Lees de Officiële Beschrijving

Je weet dat elke patiënt moet iets anders. Versterken van je skill-set en het verbeteren van uw traditionele Chinese geneeskunde opleiding in ons programma zal u helpen de juiste behandeling te leveren aan elke persoon die door je deur loopt. Je hebt altijd een genezer geweest - blijven op je reis als één met ons. Als u al op zoek naar een post-graduate doctoraatsopleiding in San Diego, in het bijzonder een post-graduate acupunctuur programma's, dan is uw zoektocht eindigt hier bij Pacific College of Oriental Medicine.

Het doel van de doctor in de oosterse geneeskunde en acupunctuur opleiding is het zelfstandig leren en kritisch denken vaardigheden in het kader van de traditionele Chinese geneeskunde tot het punt waarop zij definities van de kenmerken van de professionaliteit van de gediplomeerde te bevorderen, streven naar een verbreding en verdieping van de kennis en vaardigheden beoefenaar in de patiëntenzorg. Omdat de post-graduate doctoraat in de acupunctuur is niet vereist voor licentiestatus, dit programma biedt geavanceerde onderwijs, het cultiveren van de studenten in de leiders van het beroep. Afgestudeerden gebruik maken van de post-graduate doctoraat om hun carrière te verbeteren als experts in het veld als ze bijdragen aan de vooruitgang van de geneeskunde.

Pacific College heeft een deskundige docenten bijeen om een ​​inspirerend curriculum gebaseerd op de integratie van de medische biologie met de moderne en klassieke toepassing van de Chinese geneeskunde te presenteren. Deze onderwerpen worden ondersteund door Chinese medische taal studies, onderzoek en geavanceerde klinische opleiding.

De Post-Graduate Doctorate programma biedt een zes-semester, 1,282.5 uur, 63,5 krediet programma van de studie. Het is samengesteld uit een reeks cursussen in vijf nummers waarin elke post-graduate arts van acupunctuur 41,5 eenheden van didactische cursussen en 22 eenheden van de klinische cursussen voltooit. De vijf tracks zijn:

Track 1: Huisartsgeneeskunde (2 credits per stuk)

 • Mental Health (Semester 1)
 • Geriatrie (Semester 2)
 • Orthopedie (Semester 3)
 • Neurologie (semester 4)
 • Women's Health (semester 5)
 • Preventive Medicine (semester 5)
 • Kindergeneeskunde (Semester 6)

Post-graduate doctorale fellows krijgen een gevorderde opleiding in de volgende medische concentraties: kindergeneeskunde, neurologie, geestelijke gezondheid, orthopedie, geriatrie, de gezondheid van vrouwen, en preventieve geneeskunde. Elk van deze gebieden richt zich op de realistische en relevante integratie van biomedische diagnose en behandeling met differentiatie en behandeling van de traditionele Oosterse medisch perspectief. Tijdens zijn studie biomedische en moderne TCM zal gaan ziekte, wordt de student uitgedaagd om de manier waarop de klassieke Chinese teksten zijn nog steeds actueel te overwegen.

Track 2: Toepassing van de Chinese Classics (1,5 credits per stuk)

 • Nei Jing (Semester 1)
 • Nan Jing (Semester 2)
 • Shang Han Lun (semester 3)
 • Jin Gui Yao Lue (semester 4)
 • Wen Bing (semester 5)

Post-graduate doctorale fellows vergelijken en klassieke Chinese geneeskunde met moderne technieken voor de behandeling, en kritisch te onderzoeken beide, met de mogelijkheid om onderscheid te maken tussen de verschillende vertalingen van klassieke teksten. De nadruk in op het begrijpen van de fundamenten van de geneeskunde vertegenwoordigd door klassieke teksten, en de rijping van die theorieën in hun moderne vorm, om zo originele gedachte met betrekking tot de toekomstige ontwikkeling van de oosterse geneeskunde theorie te bereiken.

Track 3: Chinese Medical Chinese Taal 1-6 (1,5 credits per stuk)

Dit nummer kan de post-graduate doctoraal onderzoeker aan de basisfuncties van de literaire taal van de Chinese geneeskunde en haar relatie tot de taal van de verschillende periodes klassieke en de moderne volkstaal van China te begrijpen. Het doel van deze track is om een ​​breder intellectueel perspectief in de Chinese geneeskunde te ontwikkelen door blootstelling aan de filosofische en culturele grondslagen van de geneeskunde in de brontaal. Fragmenten uit bronteksten van de Chinese geneeskunde worden omgerekend naar kennis te verbreden en versterken van onderzoek capaciteiten om zelfstandig leren voort te zetten en bij te dragen tot het beroep door middel van een vertaling en commentaar.

