

 • Aan de bevoegde, kritische recensenten en goed geïnformeerde wetenschappers, hoogleraren en artsen te ontwikkelen,
 • Om te verbeteren en het bevorderen van een uitgebreide basis voor het onderwijs, het onderzoek en het beoefenen van behavioral gezondheid,
 • Om systemen die de diversiteit van de klant bevolking te respecteren, evenals zal gaan onderzoek, onderwijs en de klinische praktijk te bevorderen,
 • Om het lichaam van de wetenschappelijke literatuur te bevorderen in het veld door de bevordering van onderzoek resultaten en analyses, onderzoek en klinische ethiek. onderwijs en klinische effectiviteit, bijzondere populaties, evidence-based practice, en mentale gezondheid betreft,
 • Om excellentie en kritisch denken te prenten in het veld.

Uitkomsten

Studenten moeten aantonen de volgende;

 • Uitgebreide kennis van behavioral gezondheid, klinisch theorie en praktijk via literatuurstudie, bibliografie, en de ontwikkeling van een geannoteerde schets voor het proefschrift of Project,
 • Grondige kennis van onderzoeksmethoden via formuleren van een gedrags gezondheid onderzoeksvraag en de selectie van een geschikt middel van het verzamelen en analyseren van gegevens,
 • Goed ontwikkelde vaardigheden in kritisch denken, waaronder die van analyse en synthese, met inbegrip van benaderingen in de bewustwording en de voordelen van kwalitatieve en kwantitatieve onderzoeksmethoden,
 • Graduate niveau schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden,
 • Bevoegde psychotherapie praktijk en onderzoek vaardigheden met individuen, kinderen, jongeren, gezinnen, koppels, ouderen en ook de groep psychotherapie,
 • Bevoegde praktijk en onderzoek vaardigheden mbt psychische problemen met een extra bewustzijn van het volgende:
 1. Comorbiditeit met lichamelijke ziekte;
 2. <li>   Cross-theoretische benaderingen van de geestelijke gezondheidszorg behandeling en onderzoek;</li> 
  <li>    Bewustwording van het vermogen / de bereidheid om te veranderen in de psychotherapie en;</li> 
  <li>   Zal de samenwerking met andere beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg en de geestelijke gezondheid van de werknemers.</li>
  

Gemak met een discours over het onderwerp via Proefschrift Defensie of mondeling examen en wanneer nodig aan ronde tafel discussies met collega's en de faculteit,
Een minimum van 85% beheersing van onderzoek naar materialen en de mogelijkheid om deel te nemen aan de analyse van wetenschappelijke artikelen en het vermogen om deze artikelen te vertalen naar onderdelen van de klinische praktijk.

Inhoud

 • IUGS biedt de volgende Degrees in Behavioural Health:
 1. Doctor of Philosophy (PhD);
 2. <li>   Doctor in de Psychologie (PsyD).</li>
  

portfolio en transcripties van de student worden onderzocht door de decaan na overleg met de student om zijn of haar doelen te bepalen. De 66 benodigde studiepunten voor geavanceerde staan ​​zal worden goedgekeurd na dit proces. Domeinen die in deze kredieten voor aanvaarding vooraf staande omvatten maar zijn niet beperkt tot:

 1. Verschillende theoretische benaderingen van de klinische praktijk;
 2. Componenten van unieke kenmerken van psychotherapie met bijzondere populaties, inclusief maar niet beperkt tot:
 • Geesteszieken, met inbegrip van psychoses, neuroses en interactie met medische benadering,
<li>   Kindertijd kwesties,</li> 
<li>   Volwassen bevolking kwesties,</li> 
<li>   Gerontologische kwesties,</li> 
<li>   Kwesties in verband met geslacht, seksuele voorkeur en etniciteit en</li> 
<li>   Drugsgebruik en dubbele diagnose.</li>

Matching theoretische benaderingen van de klinische praktijk.

Methoden van onderzoek, statistiek, en ontwerp en onderzoek ethiek.
klinische ethiek
Jeugd en menselijke ontwikkeling
psychotherapie practicum
Exameneisen onder meer de volgende cursussen worden genomen op IUGS: <ul><li> Behavioural Health Research I (3) credits</li> 
<li>    Behavioural Health Research II (3) credits</li> 
<li>   Proefschrift of Project (18) credits</li> 
<li>    De 8-daagse Graduate Seminar bij de 10-daagse Residency (3) credits</li> 
<li>   Kredieten die vereist zijn voor de voltooiing van het doctoraat in de Behavioural Health (93)</li>

Volgorde

 1. portfolio en transcripties van de student worden onderzocht door de decaan na overleg met de student om zijn of haar doelen te bepalen.
 2. Advance staande studiepunten in totaal (66) voor de promotie kunnen gelijktijdig worden gehouden met de studenten andere IUGS cursussen. Studenten moeten de (66) geavanceerde staan ​​graduate credits voor het doctoraat te voltooien voorafgaand aan het vervullen van hun academische eisen in Behavioural Health.
 3. Research Ik moet worden afgerond, goedgekeurd en ingediend voordat de werkzaamheden aan het onderzoek II begint.
 4. De Graduate Seminar kan worden ingevuld op elk moment tijdens de inschrijving van de student in IUGS, maar moet voorafgaand aan het vervullen van hun academische eisen in Behavioural Health worden afgerond.

Instructional strategieën zullen omvatten, maar zijn niet beperkt tot:

 1. Toegewezen lezingen van teksten en wetenschappelijke tijdschriftartikelen; 2. Seminar overzicht van deze toegewezen lezingen; 3. Interactieve hoorcolleges; 4. Kleine groepsdiscussies, waar studenten zullen geëvalueerd op hun niveau van participatie; 5. Het gebruik van elektronische media (Questia online bibliotheek die door de universiteit en andere bronnen geselecteerd door de student, Mentor en Dean); 6. Examens: cumulatief en uitgebreid onderzoek naar onderwerp meesterschap te garanderen.
Opleiding te volgen in:
 • Engels

Zie 2 andere vakken van International University For Graduate Studies - IUGS »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
feb 2020
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019, feb 2020
Aanmeldingslimiet

sep 2019, feb 2020