Doctoraat van traditionele Chinese geneeskunde

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Doctor in de Traditionele Chinese Geneeskunde

De arts van de Traditionele Chinese Geneeskunde is 10-semester programma dat diep onderzoekt gebieden van de traditionele Chinese geneeskunde, zoals psychologie, oncologie, gerontologie, acupunctuur detox, onderzoek en de klassieke teksten die eerst opgenomen de beginselen van deze krachtige en oude systeem van de geneeskunde.

Nieuwe studenten kunnen zich rechtstreeks aanmelden voor dit programma of het als een 1-jarig postuniversitair programma volgen na voltooiing van het Diploma van Acupunctuur en Oosterse Geneeskunde of een 2-jarig postuniversitair programma na voltooiing van het Diploma van Acupunctuur. Het curriculum is hetzelfde, ongeacht of studenten rechtstreeks van toepassing zijn op dit programma of een toelatingsexamen doen op basis van de bovengenoemde programma's.

Studierichtingen

De School van de Acupunctuur en oosterse geneeskunde biedt het hele jaar door educatieve mogelijkheden met een academische kalender gebaseerd op 3 semesters per jaar. Nieuwe studenten kunnen zich elk jaar in januari, mei en september inschrijven en studenten kunnen ervoor kiezen het hele jaar door studies te volgen of naar eigen goeddunken een semester of meer af te leggen. Door te kiezen voor hun cursus te laden elk semester kan een student elk semester op een part-time of full-time basis te voltooien.

Studenten die zich niet willen inschrijven voor een programma komen ook in aanmerking om individuele cursussen te volgen voor persoonlijke verrijking, mits aan de toepasselijke cursusvereisten is voldaan.

klinische opleiding

Studenten in de opleiding Doctor in de Traditionele Chinese Geneeskunde kunnen alle klinische trainingen in de Student Clinic op de campus van de PRC voltooien of deelnemen aan ons Global Outreach-programma, Clinical Externship Program of met onze klinische partner in China, Liaoning University of TCM. Full-time studenten over het algemeen beginnen klinische opleiding via observatie tijdens de eerste week van de studies.

Admissions

Toelating tot de School van Acupunctuur en oosterse geneeskunde bij Pacific Rim College is op een concurrerende basis. Studenten die moet beschikken over een high school diploma of een equivalentie-test. Bovendien moeten alle niet-native Engels sprekende kandidaten een beheersing van geschreven en gesproken Engels te demonstreren. Elke buitenlandse aanvrager kan nodig zijn om een ​​officiële score rapport van een Engels taalvaardigheid examen indienen, zoals TOEFL (Test van het Engels als vreemde taal), of IELTS (Internationaal Engels Language Test System).

Pacific Rim College is vastbesloten om alleen de hoogste kwaliteit gezondheidszorg beoefenaars te produceren. Als gevolg daarvan, behouden wij ons het recht voor om toe te geven en alleen studenten die tonen het potentieel te bereiken op de bovenste meest niveau te behouden. Aanvragers zullen worden geëvalueerd op basis van verdiensten, zoals hoge academische prestatie, emotionele volwassenheid, humanitaire activiteiten, ethiek, betrokkenheid van de gemeenschap en de gezondheid-gerelateerde ervaring.

Aanvragers worden aangemoedigd om niet minder dan 6 weken voorafgaand aan de startdatum van het semester te solliciteren. Aanvragen worden na dit punt nog steeds geaccepteerd en zullen worden geëvalueerd, maar de inschrijfruimte is mogelijk pas beschikbaar in het volgende semester. Na een positieve beoordeling van uw aanvraag door onze toelatingscommissie, kan u worden gecontacteerd voor een interview, dat telefonisch kan worden uitgevoerd als een persoonlijk gesprek niet mogelijk is.

Les-en collegegeld

Collegegeld is gebaseerd op een per credit systeem. Hoewel het college biedt een sjabloon voor het beëindigen van de cursus binnen elk programma, uiteindelijk elke student bepaalt zijn of haar studielast en de planning en dus per semester collegegeld. Gecontroleerde credits niet van toepassing in de richting van de eisen afstuderen. Alle vermelde prijzen zijn in Canadese dollars. Voor elk semester, volledige collegegeld betaling verschuldigd is op de eerste dag van de klas.

Laatst bijgewerkt op dec 2017

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Pacific Rim College is a government (PCTIA) accredited academic institution of complementary and integrative medicine located on Vancouver Island in beautiful Victoria, British Columbia. The college w ... Lees meer

Pacific Rim College is a government (PCTIA) accredited academic institution of complementary and integrative medicine located on Vancouver Island in beautiful Victoria, British Columbia. The college was founded to provide world-class education, modern research opportunities and premier clinical services in a variety of medical modalities. Lees Minder