Track 4: Evidence-Based Medicine

 • Clinical Research Methods 1 (1,5 studiepunten)
 • Clinical Research Methods 2 (1,5 studiepunten)
 • Clinical Research Methods 3 (1,5 studiepunten)
 • Clinical Research Proposal (1 credit)
 • Klinische Capstone Project 1 (1 credit)
 • Klinische Capstone Project 2 (1 credit)
 • Klinische Capstone Presentatie (0,5 krediet)

Deze track presenteert klinisch onderzoek methodologie, design, en biostatistiek samen met probleemoplossende methodologieën, klinisch redeneren en onderzoek vaardigheden uit te breiden. Cursussen kan de post-graduate doctorale fellows aan hun individuele klinische conclusies, evenals de algemene beginselen van de Chinese geneeskunde te valideren, en een klinische sluitstuk project waardig van aanvulling op het beroep kennis te voltooien.

Track 5: Klinische Training

De kliniek track is een uitgebreid curriculum die het mogelijk maakt post-graduate doctorale fellows aan de nodige vaardigheden gebruikt in de klinische praktijk te versterken. De baan is opgebouwd uit vijf componenten, waaronder hands-on training in de Family Medicine Clinic, analyse en samenwerking in de zaak Review & Mentorship ervaring, gedetailleerde case discussies in de Grote Rondes, opleidingscentrum voor toezichthouders bij het toezicht en het aanleren van vaardigheden ervaring en klinische observatie in het Integrative Medicine Practicum.

Het doel van de post-graduate doctoraatsopleiding is zelfsturend leren en kritisch denken vaardigheden in het kader van de traditionele Chinese geneeskunde naar de plaats waar het wordt een kenmerk van de professionaliteit van de gediplomeerde te bevorderen. Het streeft ernaar verder te verbreden en verdiepen van kennis en vaardigheden van de arts in de patiëntenzorg. Aangezien een doctoraat is niet vereist voor licentiestatus, dit programma biedt geavanceerde onderwijs, het cultiveren van de studenten in de leiders van het beroep. Afgestudeerden gebruik maken van de post-graduate doctoraat om hun carrière te verbeteren als experts in het veld als ze bijdragen aan de vooruitgang van de geneeskunde.

Om deze en de specifieke educatieve doelstellingen te bereiken, heeft Pacific College een deskundige faculteit een inspirerend curriculum gebaseerd op de integratie van de medische biologie met de moderne en klassieke toepassing van de Chinese geneeskunde presenteren gemonteerd. Deze onderwerpen worden ondersteund door Chinese medische taal studies, onderzoek en geavanceerde klinische opleiding.

Federal Consumer Openbaarmaking informatie over dit programma

Pacific College van oosterse geneeskunde is geaccrediteerd door de westerse Vereniging van Scholen en universiteiten. Het college en al haar programma's in San Diego zijn goedgekeurd door BPPE. Het college's MSTOM, MSAC (CH en NY), en Post-Graduate doctoraat (SD) programma's zijn geaccrediteerd door ACAOM.

Degree Titel Bekroond

Waarom hebben de DAOM (EL) en de DAOM (PG) hebben dezelfde titel? Hoe zullen mensen in het veld weten welk programma we hebben afgerond?

Er is nog veel discussie in de oosterse geneeskunde gemeenschap over de vraag of er een titel of twee zou moeten zijn en wat die titel zou moeten zijn.

Totdat er een aanvaardbaar, anders consensus titel Door de beroepsgroep voorgesteld, zal een afgestudeerde van Pacific College entry-level DAOM een doctoraat van de Acupunctuur en oosterse geneeskunde te ontvangen (of Doctorandus van acupunctuur als je afgestudeerd aan de MSAC). De post-gradate doctorstitel zal hetzelfde zijn, maar voeren ook de aanwijzing Post Graduate. Wij verwachten een oplossing voor dit probleem snel.

Wat is het verschil tussen de Post Graduate DAOM en de DAC / DAOM (EL)?

De DAOM (PG) is een post-graduate programma ontworpen om de ontwikkeling van geavanceerde vaardigheden in het gezin en integratieve geneeskunde, onderzoek, Chinese klassieken, Chinese taal, onderwijs, leiderschap en klinische supervisie vaardigheden. Afgestudeerden zullen belangrijke bijdrage aan de kennisbasis van de AOM beroep te maken door middel van hun sluitstuk projecten.

Hoe is de school geaccrediteerd?

PCOM is geaccrediteerd door de WASC Senior College en de Universiteit van de Commissie (WSCUC).

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 5 andere vakken van Pacific College of Oriental Medicine »

Deze cursus is Online en Campus gecombineerd
Begindatum
Sept. 2019
Duration
48 maanden
Deeltijd
Voltijd
Prijs
28,544 USD
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet