Doctoraten Gezondheidszorgpsycholoog In De Klinische Psychologie (PsyD)

University of San Francisco - School of Nursing and Health Professions

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Doctoraten Gezondheidszorgpsycholoog In De Klinische Psychologie (PsyD)

University of San Francisco - School of Nursing and Health Professions

Aan de Universiteit van San Francisco, zijn PsyD studenten opgeleid om gedachten te vertalen in actie, door middel van praktijkgerichte opleiding die de mentale, emotionele en fysieke gezondheid van de behoeften van de gemeenschappen benadrukt.

Klinische Psychologie PsyD van USF SONHP on Vimeo.

Wijzend op de klinische praktijk, USF PsyD programma bereidt promovendi aan de slag als gezondheidszorg psycholoog in een verscheidenheid van de gezondheid van de gemeenschap instellingen.

Afgestudeerden zullen bekwamen in de empirische en theoretische onderbouwing van geïntegreerde, behavioral gezondheid interventies, terwijl gevoelig voor contextuele, culturele, spirituele en sociaal-economische omstandigheden van individuen en gemeenschappen.

Licensure and Accreditation

De USF PsyD programma is geaccrediteerd door de westerse Vereniging van Scholen en Universiteiten (WASC) en heeft Associate Member status in de Nationale Raad van scholen en programma's van Professional Psychology (NCSPP). Afgestudeerden van de PsyD programma bij USF komen in aanmerking voor licentiestatus in Californië (en andere landen) als psychologen.

Programma Details

De missie van de USF PsyD programma is een strenge opleiding gevestigd in Jesuit waarden die benadrukt klinische en wetenschappelijke werk met weinig populaties en richt zich op training cultureel responsieve gezondheidszorg psychologen om te werken in interprofessionele, geïntegreerde behavioral gezondheid instellingen bieden.

EIGENSCHAPPEN & LEVERINGSPROGRAMMA

Het programma bestaat uit vier jaar van academische studie, waarvan drie jaar van practica (1500-2000 uur), een professioneel project, en een vijfde jaar stage (1500-2000 uur toegepast in de richting licentiestatus), meestal direct in een andere instelling. Het niveau van complexiteit en het aantal uren van de practica stijgt elk jaar. Elk practicum plaatsing vindt plaats in de gemeenschap en bevat een cursus over de campus.

  • De toegang is alleen in de herfst, het hele jaar door studie in de herfst, lente en zomer semesters.
  • Sommige cursussen kunnen gezamenlijk worden genomen met studenten in de Master of Science in Behavioral Health, de Master of Public Health, en de dokter van Nursing Practice in Psychiatrische Mental Health Nurse Practitioner programma's, en af ​​en toe met studenten in andere USF scholen en universiteiten.
  • Transfer krediet kan worden gegeven voor cursussen die bij andere erkende instellingen die in wezen gelijkwaardig zijn aan die aangeboden in de PsyD programma tot een maximum van 12 krediet uur.

Clinical Training & Research

Klinische opleiding vormt een aanvulling op academische opleiding werk en biedt een schat aan ervaringen, waardoor klinische competentie wordt ontwikkeld. Klinische opleiding vindt plaats op de campus of off-campus in diverse ambulante geestelijke gezondheidszorg-instellingen.

Tweede en derde jaar klinische rotaties worden ingevuld in gemeenschap instellingen, waaronder de plaatsing in de grote medische centra, ambulante geestelijke gezondheidszorg agentschappen, de universiteit consultatiebureaus, kinderziekenhuizen en in ambulante behandeling programma's. De klinische onderdeel van het programma is zeer uitgebreid en omvat rotaties verstrekken van psychologisch onderzoek (cognitief, persoonlijkheid, neuropsychologische tests) en de behandeling van kinderen, gezinnen en volwassenen.

Er zijn mogelijkheden om generalistische en gespecialiseerde opleiding krijgen in een waaier van diverse practicum en stage plaatsen op nationaal erkende klinische practicum sites en stages.

Om de practica eisen te voltooien, worden de studenten geplaatst in een verscheidenheid van instellingen, inclusief de belangrijkste medische centra, ambulante geestelijke gezondheidszorg agentschappen, de universiteit consultatiebureaus, kinderziekenhuizen en in ambulante behandeling programma's. Het practicum onderdeel van het programma is zeer uitgebreid en geeft studenten de mogelijkheid om psychologische diagnostiek en behandeling aan kinderen, gezinnen en volwassenen te voorzien van een focus op achtergestelde gemeenschappen. Bovendien kunnen studenten zowel generalistische en gespecialiseerde training uit een verscheidenheid van nationaal erkende klinische instellingen in de Bay Area te krijgen.

Leerresultaten

Afgestudeerden van de PsyD in Klinische Psychologie zal de kennis, attitudes en vaardigheden te verwerven om te functioneren in diverse instellingen cultureel competente, contextueel gevoelige, geïntegreerde behavioral gezondheid overleg te verstrekken aan particulieren en gezondheidswerkers.

Als afgestudeerde van de PsyD in Klinische Psychologie-programma, zult u:

  • Hebben een brede kennis van wetenschappelijke psychologie; bezighouden met evidence-based conceptualisering, beoordeling en behandeling van menselijke problemen met afzonderlijke, ontwikkelings-, contextuele, en sociaal-culturele perspectieven; en zich richten op de levering van interprofessioneel, geïntegreerde gezondheidszorg met weinig populaties.
  • Hebben een brede wetenschappelijke kennisbasis en maken gebruik van wetenschappelijke principes om te consumeren, produceren en verspreiden van psychologisch onderzoek, met de nadruk op weinig populaties.
  • Beschikken over professionele waarden en attitudes; sterke communicatie, samenwerking en overleg vaardigheden; en zelfbewustzijn en reflectieve praktijk vaardigheden.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op June 10, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
5 jaar
Voltijd
Price
Prijs
1,245 USD
Locations
Verenigde Staten - San Francisco, Californië
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Price
per studiepunt.